Şimdi Ara

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

(En Son Oy Tarihi: 22.11.2018)
Giriş
  • Piranha Magnum Ultra 4GB kullanıyorum. Sebebini ben de bilmiyorum kampanya vardı üründe karne hediyesi olarak almıştım. Memnunum fakat tek sorunu özel equalizer ayarı yok :(
  • Ipod ve uzerinde Rockbox yazilimini kullaniyorum. Boylece flac dosyalarini dinleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea73

Ipod ve uzerinde Rockbox yazilimini kullaniyorum. Boylece flac dosyalarini dinleyebiliyorum.

merhaba hocam flac ve mp3 farkı gerçekten hissedlilr düzeyde mi çünkü kimisi aynı diyor kimisi flac çok iyi diyor.Siz ne diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

quote:

Ipod ve uzerinde Rockbox yazilimini kullaniyorum. Boylece flac dosyalarini dinleyebiliyorum.

merhaba hocam flac ve mp3 farkı gerçekten hissedlilr düzeyde mi çünkü kimisi aynı diyor kimisi flac çok iyi diyor.Siz ne diyorsunuz

Yuksek cikisli ev sistemlerinde veya arabada dinlerken oldukca fark var. FLAC bildiginiz gibi cd kalitesinde oluyor tamamen.

256/320kbps ve FLAC arasinda direkt ipod'da dinlerken cok fazla fark yok ama kaliteli kulaklik kullanilirsa orada bile farki anliyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

Yuksek cikisli ev sistemlerinde veya arabada dinlerken oldukca fark var. FLAC bildiginiz gibi cd kalitesinde oluyor tamamen.

256/320kbps ve FLAC arasinda direkt ipod'da dinlerken cok fazla fark yok ama kaliteli kulaklik kullanilirsa orada bile farki anliyorsunuz.

tamam hocam çok sağolun yeni bir cks 90 siparişi verdim merakım bundan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Estagfurullah.. Iyi kulaklikla dinlenen muzikte farkedilen detay her zaman fazladir.

Ben grado sr80 kullanmistim bir ara, su an standard ipod/iphone kulakligi kullaniyorum. Cok kaliteli bir marka grado, tavsiye ederim, daha ust modelleri de var, fiyat gitgide artiyor.

http://www.amazon.com/Grado-Prestige-Series-Stereo-Headphone/dp/B000G3LCQC

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Estagfurullah.. Iyi kulaklikla dinlenen muzikte farkedilen detay her zaman fazladir.

Ben grado sr80 kullanmistim bir ara, su an standard ipod/iphone kulakligi kullaniyorum. Cok kaliteli bir marka grado, tavsiye ederim, daha ust modelleri de var, fiyat gitgide artiyor.

http://www.amazon.com/Grado-Prestige-Series-Stereo-Headphone/dp/B000G3LCQC

anladim hocam su anda kafaüstü düşünmüyorum.at cks90 çok övuldü bass canavarıymış:)gelsin bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Geçmişte Creative Muvo 2, Zen x-fi, Zen x-fi 2, ZuneHD ve Cowon d2+kullandım (anam, ne çok uğraşmışım )

d2+ ile gözüm açıldı. Akabinde Rockbox'lı Sansa Clip+ vardı, daha sonra yerine Cowon iaudio 9 aldım. Epey de kullandım. Onu yada almayı düşündüğüm (ve derhal rockbox yapacağım) SanDisk Fuze'u kardeşe kakıp devam edicem :)

[ve neden? çünkü her seferinde daha iyi bir ses kalitesi duydum. en başından cowon bilseydim sansaya yada irivera cesaret etseydim böyle değiştirmezdim)

dostum bende cowon iaudio 10 kullanıyorum fakat artık daha fazla alana ihtiyaç duyduğum için playerı değiştirmeyi düşünüyorum ...

şiimdi ses kalite bakımından cowon ve sansa da fark var mı ? cowonın yüksek kapasitelisini mi alsam yoksa ona gerek yok sansa alsan yeter mi dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Geçmişte Creative Muvo 2, Zen x-fi, Zen x-fi 2, ZuneHD ve Cowon d2+kullandım (anam, ne çok uğraşmışım )

d2+ ile gözüm açıldı. Akabinde Rockbox'lı Sansa Clip+ vardı, daha sonra yerine Cowon iaudio 9 aldım. Epey de kullandım. Onu yada almayı düşündüğüm (ve derhal rockbox yapacağım) SanDisk Fuze'u kardeşe kakıp devam edicem :)

[ve neden? çünkü her seferinde daha iyi bir ses kalitesi duydum. en başından cowon bilseydim sansaya yada irivera cesaret etseydim böyle değiştirmezdim)

dostum bende cowon iaudio 10 kullanıyorum fakat artık daha fazla alana ihtiyaç duyduğum için playerı değiştirmeyi düşünüyorum ...

şiimdi ses kalite bakımından cowon ve sansa da fark var mı ? cowonın yüksek kapasitelisini mi alsam yoksa ona gerek yok sansa alsan yeter mi dersin?

ipod video 32gb kapasitesi ve bir çok şekilde genişleyebilmesi ile bence tek yoldur.

• Beyler Mp3 player almayı düşünüyorum, fakat ses kayıt özelliği iyi olan bir cihaz almak istiyorum. Dersleri sses kaydı yapmayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

Beyler Mp3 player almayı düşünüyorum, fakat ses kayıt özelliği iyi olan bir cihaz almak istiyorum. Dersleri sses kaydı yapmayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mıdır

Sony NWZ-A864 olabilir mi acaba???
  • Ses kalitesi çok iyi olan (high end) hafızası arttırılabilir veya dahili 16gb şarjı uzun giden küçük bir mp3 almak istiyorum önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim

• bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: puskuruk

Ses kalitesi çok iyi olan (high end) hafızası arttırılabilir veya dahili 16gb şarjı uzun giden küçük bir mp3 almak istiyorum önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim

sansa clip+
  • Zaten düşünüyordum ama emin değildim teşekkürler ve bataryası kaç saat gidiyor

• Kullanmadım, bilmiyorum ben de araştırırken en çok önerilen cihaz olduğu için ben de size yazdım ilerde kendim de almayı düşünüyorum.
  • Piranha quinn ultra tam bir f/p ürünü annem makinaya atmış yanlışlıkla yıkandı daha çalışıyor hem de kulaklığı çok iyi ses veriyor.
  • Creative zen serisini firma kendi eliyle bizdu ne diyelim. Cok guzel urundu son yillardaki modelleriyle hüsrana ugratti.

• freeman.
    bozuk ama.
    genelde tabletten dinliyom.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.