Şimdi Ara

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

(En Son Oy Tarihi: 22.11.2018)
Giriş
  • Hangisini ürünü (mp3/mp4) kullanıyorsunuz, niçin ?

Konunun amacı ürün alacak arkadaşlara yardımcı olmak, çünkü çok model var.
    anket en azından bir ortalama yapacak aklında çok fazla ??? olan arkadaşlarımız için..

Ben ipod karşıtı biri olarak sansa clip+ diyorum..
    ve creative zen... niye derseniz kaliteli müzik için fazla paraya gerek yok.
    tabii parası güzel olunca kalite daha bir tatlı :) ama ipod almam. aldırmam :)
    Sansa Clip+ ve FiiO ve Rockbox ile son ses dinleyene pepsi+patso çok geiyor insana
    kalite ise obaaa diyecek kadar sağlam ve güzel

Yorumlar size kalmış...
    Aklıma gelenleri yazdım, ekleme için fikirleriniz lazım..
    tşk.

Sadece Müzik için SANSA
    Video olarakca Cowon/Archos/Creative......

Oy kullanan arkadaşlar lütfen, 1-2 kelime ile açıklama yazmanızı istiyorum.
    Örnek olarak ipod touch 3G, eğlence ve video için ama şu yönüü sevmiyorum.
    sony XXX kullanıyorum ses vs... güzel ve şarjı tatminkar, video ağırlılı şu modeli şu markayı tercih ettim vs.. gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 17 Eylül 2011; 1:18:40 >

• creative muvo2 4gb var.. yıllardır kullanıyorum cok memnunum. şarjı uzun süre gidiyor. 150 kere yere düştü bişey olmadı. ses kalitesi cok iy...
  • Cowon d2+ kullandım, sıkılınca sattım. Şimdi sansa clip var. Doğruya doğru ipod alıcaktım sıkılırım diye almadım. Yazık oluyo tüm paraya, heves geçiveriyo.

Fakat cowon d2 kadar sağlam ses veren alet de görmedim yani. Şimdi bana çıkıp ipod şöyle ipod böyle demesin kimse. Ses açısından cowon benim gönlümün 1. si.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 7 Ağustos 2011; 0:35:59 >
  • Sansa Clip 2gb kullanıyorum.Ufacık birşey insan bir yerde çıkarmaya utanıyor ama kalitesi iyi bence. Memnun olmasam değiştiririm yani.

Ayrıca telefondan da dinleyemiyorum, sonuçda daha 18 yaşındayım biri bıçak çekse yapılacak birşey yok bari mp3 gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Cowon d2+ kullandım, sıkılınca sattım. Şimdi sansa clip var. Doğruya doğru ipod alıcaktım sıkılırım diye almadım. Yazık oluyo tüm paraya, heves geçiveriyo.

Sadece isim sattıyıor ipod'u
    at çantaya kaybolsun müzik çalsın sansa !
  • Sony Mp3Player Ses kalitesi mükemmel 5 dkda dordurunca sarjı 1.30 saat kadar gidiyor ayrıca
  • ipod touch da her bi boku yapardim bi muzik dinlemezdim
  • nokia 5130 xpressmusic
  • Şimdilik Sony ile idare ediyorum, yakın zamanda iPod alıcam fakat onun yerine Cowon düşünüyorum çünkü Cowon'un kalitesini biliyorum JetAudio dolayısıyla. Hemen hemen listedeki her aleti deneme şansım oldu. Philips kadar rezili yok fiyat/performansta.
  • Nokia N91 orda yazılanların neredeyse %90 ından cok daha iyi N91+EP630=Mükemmel ses

kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız hem ucuz hem telefon wifi vs vs N91 i tek geçerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

Nokia N91 orda yazılanların neredeyse %90 ından cok daha iyi N91+EP630=Mükemmel ses

kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız hem ucuz hem telefon wifi vs vs N91 i tek geçerim...

Ep630 dan sonrasını okumadım

orta seviyede cowon,iriver, archos gibi ürünlerin ses kalitelerini çok seviyorum ben. Sansa ortanın biraz altında kalıyor galiba ama çok güzel ses kalitesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 7 Ağustos 2011; 3:06:51 >
  • Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye olması amacıyla, Sansa Clip ve Fuze f/p açısından rakipsizler..
    Her seviyede ihtiyacı karşılıyorlar..
    Biraz daha bütçesi olanlara Sony X1000 serisi, Rockbox yüklenmiş 5 yada 5.5 nesil ipod video, Zune HD tavsiye ederim..
  • İkinci el bölümü değil mi burası.
  • Konu dışına açılmıştı konu bende anlamadım taşınmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

İkinci el bölümü değil mi burası.

anket sonuçları ve yorumlar önemli..
    mod/admin taşımış ama çoğu kişi görmüyor..
    PM iler arkdaşlarınıza atarsanız sevinirim...
  • ipod touch kullanıyorum ve şu ana kadar aldığım en faydalı cihazlardan birisi. ha müzik kalitesi kötü derseniz bişey diyemem beni tatmin ediyor ama müziğin yanındaki ekstraları gözardı edilemeyecek kadar fazla.
    bilgisayara gerek duymadan birçok işimi halledebiliyorum.
  • spinoza bende alıcaktım da işte sırf sıkılırım diye almadım
  • Tolga*
    dostum ne için aldığın ile alakalı biraz da durum.
    sadece müzik dinleyeceksen ipod touch almana gerek yok 50-100 tl arasına bir ton mp3 player var neticede. idare eder.
    ama ben internete de girerim oyunda oynarım video da izlerim diyorsan çok pratik ve eğlenceli bir alet. dışarı yanıma almadan çıkmam.
  • Zune Hd
  • Energy sistem kullanıyorum. 150 liralık cihazımda her türlü özellik var. şarjı 2 gün idare ediyor her türlü. hiç sıkıntısını çekmiyorum. hiç bir markaya değişmem açıkçası.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.