Şimdi Ara

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

(En Son Oy Tarihi: 22.11.2018)
Giriş
  • Bugüne kadar kullanmış olduğum mp3 player lar şunlar:

Creative Zen Touch 20 GB
    Ipod Classic 80 GB (5th gen)
    Sony NW-HD3 20 GB
    Ipod Shuffle 2 GB (3rd gen)
    Ipod Nano 16 GB (6th gen)

İçlerinden en uzun süre zen touch'ı , en kısa süre de ipod classic'i kullandım.

Ipod Classic depolama alanı için oldukça elverişli fakat pil ömrü ve taşınabilirlik sebebiyle alışamadığım bir mp3 player oldu ve 6 ay geçmeden sattım.

Creative Zen Touch'ı yaklaşık 4 sene nasıl kullandın o zaman diye soracak olanlara da kablolu kumandası sayesinde diye cevap verebilirim.O kadar güzel bir aparattı ki her türlü bilgiyi gösteren ekranı ve çalma modu haricinde her türlü ayarı yapabileceğiniz düğmesi mevcuttu ve bu sebepten dolayı da 5 seneden sonra ürünün kendisi çantada güvende taşınmaktan tertemiz kaldığı için hatrı sayılır bir fiyata satabildim.

Çocukken özenip de çok pahalı olduğu için alamadığım Sony NW-HD3'ü de uygun bir fiyata sıfıra yakın bir halde buldum.Birkaç yolculuk yapma şansım oldu.Gayet te kaliteli bir cihazdı ama nakit ihtiyacından forumdaki bir arkadaşa sattım.

Üniversite bitip büyük çanta kullanmayı bıraktığım zaman Zen Touch ağırlık olmuştu ve basit ve hafif bir ürün arıyordum.Shuffle burada devreye girdi.
    Kullandığım ufak askılı çantaya sabitleyip yaklaşık 2 sene boyunca kullandım.Ekransız olması da hiç sıkıntı olmadı.Itunes belasını da alternatif programla hallettim.Kısmetse yarın akşam onu da buradan bir arkadaşa satarak vedalaşacağım kendisiyle.

Son olarak buradan çok çok uygun bir fiyata satın aldığım özel kırmızı renkli Ipod Nano 16 GB'la ilk izlenimlerime gelince.Shuffle gibi çok rahat çanta askısına sabitlenip taşınabiliyor.Itunes kullanmak zorundayım ama bir kere büyük parti parça atıp rahatladım.Kapasitesi boyutuna göre gerçekten inanılmaz.Dokunmatik ekran gerçekten kullanışlı.Ekran off modundayken şarkı değiştirmek istediğimde ayarlanabilir açma kapama tuşu sayesinde 2 kere tıklayınca bir sonraki parçaya geçebiliyor.Şimdiye kadar gördüğüm iki eksi ise pil ömrü ve kılıf bulma sorunu.Onun dışında gayet güzel kullanışlı bir ürün.Eğer uygun fiyata bulursanız hiç kaçırmayın derim.Ama gidip de 8gb lık versiyonuna 400-500 lira vermeyin

• Bende ipod nano ve ipod touch kullandım, koca bir yalan arkadaşlar. İtunes insanı ayar ediyor, şuan iyi bir mp3 player arıyorum ve tek şartım radyolu olmalı, önerebileceğiniz bir model varmıdır ? Sony veya sansa düşünüyorum, ne tavsiye edersiniz ?
  • Bende Archos 1 Vision kullanıyorum ama gizemli bir bçimde kulaklık girişi sorun yaptı ve lehimlememe rağmen düzelmedi. Durumu toparlayıp ibraxi arkadaştan clip plus 4gb almayı planlıyorum çünkü media markt'ta dinlemiştim ve o ne ses kalitesi ve canlılığıdır öyle hastası oldum diyebiliriz inşallah benim olacak nıhahahaha. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

Bende ipod nano ve ipod touch kullandım, koca bir yalan arkadaşlar. İtunes insanı ayar ediyor, şuan iyi bir mp3 player arıyorum ve tek şartım radyolu olmalı, önerebileceğiniz bir model varmıdır ? Sony veya sansa düşünüyorum, ne tavsiye edersiniz ?

quote:

Orijinalden alıntı: frost333

Bende Archos 1 Vision kullanıyorum ama gizemli bir bçimde kulaklık girişi sorun yaptı ve lehimlememe rağmen düzelmedi. Durumu toparlayıp ibraxi arkadaştan clip plus 4gb almayı planlıyorum çünkü media markt'ta dinlemiştim ve o ne ses kalitesi ve canlılığıdır öyle hastası oldum diyebiliriz inşallah benim olacak nıhahahaha. :)

SanDisk Sansa Clip+/Fuze diyebilirim...

• Archos 5 250GB kullanıyorum video için, ama halen 4GB Creative ZEN-i özlüyorum..
    bir heves özenti idi archos, çok pahalıya patladı... pişmanmıyım %50 EVET

ama tıkla at izle-altyazı dahil,
    dvd-mkv vs birçok dizi film... açması güzel.
    250GB ve 6saatlik şarj + ekipmanları harika.
    belkide cafede çay içerken wifi ile sinema bileti almak hoşuma gidiyor..

dokunmatik ekranı çok hassas ve etkileiyi, biraz ağır olması dışından cowon-a geçmeyi düşünmüyorum
    yada bi oakdar para verip ipod touch...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

SanDisk Sansa Clip+/Fuze diyebilirim...

Bugün sony mp3 playerleri denemeye gittim ve istediğim performansı alamadım, sesi tiz geldi. E72 'de daha bass lı müzik alırken bu sonyde neden böyle oldu anlamadım. Sansa nın ses kalitesi nasıldır ? Bass lı müziklerde performansı nasıldır ?
  • genelde 10 kişiden 7-si tatminkar buluyor.
    tizz/bass işi birazda güzel kulaklık ile alakalı..

Cihaz kalitesi cowon/iriver ile denk (aynı demiyorum) ve yaklaşık tonlarda...
  • 4.Nesil İpod Shuffle kullanıyorum. Aslında ufak olmasına rağmen gösterişli bir alet. T-Shirt'e falan takınca direk gözler sizin üstünüzde oluyor. Aynısını Sony NWZ W202'dede yaşamıştım
  • piranha 4 gb mp3 çalar kullanıyorum. gayet memnunum, pili hemen yemiyor. ses de iyi. radyo da var. daha ne olsun

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

90 TL' ye vatandan almıştım

• Sansa Clip+ kullanıyorum. Telefon, cüzdan, anahtarlık yüzünden dolu olan ceplerime bir de büyük bir mp3 player eklemek pek anlamlı değil benim için. Ayrıca Clip+ ses yönünden şaşırtıcı derecede başarılı. Şu an kulaklık olarak audio-technica CKM-50 kullanıyorum. Daha iyi bir kulaklığa ihtiyacım var ama şimdilik bununla idare etmek zorundayım.
  • Philips GoGear Mix kullanıcısıyım. SA1MXX02KN/02. gayet iyi beğendim fakat yanında gelen kulaklık iyi değil o yüzden kulaklık araştırıyorum (Doğum günü hediyesi )
  • nokia 5130 ehe
  • Sony NWZ-B152 kullanıyorum Teknosadan almıştım =79TL
    kulaklık olarak sennheıser MX 80 kullanıyorum =16TL
  • Creative Stone kullanıyorum. Ekransız olanından, 4 yıl oldu sanırım alalı ilk çıktığında almıştım.
    Sürekli kullandığım halde en az 25 saat şarjı gidiyor. Ses kalitesi de tatminkar ama kulaklıkları ekrana saramadığım için 2 yılda 6 tane falan kulaklık yedi. İçlerinden en kalitelisi EX 300 SL idi. Memnunum ama emekliye ayırmayı düşünüyorum artık.
  • ipod touch. çünkü appstore var
  • Geçmişte Creative Muvo 2, Zen x-fi, Zen x-fi 2, ZuneHD ve Cowon d2+kullandım (anam, ne çok uğraşmışım )

d2+ ile gözüm açıldı. Akabinde Rockbox'lı Sansa Clip+ vardı, daha sonra yerine Cowon iaudio 9 aldım. Epey de kullandım. Onu yada almayı düşündüğüm (ve derhal rockbox yapacağım) SanDisk Fuze'u kardeşe kakıp devam edicem :)

[ve neden? çünkü her seferinde daha iyi bir ses kalitesi duydum. en başından cowon bilseydim sansaya yada irivera cesaret etseydim böyle değiştirmezdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 29 Eylül 2011; 14:36:52 >
  • Sony walkmanle basladim yillar once,sonra diskmane terfi ettim derken biraz ara verdim sonra sony nwz b152,sonra 162 derken son mp3 calarimi da yigenime hediye ettikten sonra dun nwz e363 modelini aldim teknosadan. son derece memnun kaldim,ilk kez de bugun harici kulaklik siparis ettim creative ep 630.umarim dogru bir secim olmustur mp3 calarimdan çok memnun kaldim 4-5 yil kullanirim saniyorum..
  • Fuze.
    Kaliteli ses + rockbox ve flac desteği + uygun fiyat. Clip+ da olabilirdi ancak album art olsun istedim. Şimdilik fena değil gibi.
  • 20 liralık çakma çin malı (bak dikkat et marka çin malı bu onun çakması )

f/p olarak oldukça iyi
    fiyat düşük olduğu için performans düşük olsa da kurtarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Geçmişte Creative Muvo 2, Zen x-fi, Zen x-fi 2, ZuneHD ve Cowon d2+kullandım (anam, ne çok uğraşmışım )

d2+ ile gözüm açıldı. Akabinde Rockbox'lı Sansa Clip+ vardı, daha sonra yerine Cowon iaudio 9 aldım. Epey de kullandım. Onu yada almayı düşündüğüm (ve derhal rockbox yapacağım) SanDisk Fuze'u kardeşe kakıp devam edicem :)

[ve neden? çünkü her seferinde daha iyi bir ses kalitesi duydum. en başından cowon bilseydim sansaya yada irivera cesaret etseydim böyle değiştirmezdim)

pekii...
    hepsini bir kenara itsek..
    F/P açısından hangisi olursu.
    aslında çok fazla para bayılmadan tatminlar bir kalite için...

Cowon - iRiver - Sansa ?

iRiver kullandım çok deli aygıtlar ama şarjı az birde pahalı, bulunmaz hint kumaşı sanki..
    Cowon tükenmez kalem misali şarjı çok uzun süre gidiyor kalitesi ortada ama parasıda..
    Şuana kadar test ettiğim sansalarda clip+ iriver kalitesinde idi biraz ekran birazda şarjı iyi olsa 10 numara olacaktı..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.