Şimdi Ara

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

(En Son Oy Tarihi: 22.11.2018)
Giriş
  • sony nwz e 453 kullanmaya başladım. Bu başlığa yazdığım önceki mesajımda i river kullanıyordum ama şu anda ses ve malzeme kalitesinden dolayı sonye geçiş yaptım.

Gelişmiş ses teknolojileri,
    Malzeme kalitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Geçmişte Creative Muvo 2, Zen x-fi, Zen x-fi 2, ZuneHD ve Cowon d2+kullandım (anam, ne çok uğraşmışım )

d2+ ile gözüm açıldı. Akabinde Rockbox'lı Sansa Clip+ vardı, daha sonra yerine Cowon iaudio 9 aldım. Epey de kullandım. Onu yada almayı düşündüğüm (ve derhal rockbox yapacağım) SanDisk Fuze'u kardeşe kakıp devam edicem :)

[ve neden? çünkü her seferinde daha iyi bir ses kalitesi duydum. en başından cowon bilseydim sansaya yada irivera cesaret etseydim böyle değiştirmezdim)

pekii...
    hepsini bir kenara itsek..
    F/P açısından hangisi olursu.
    aslında çok fazla para bayılmadan tatminlar bir kalite için...

Cowon - iRiver - Sansa ?

iRiver kullandım çok deli aygıtlar ama şarjı az birde pahalı, bulunmaz hint kumaşı sanki..
    Cowon tükenmez kalem misali şarjı çok uzun süre gidiyor kalitesi ortada ama parasıda..
    Şuana kadar test ettiğim sansalarda clip+ iriver kalitesinde idi biraz ekran birazda şarjı iyi olsa 10 numara olacaktı..

Sadece F/P düşünürsen, Rockbox kurduğum 1. Sansa Clip+ 2. Cowon d2+ 3. Cowon iaudo 9 (şu anda bunu kullanıyorum ama bilmiyorum, rockbox kuracağım Fuze veya inşallah pazartesi deneyeceğim nationite s:flo2 nasıl fark atacak? Eğer deli atarsa, f/p olarak 1 numaraya oturabilir. ha gerçi 10 saat bile gitmeyen bataryayla P tarafı biraz zora girer)

• Cowon S9/J3 alınsaki bi ara almaıştım ama o ara sansa yoktu farkını hatırlayamıyorum..
    ziyan mı etmiş olursuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Cowon S9/J3 alınsaki bi ara almaıştım ama o ara sansa yoktu farkını hatırlayamıyorum..
    ziyan mı etmiş olursuz...

Bende su andaki Cowon S9 degil, iaudio 9. Onerim testfreaks.com sitesinden detaylica incele. Sansalar icin de, rockbox atabildigin sansalar cosar. Oyle bir guc, ses kalitesi ve EQ detayi veriyor ki, o yuzden daha yeni olsa da Rockbox surumu olmadigi icin Fuze+ hayatta almam.

İaudio 9 da sanki fabrika cikisli rockboxlu oldugundan, testfreaks yada her nerdeyse gorebilecegin tum olumlu yorumlari incelemeleri hakeder. Hem de flat EQ ile bile! Bir gun bulussak kendin gorsen :)

http://www.testfreaks.com/mediaplayers/cowon-iaudio-9/

• clip+ ile fuze'u karşılaştırabilecek arkadaş var mı?
  • bugune kadar çok yorum okudum mp3&mp4 playerler hakkında ama dikkat ettim bana göre tatmin edici yorumlar açıklamalar göremedim**** çalar adı üzerinde öncelikli amacı müzik dinlemek o zaman neden alakasız yorumlar açıklamalar yapılıyor.nedir önce ses çıkış gücü bası tizi değerlendirilir diye düşünüyorum.Sonra mesela içinde gelen kulaklığı iyi değildir başka bi kulalık almışsınızdır ve çok daha iyi bir performans ayrıca performans derken ne açıdan olduğunuda belirtmek lazım yani sesin çıkış gücümü arttı yoksa sesdeki çıkış gücü aynı kaldıda sesler daha bi netmi oldu yada işte basları felan mı çok daha arttı gibi yeni alıcak arkadaşları bilgilendirmek lazım diye düşünüyorum ha sonra diğer özellikler söylenir sarj süresi vs gibi.Bence en önemli olan ses çıkış gücü rms değerleri bunlar önemlidir diye düşünüyorum.Cowon d2+ kullanıyorum şu anda bence dünyanın EN İYİLERİNDEN diyebilirim.Şöyle diyeyim sonynin nwze serisi nwzb serisi dinlemiş biri olarak ve bunları denerken farklı kulaklıklarla deneme şansımda oldu şunu kesin söyliyebilirim cowon d 2 nin yanına bile yaklaşamazlar uzağından yakınından geçemezler cowon ezeeeerrr nasıl ezer şu anlamda ezer çok yüksek ses kalitesi hani diyorsanızkı ya kulaklığı taktığımda gümbür gümbür kulaklarım acıyıncaya kadar bir ses etrafımdaki hiç bir sesi duymayayım sadece müziği duyayım ve o ses teneke gibi değil baslarıda güm güm güm diye vursun diyorsanız cowon almalısınız.burada sony kullanan arkadaşlar kusura bakmasınlar ama yeni mp3 alacak olan arkadaşlarıda yanlış yönlendirmeyelim.çünkü ben ilk defa bir mp3 player alıcak olsam buradaki yorumlardan sony iyiymiş diyip alırım sonrada hayal kırıklığı YÜKSEK SES bakımıdan tabi.yoksa sony iyidir malzeme kalitesi kısa sürede hızlı sarj olması bunlar bence ayrıntı ama abicim ben müzik dinliycem yaa şöyle gümbür gümbür.özetle ben cowonu açtığımda yanımdan kamyon geçsin duymazdım.o kadar yüksek ve baslı gümbür gümbür sesi var.ha bu arada kulaklığım creative ep-630.cowonu dinlememiş arkadaşlar sony için iyi diyebilirler bunuda normal karşılıyorum ama sesi çok yüksek değil bunu anlamak için cowon yada başka br mp3 dinlemeye gerek yok.varsa cowon kadar güçlü yüksek ses veren başka bir cihaz forumdaki arkadaşlarımız bizi bilgilendirirse bende sevinirim öğrenmiş olurum.Diğer özellikler çok önemli değil önce yüksek ses diyorum ki cowonda bir çok özellik daha var üzerinde durmadım önce ses abicim.Sonuçta müzik dinlemek için alıyoruz önce bu aletleri.

• sony nin b serisini dinleyerek sony hakkında yorum yapmak hiç sağlıklı değil.B serisi en dandik seridir.yerinde olsam A840 veya X1000 serisini dinlerdim.o zaman daha sağlıklı düşünebilirsin.ayrıca şunu sormak istiyorum.cowon D2 nin dünyanın en iyilerinden biri olduğu fikrine nasıl ulaştın?sony A serisi bile dinlememiş biri bunu nasıl söyleyebilir merak ettimcreative ep630 sahibisin gerçi.o kulaklıkla ne kadar müzik dinlenir orası tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 18 Ekim 2011; 14:31:01 >
  • nokia n900 (sıfırı 1000TL civarlarında)

Philips SHN5500 gürültü önleyici kulaklık (sıfırı mediamarkt 149.90TL)

bana bunlar yetiyor

• f/p'nin de üzerinde bir cihaz almak istiyorsanız Nationite S:Flo2 alın tabi yazılım konusunda sorunsuz olanlarından.
  • Ben sony nwz-s615f kullanıyorum.ve bence bu işe sesin çıkış gücü açısından bakmak 5.veya6. Önemli ayrıntınız olursa sizin için daha iyi olur.
  • bu arada şaka yapmıyorum alacağınız en kötü kulaklık sensheiser-mx80 olsun 16liraya alıp 1sene kullanıp 10 liraya çok beğenen birine satabiliyorsunuz :)
  • sandisk sansa clip (4GB)

doğal ve berrak ses
    rockbox uyumlu
    küçük...

dahası ne
  • Made in China tabiki. Çakma makma ama resim de çekiyor, radyosu da var müzik de dinliyorum. Usb olarak da kullanıyorum artı hafızası 8gb. Bozulsa içimde en ufak bi kıpırtı bile olmayacak. Ses kalitesi de güzel. Daha ne isterim ki. 200-300 lira vermeye gerek yok 4-6 kat daha düşük fiyata daha işlevlisini aldım. Herkese tavsiye ederim. Özellikle öğrenciler için ideal.
  • cowon neden ses çıkış gücü olarak dünyanın en iyilerinden biridir bana göre açıklıyayım.sonynin A serisini dinlemedim evet ama bir çok üst düzey mp3 çalar dinledim en son creative xfi2 ve ipad touch dinledim ve dinlerken çeşitli marka kulaklıklarla dinledim sennheiser cx 350 street II de var ep630 da ep 630 u cx 350 ye tercih etmemin sebebi bas olarak ep 630 un daha iyi olması bana göre.bu arada bu iki kulaklığın yanı sıra farklı sennheiser ve sony kulaklıklarlada dinleme fırsatım oldu xfi2 ve ipad touchu.vardığım sonuç ses çıkış gücü olarak ses şiddeti olarak cowonla bir aynı olmayı bırakın yanına bile yaklaşamıyorlar ben bunu söylerken benim cowon kullandığım için cowoncuyum gibi bir izlenim oluşmasın kimsede aksine marka bağımlılığım yoktur kesinlikle sadece görüşümü paylaşmak istedim burada.ve tabiki burada sadece ses şiddetinden çıkış gücünden bahsediyorum diğer bir çook özellik bakımından çok iyi cihazlar vardır muhakkak ama yine söylüyorum mp3 player adı üzerinde önce müzik dinlemek için alınır diye düşünüyorum yani.bu arada cowon dan başka benim bilmediğim yüksek ses çıkış güçlü diğer özelikleri önemli değil cihaz varsa söylerseniz çok tşk ederim çünkü bir tane mp3 player almak istiyorum ama bulamıyorum cowonun alternatifini şimdiden herkese tşkler

• SanDisk Sansa Clip 4gb kullanıyorum pcde kullandıgım ses kartı CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY CHAMPION.
    SENNHEİSER CX 200 STREET II ile testler yaptım hemen hemen aynı ses kalitesi.
  • Telefonumu kullanıyorum,gayet memnunum.Fakat uzun zamandır kendi kulaklığını kullanıyorum sanırım yeni kulaklık almam gerekli
  • Mp3 çalar olarak Sansa Fuze, kulaklık olarak ise akg k324p ve sennheiser px100-ıı kullanıyorum.Aslında teknolojik markete f/p ürünü olan sansa clip almak için girmiştim fakat sansa fuze hoşuma gittiği için onu aldım.Aldığım yerde clip ve fuzeyi denediğimde, ses kaliteleri aynıydı fakat fuzeden biraz daha yüksek ses çıkıyordu, bu yüzden onu almaya karar verdim.
  • ipod touch kulllanıyorum müzikle pek aram yoktur yorum yapamayacağim ama eğlence ve özellikle kitap okuma için ideal
  • neymiş bu sansa ya herkesin ağzında bu alet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

neymiş bu sansa ya herkesin ağzında bu alet..

Dr. Dre kulaklıkları gibi şişirilmiş değil sadece, durum bu. Gerçek performans...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.