Şimdi Ara

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

(En Son Oy Tarihi: 22.11.2018)
Giriş
  • Bende ipod touch 3g kullanıyorum beats by dr dre solo kulaklık ile memnunum en güzel yanıda şarjı 5 6 7 gün gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartialartZ -- 7 Aralık 2011; 16:42:22 >
  • 3-4 sene önce kapanan altivi sitesinden sony almıştım şimdiki 453 yada 353ün atası filandı sanırım 135e gelmişti

modeli hatırlamıyom şimdi

hala kullanıyor kardeşim

yeterli geliyor
  • ipod classic 30gb almıştım 2007 martında, izmirde hergün 1 saate yakın belediye otobüsü+metroda geçiyordu vaktim. hala da kullanırım, ses kalitesi, kullanılabilirliği ve şarjı yeterli. kulaklığı sonynin kulaklıklarından kat be kat kaliteli ve kulağa oturuyor. nanolara yöneleceğim artık çünkü yazın yanında taşıması zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youtubeqw -- 10 Aralık 2011; 12:15:41 >
  • Samsung YP-R1 (8 GB)
    Sony NWZ-S639F (16 GB)

İkisinin de yeri ayrı
  • a845 ve vibez.

a845 genel olarak dışarıda gezip tozarken, vibez i evde, özellikle yatmadan önce. crossfade açıkken, the unforgiven la wherever i may roam u bir bağlıyor*, adamın aklını alıyor. uyku falan bırakmıyor:)

* enter sandman le sad but true da hiç fena olmuyormuş:)
  • Arkadaşlar temiz uygun fiyata cowon d2 arıyorum ilgilenenler lütfen pm atsın.
  • her ne kadar Creative türkiye için yetersiz destek sağlasa da müzik kalitesi olarak Creative ZEN X-fi 2
  • Katılıyorum, creative ürünleri 1 -2 senedir piyasada bile görmek zor. Sorduğum bi kaç mağzadan aldığım cevap, creative ürünleri dağıtıcısının türkiyeye dağıtımını durdurduğu yönünde. Anca internet üzerinden almam mümkün, firmware update tarzı uygulamaları da creativin kendi sitesinden takip etmek lazım . Ama ses kalitesi için değer :)..
  • Creative müzik konusunda gerçekten çok başarılı fakat türkiye de hala teknik departmanları yok bunu anlamak çok zor..
  • weile mp3 kullanıyorum çok memnumum 1 lira kulaklıkda bile bass veriyo sony aldım 10 tl çakma bass tiz mükemmel çıkıyo creative ep 630 alıcam sonunda paraya kıyıp
  • sansa fuze 4gb v2 kullanıyorum. almamdaki en büyük etken flac ve rockbox desteğiydi. şarjı halen 20+ saat gidiyor. memnunum oldukça da. öneririm.
    kulaklık olarak ta soundmagic pl30 var. kulakta iyi duruyor ve ses kalitesi gayet yerinde. ilk haftadan sonra sesi belirgin oranda iyileşti.
    ikisi güzel ikili oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasevmem -- 24 Aralık 2011; 12:32:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Samsung YP-R1 (8 GB)
    Sony NWZ-S639F (16 GB)

İkisinin de yeri ayrı
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 15 Şubat 2018; 18:23:23 >
  • bu yazılanlardan anladıgım kadarıyla sandisk hepsini seste sollamış sandisk alıcam karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkarda

bu yazılanlardan anladıgım kadarıyla sandisk hepsini seste sollamış sandisk alıcam karar verdim

ses olarak sollar demek çok doğru olmaz aslında.f/p olarak sollar desek daha doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

bu yazılanlardan anladıgım kadarıyla sandisk hepsini seste sollamış sandisk alıcam karar verdim

ses olarak sollar demek çok doğru olmaz aslında.f/p olarak sollar desek daha doğru.

Abi ben f/p filan bilmiyorum benim için önemli olan ses kalitesi tizdeki prüzsüzlük rahatlık kulağı rahatsız etmemezlik gerekli ama şuana kadar ipod touch da kullandım dandik çin mallarıda kullandım creative muvo modellerinide kullandım sonyde kullandım şuan aralarında en iyisi sony cıktı ama sansayı öyle bir anlatıyorlarki inşallah aldığımda sonyden kötü çıkmaz sesi
  • quote:

quote:

quote:

Abi ben f/p filan bilmiyorum benim için önemli olan ses kalitesi tizdeki prüzsüzlük rahatlık kulağı rahatsız etmemezlik gerekli ama şuana kadar ipod touch da kullandım dandik çin mallarıda kullandım creative muvo modellerinide kullandım sonyde kullandım şuan aralarında en iyisi sony cıktı ama sansayı öyle bir anlatıyorlarki inşallah aldığımda sonyden kötü çıkmaz sesi

Tizden, midden bahsediyorsunuz fakat o iş %75 kulaklıkta son bulur.
    Player'da değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

quote:

quote:

quote:

Tizden, midden bahsediyorsunuz fakat o iş %75 kulaklıkta son bulur.
    Player'da değil..

Kulaklığım k2 sp j-phonic yeni geldi yetermi sizce? bana iyi bi mp3 lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thug Life W -- 27 Aralık 2011; 12:17:56 >

• ANkete bakınca sansa önde gidiyor ona yakın touch gidiyor ama touch o sırayı hak etmiyor bence

sony touchdan daha iyi ses veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thug Life W -- 27 Aralık 2011; 12:21:35 >
  • şuan elimdeki ipodu satınca

ya sansa clip zip alıcam yada sony alıcam ibrahim kardeşim çok anlattı bu sansaları ona güveniyorum inş pişman olmıcam

he bu arada faith hocam kulaklık yeni aldım zaten k2 sp j-phonic yine forumlarda araştıra araştıra buldum yetermi sizce?

bana bunun yanına şarjı da uzun giden arada sıkılıp radyo dinleyebileceğim ve çok kaliteli ses 'e sahip bir mp3 player gerekli

sizin tavsiyeleriniz varsa söyleyin.
  • quote:

şuan elimdeki ipodu satınca

ya sansa clip zip alıcam yada sony alıcam ibrahim kardeşim çok anlattı bu sansaları ona güveniyorum inş pişman olmıcam

he bu arada faith hocam kulaklık yeni aldım zaten k2 sp j-phonic yine forumlarda araştıra araştıra buldum yetermi sizce?

bana bunun yanına şarjı da uzun giden arada sıkılıp radyo dinleyebileceğim ve çok kaliteli ses 'e sahip bir mp3 player gerekli

sizin tavsiyeleriniz varsa söyleyin.

J-phonic mi? Güzel seçim olmuş.
    Şu an forumda 2 kişide var öyleyse j-phonic.
    Biri sende, diğeri Siyah Nur nickli arkadaşımızda..

Fuze modelide alınabilir tabi Fuze alırken V2 versiyon almamakta fayda var..
    V2'lerde RB kurduktan sonra LOD hiç bi şekilde çalışmıyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.