Şimdi Ara

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

(En Son Oy Tarihi: 22.11.2018)
Giriş

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: bjkarda

Ozaman sony daha önde gidiyor seste aslında kullandıgım bütün sonylerde bu farkı çok gördüm

SONY daha iyi bu konuda tabi ki. Zamanında S639F kullanıp satmıştım (Sonradan pişman oldum).

Heleki son modellerinde 3 4 ayrı ses güzelleştirme adına teknolojileri ile sony valla harika işler başarmış...
  • Kendinden pilli mp3 çalarları,usb den arabada da şarj edebilirmiyim?bide bu model nasıldır arabanın aux girişine bağlıyacağımhttp://www.hizlial.com/elektronik/mp3-mp4-calarlar/ttec-mp409-2-gb-18-cstn-lcd-mp4-player_05.016.1735.0008.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcelik -- 29 Aralık 2011; 13:41:44 >
  • quote:

quote:

Ozaman sony daha önde gidiyor seste aslında kullandıgım bütün sonylerde bu farkı çok gördüm

SONY daha iyi bu konuda tabi ki. Zamanında S639F kullanıp satmıştım (Sonradan pişman oldum).

Biraz araştırdım da bu üründen bulmak mümkün değil sanırım artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

quote:

Biraz araştırdım da bu üründen bulmak mümkün değil sanırım artık...

Aslında kafamda olan cihazı bulmam zor flo2 ama

bulamayacağımı biliyorum

ya sansa +zip son modellerden birini alıcağım yada

bi sony

sansa zip kullananlar ve sony kullananların yorumlarını merak ediyorum bizi açarlarsa bu yazımdan sonra sevinirim.

•  Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

bu cihazı yeni aldım fiyat / performans olarak çok iyi ...yanlız kutusundan çıkan kulaklığı hemen değiştirmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcelik

Kendinden pilli mp3 çalarları,usb den arabada da şarj edebilirmiyim?bide bu model nasıldır arabanın aux girişine bağlıyacağımhttp://www.hizlial.com/elektronik/mp3-mp4-calarlar/ttec-mp409-2-gb-18-cstn-lcd-mp4-player_05.016.1735.0008.htm

kalitesinin iyi olduğunu sanmıyorum :( 40TLye yazık olmasın. biraz daha katıp güzel birşey alınabilir.
    mesala teclast var x19 70saat kadar play süresi var 4GB srs wow teknolojisi vs.

• Oblio kullanıyorum.Yapısı ince ve dayanıklı.2 yıldır kullanıyorum.
  • creative hertürlü öndedir bence her kulağın bunu tatması gerek.
  • Cowon D2+ kullanıyorum. genelde yolculuklarımda Koss Portapro ile iyi ikili oluyorlar.

Hala değiştirmemiş olmamın sebebi (3 yılı buldu alalı) çoğunlukla bir aydan uzun süre giden şarj ömrü, bbe+ teknolojisi ve sayamayacağım kadar çok kulaklığı rahatça sürebilmesi.

bbe+ ın bağımlısı oldum sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoden541 -- 4 Ocak 2012; 11:00:23 >
  • Philips Gogear Spark

Rakipleri alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kifayetim

creative hertürlü öndedir bence her kulağın bunu tatması gerek.

Creative Zen MX, Zen X-Fi ve X-Fi 2 'yi 1 ay süreyle kullandım. Bırak Sony'i Samsung'u, Sansa Clip'in bile yanından geçemez..
  • SanDisk Sansa Clip f/p o fiyata alıncak en iyi mp3 çalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Philips Gogear Spark

Rakipleri alalım

FiiO ile ateşlemiş + M2 yada Meelec A151 eşliğinde Clip+ yada Cowon O2 mi olsun kardeş

Buna kulak dayanmaz... geçen bendeki V-moda yı denedim çamur gibi geldi sesi valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

quote:

Philips Gogear Spark

Rakipleri alalım

FiiO ile ateşlemiş + M2 yada Meelec A151 eşliğinde Clip+ yada Cowon O2 mi olsun kardeş

Buna kulak dayanmaz... geçen bendeki V-moda yı denedim çamur gibi geldi sesi valla.

Spark ile şaha kalkmış PL30 döver hepsini

Buluşma da SM3, EX1000 falan karşı koyamadı A151 de neymiş...

• quote:

quote:

quote:

Philips Gogear Spark

Rakipleri alalım

bir gün bende dediklerinizin hepsini tek seferde anlicam. her yorumdan sonra google ablaya sorar oldum

• Zune göremedim ankette :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

quote:

quote:

quote:

Philips Gogear Spark

Rakipleri alalım

bir gün bende dediklerinizin hepsini tek seferde anlicam. her yorumdan sonra google ablaya sorar oldum

• 40 gb arşivim vardı, şöyle ele avuca oturan uzun süre idare edecek birşey arıyordum. niyeti bozup yurt dışından ipod classic getirttim.

+ tasarım 10 numara,
    + malzeme kalitesi 10 numara (en kısa zamanda arkasına koruyucu film taktırıcam, kolay çiziliyor çünkü)
    + kendi orj. kulaklığı ile sesi çok güçlü, ses diğer kullandığım irivera göre daha temiz ve net
    - bass irivera göre zayıf, ama bu kulaklıkla ilgili bir şey, şöyle sağlam bass veren kulaklık arıyorum.
  • Bende philips Gogear kullanıyorum yeni çıkanlardan fullsound lu oldukça tatmin edici. Göreceli bir şey olduğu için şöyle kıyaslama yapacak olursam daha önce archos ve HTC desire Hd kulannıyorumdum ikisindede daha iyi diyebilirim. Bir artısıda yanında gelen kulaklıkları oldukça yeterli yani bazı MP3 çalarlarda kulaklıkları değiştirmek filan gerekiyo ek bi maliyet olarak bunda hiç öyle bir gereksinim duymadım. Özellikle dışarda dinlerken dahada güzel bi ses alabiliyorum bunu nedenin bilmiyorum. Bir kaç yerde fullsound sesi çamurlaştırıyor çok dandik bi özellik gibi yorumlar okudum kesinlikle palavra alakası yok. Hiç çamurlaştırma filan olmadan kulak dolusu bir sesle dinliyosunuz mp3 leri. He bu fullsound öyle devasa bi özellikmi değil tabiki ama güzel bir effectle dinlermiş gibi dinliyosunuz ve daha fazla malodi geliyomuş gibi oluyo kulağınıza. Ben memnunum şahse ama herkesin meth ettiği sandiski hiç dinlemedim o belki bundan iyidir. Ayrıca philipsin ses seviysei konusunda tatminsizlikle alakalı yorumlar var ben bunada katılmıyorum şahsen yeterli bir ses şiddeti var. Son seste dinlenildiğinde ben şahsen bi tık daha fazlasını aramıyorum.

• iriver t6 modeline sahibim. 4gb. genel olarak kapasitesi ve flac çalamaması haricinde gayet tatmin edici. arayüzü sade ve oldukça kullanışlı, kapsamlı. pil ömrü gayet yeterli. ve vazgeçilmezim haline gelen 'dosya yöneticisi' fonksiyonuna sahip. -kendi arşivleme sistemimi id tag'den daha kullanışlı bulduğumdan vazgeçilmezim oldu- ama 4gb'lık kapasite yetmediğinden dolayı yeni bir cihaz almak durumundayım. artırılabilir hafıza ve flac desteği olan bir ürün arıyorum. yahut en az 30gb kapasiteli bir ürün. clip+ arayüzünden pek hoşlanmadım. yeterince kapsamlı değil. gördüğüm kadarıyla 'artist' ve 'song' olarak iki satırdan ibaret. insan 'album' satırı da sığdırır diğ mi? fuze+'ın da ekranı, arayüzü hoş lakin biraz tuzlu.
    s flo2'ye niyetlendim bir ara ama onu da bulmak sıkıntı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.