Şimdi Ara

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

(En Son Oy Tarihi: 22.11.2018)
Giriş

Orijinalden alıntı: Faithléss

quote:

Orijinalden alıntı: bjkarda

şuan elimdeki ipodu satınca

ya sansa clip zip alıcam yada sony alıcam ibrahim kardeşim çok anlattı bu sansaları ona güveniyorum inş pişman olmıcam

he bu arada faith hocam kulaklık yeni aldım zaten k2 sp j-phonic yine forumlarda araştıra araştıra buldum yetermi sizce?

bana bunun yanına şarjı da uzun giden arada sıkılıp radyo dinleyebileceğim ve çok kaliteli ses 'e sahip bir mp3 player gerekli

sizin tavsiyeleriniz varsa söyleyin.

J-phonic mi? Güzel seçim olmuş.
    Şu an forumda 2 kişide var öyleyse j-phonic.
    Biri sende, diğeri Siyah Nur nickli arkadaşımızda..

Fuze modelide alınabilir tabi Fuze alırken V2 versiyon almamakta fayda var..
    V2'lerde RB kurduktan sonra LOD hiç bi şekilde çalışmıyor.

Peki bu ibrahim kardeşimizin sattıgı son çıkan sansalar nasıldır onu düşünüyorum almışken en son modelini alıyım dedim radyo olayıda arada bir dinlemek için şarjıda çok gidiyormuş beni ses + bunlar cezbetti şuana kadarki paralarım hep boşa gitti mp3te artık gitmesin istiyorum ona göre bir seçim yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thug Life W -- 27 Aralık 2011; 12:41:08 >

• Arkadaşlar arabada kullanmak için mp3 player arıyorum,çakmaklıktan şarj olabilen orta seviye bir ürün ne önerirsiniz?radyo ses kaydına gerek yok,dosyalar arası rahat geçiş yapılabilecek bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcelik

Arkadaşlar arabada kullanmak için mp3 player arıyorum,çakmaklıktan şarj olabilen orta seviye bir ürün ne önerirsiniz?radyo ses kaydına gerek yok,dosyalar arası rahat geçiş yapılabilecek bir cihaz

hocam arabada kulaklık takmayın yeni trafik canavarımız olmayın :) her kulaklıkta bu yasaklanmıştır :D
  • quote:

quote:

quote:

ya sansa clip zip alıcam yada sony alıcam ibrahim kardeşim çok anlattı bu sansaları ona güveniyorum inş pişman olmıcam

he bu arada faith hocam kulaklık yeni aldım zaten k2 sp j-phonic yine forumlarda araştıra araştıra buldum yetermi sizce?

bana bunun yanına şarjı da uzun giden arada sıkılıp radyo dinleyebileceğim ve çok kaliteli ses 'e sahip bir mp3 player gerekli

Peki bu ibrahim kardeşimizin sattıgı son çıkan sansalar nasıldır onu düşünüyorum almışken en son modelini alıyım dedim radyo olayıda arada bir dinlemek için şarjıda çok gidiyormuş beni ses + bunlar cezbetti

Sizin için gayet yeterli olur, .flac uzantılı müzik dinleyecekseniz eğer..

İbrahim kardeşimize gelince, kendisi sattığı ürünün arkasında duran ve her türlü konuda yardımcı olan biridir.
    Kuşkunuz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 27 Aralık 2011; 12:43:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihcelik

Arkadaşlar arabada kullanmak için mp3 player arıyorum,çakmaklıktan şarj olabilen orta seviye bir ürün ne önerirsiniz?radyo ses kaydına gerek yok,dosyalar arası rahat geçiş yapılabilecek bir cihaz

hocam arabada kulaklık takmayın yeni trafik canavarımız olmayın :) her kulaklıkta bu yasaklanmıştır :D

Arabanın aux girişine bağlıyacağım,aracın teyibi mp3 çalmadığı için
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bu ibrahim kardeşimizin sattıgı son çıkan sansalar nasıldır onu düşünüyorum almışken en son modelini alıyım dedim radyo olayıda arada bir dinlemek için şarjıda çok gidiyormuş beni ses + bunlar cezbetti

Sizin için gayet yeterli olur, .flac uzantılı müzik dinleyecekseniz eğer..

İbrahim kardeşimize gelince, kendisi sattığı ürünün arkasında duran ve her türlü konuda yardımcı olan biridir.
    Kuşkunuz olmasın.

Yok malesef flac muzikleri bilmiyorum nerden bulunur nerden edilir dinlediğim şarkının flacını yüklemem mecburimidir

normal mpeg 3 yüklesem olmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thug Life W -- 27 Aralık 2011; 12:56:28 >

• Olur.
  • quote:

Olur.

ozaman sorun yok ondada güzel ses verir heralde bulursamda flacını yüklerimde onu araması filan uzun sürer hiç bilmiyorum nerelerden indirilir hemde sevdiğim şarkıyı bulmak mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Samsung YP-R1 (8 GB)
    Sony NWZ-S639F (16 GB)

İkisinin de yeri ayrı

kral o 639F efsane biliyon dimi :)

Bilmez miyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

bu yazılanlardan anladıgım kadarıyla sandisk hepsini seste sollamış sandisk alıcam karar verdim

ses olarak sollar demek çok doğru olmaz aslında.f/p olarak sollar desek daha doğru.

Abi ben f/p filan bilmiyorum benim için önemli olan ses kalitesi tizdeki prüzsüzlük rahatlık kulağı rahatsız etmemezlik gerekli ama şuana kadar ipod touch da kullandım dandik çin mallarıda kullandım creative muvo modellerinide kullandım sonyde kullandım şuan aralarında en iyisi sony cıktı ama sansayı öyle bir anlatıyorlarki inşallah aldığımda sonyden kötü çıkmaz sesi

SanDisk Sansa Clip+ almıştım 1 ay kullanamadan geri sattım. Sony ve Samsung kadar kaliteli değil sesi. Sony S639F kullanıyorum. Samsung'da DNSe 3.0 destekli bir cihaz. Özellikle bassları bu iki modele göre çok zayıf.
    Tercihini yeniden gözden geçirmeni Sony'den şaşmamanı tavsiye ederim. Biraz daha bütçen varsa Samsung'un kaliteli modellerine bak derim.

• Irıver T30 'um var. mx200 kulaklıkla 6 yıldır kullanırım. Elektronik müzik dinlerim. AAA pille çalıştığından şarj sorunu yok. SRS wow efekti, dolgun bas, doğal sesler...

Bir ara Trekstor organixe niyetlendim. Şu an ise sansa clip+ veya zip var aklımda. Ama yeni player alırsam kenara atıp yine iriver'a dönmekten korkarım.

Bir de bu ipod nano 6 nasıl bir şey öyle, mükemmel malzeme ve tasarım ile göz dolduruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

bu yazılanlardan anladıgım kadarıyla sandisk hepsini seste sollamış sandisk alıcam karar verdim

ses olarak sollar demek çok doğru olmaz aslında.f/p olarak sollar desek daha doğru.

Abi ben f/p filan bilmiyorum benim için önemli olan ses kalitesi tizdeki prüzsüzlük rahatlık kulağı rahatsız etmemezlik gerekli ama şuana kadar ipod touch da kullandım dandik çin mallarıda kullandım creative muvo modellerinide kullandım sonyde kullandım şuan aralarında en iyisi sony cıktı ama sansayı öyle bir anlatıyorlarki inşallah aldığımda sonyden kötü çıkmaz sesi

SanDisk Sansa Clip+ almıştım 1 ay kullanamadan geri sattım. Sony ve Samsung kadar kaliteli değil sesi. Sony S639F kullanıyorum. Samsung'da DNSe 3.0 destekli bir cihaz. Özellikle bassları bu iki modele göre çok zayıf.
    Tercihini yeniden gözden geçirmeni Sony'den şaşmamanı tavsiye ederim. Biraz daha bütçen varsa Samsung'un kaliteli modellerine bak derim.

Bir yandan sony kullandım dediklerine katılıyorum bass olayı güzel sonyde yeni teknolojileride çıkmış clear teknolojileri onları kullanmadım ama en eski mp3u bile çok harika iken yeni modelleri güzel olmayacak değil heralde

ama bir yandanda bukadar çok kişinin neden sandisk seçtiğinide merak etmiyor değilim

madem dediğiniz gibi bassları kötü kulaklığım zaten bassıda güzel hatta sonyın bass modunu kapatıyorum abartı oluyor kulaklık o biçim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thug Life W -- 28 Aralık 2011; 5:04:21 >

• Kafamı iyice karıştırdınız biri sansa süper biri sony süper diye yorum yazıyor şimdi ben hangisini seçicem acilen

hocam birde o dediğiniz sony modeli mağazalarda bitti yenileri çıktı yenileride 399 ve 299 tl fiyatlarında

NWZS754B bir üstü var mağazalarda eski modelleri kaldırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thug Life W -- 28 Aralık 2011; 5:39:10 >
  • quote:

ama bir yandanda bukadar çok kişinin neden sandisk seçtiğinide merak etmiyor değilim

Cevap basit: Garibanlıktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

oda var tabide okadar cok kişi yanılıyormu sesini övüyorlar sony den ıyımı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

oda var tabide okadar cok kişi yanılıyormu sesini övüyorlar sony den ıyımı

İşte cevabı da burada

Sansa f/p ürünü olduğundan tercih eden fazla oluyor. O paraya ondan iyisi yok gerçekten. Ancak daha fazla para verilecekse de Sansa'ya verilmez.

• Ozaman sony daha önde gidiyor seste aslında kullandıgım bütün sonylerde bu farkı çok gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thug Life W -- 28 Aralık 2011; 14:15:17 >
  • quote:

Ozaman sony daha önde gidiyor seste aslında kullandıgım bütün sonylerde bu farkı çok gördüm

SONY daha iyi bu konuda tabi ki. Zamanında S639F kullanıp satmıştım (Sonradan pişman oldum).
  • Creative Muvo TX FM kullandım önce sonra Zen Vision: M'de geçtim. 2006'dan beridir de kullanıyorum. Hala da çalışıyor fakat çok fazla video izlemediğim için ve yeni bir şeyler istediğim için Sansa Fuze düşünüyorum...
  • İpod nano 6. Nesil ve kulaklik olarakta creative hs930i kullaniyorum cunku cok kucuk tasimasi cebe girmesi falan mukemmel kulakliktanda kontrol oldugundan ekranina bakmaya cok ihtiyac duymuyorum. Sarj konusu cok sorun degil uzun yolculik yapan biri degilim. Kulaklarimdan cok memnun oldugumdan ses kalitesi ipodun nasildir bi yorum yapamiycam yaklasik 3 gunde bi sarja takiyorim. valla ufacik alet severek kullaniyorum. İpod touch telefon kadar cihaz onu alanlar nasil tasiyor valla ben olsam üşenirdim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.