Şimdi Ara

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

(En Son Oy Tarihi: 22.11.2018)
Giriş
  • sansa fuze 2 gb +16 gb microsdcard ile kullanıyorum. bütçeme uygun, flac çalabilen, rockbox kurulabilen, line out çıkışı sayesinde amfi ile kullanabileceğim bir cihaz olduğunu öğrendiğim için bunda karar kılmıştım zamanında. memnun muyum? kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 10 Ağustos 2011; 10:48:51 >
  • İpod touch almaya değmez mi diyor şimdi çoğu kişi bende yeni almak istiyorum fakat ipod touch cazip geliyor fakat ses kalitesi kötü demiş herkes...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambon

İpod touch almaya değmez mi diyor şimdi çoğu kişi bende yeni almak istiyorum fakat ipod touch cazip geliyor fakat ses kalitesi kötü demiş herkes...

SES
    EĞLENCE
    KALİTE SES ()
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

quote:

Orijinalden alıntı: jambon

İpod touch almaya değmez mi diyor şimdi çoğu kişi bende yeni almak istiyorum fakat ipod touch cazip geliyor fakat ses kalitesi kötü demiş herkes...

SES
    EĞLENCE
    KALİTE SES ()

Yeterince aciklayici oldu tamam

• Bence iPod Touch alınır. Ben iPhone kullanıyorum gayet memnunum sesinden...

Millet müzik çalarda orjinal kulaklığıyla mp3 dinliyor, hâla buraya gelip ahkam kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Bence iPod Touch alınır. Ben iPhone kullanıyorum gayet memnunum sesinden...

Millet müzik çalarda orjinal kulaklığıyla mp3 dinliyor, hâla buraya gelip ahkam kesiyor.

hasan hocam siz çok kulaklık kullanmıştınız..
    rica etsek F/P olan 5 tanesini yazarmısınız...
    (sizi tanımayanlar var bu vesile ile tanısınlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

quote:

hasan hocam siz çok kulaklık kullanmıştınız..
    rica etsek F/P olan 5 tanesini yazarmısınız...
    (sizi tanımayanlar var bu vesile ile tanısınlar)

Herkesin zevki ve dinlediği müzik farklı olduğu için fiyat performans olarak bir kulaklık öneremem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 20 Mayıs 2012; 23:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

Tolga*
    dostum ne için aldığın ile alakalı biraz da durum.
    sadece müzik dinleyeceksen ipod touch almana gerek yok 50-100 tl arasına bir ton mp3 player var neticede. idare eder.
    ama ben internete de girerim oyunda oynarım video da izlerim diyorsan çok pratik ve eğlenceli bir alet. dışarı yanıma almadan çıkmam.

Hocam hepsi için düşünüyorum. Cowon uın ses kalitesi ile karşılaştırıldığında ipod ezik kalıyor fakat kalan özellikler de önemli. 5. jenerasyonu bekliyorum bakalım
  • Cowon D2 kullanıyorum uzun süredir. Ara ara telefonumdan da dinliyorum (HTC Desire)

Şimdi ise aklımda Sansa Clip almak var. Anahtarlığa takıp kullanmayı düşünüyorum. Cepte yer kalmıyor, D2 düşündüğümden fazla büyük.
  •  Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

ahanda bunu kullanıyorum.ses kalitesi çok iyi , taşıması çok rahat , pil ömrü gayet uzun fiyatıda çok uygun sadece bir kulaklık fiyatına
  • quote:

Orijinalden alıntı: BellOfHeaveN

ahanda bunu kullanıyorum.ses kalitesi çok iyi , taşıması çok rahat , pil ömrü gayet uzun fiyatıda çok uygun sadece bir kulaklık fiyatına

Çok ciks bişii tam model ve fiyat nedir..

• yanlis hatirlamiyorsam sony nwz w 252 . fiyati ise 140 tl ( +10. - 10 )
  • Kulak sağlığım önemlidir, sesi az şarjı uzun olsun diyorsanız Philips...
    Yemişim kulak sağlığını, gümbür gümbür olsun ama arada yazılımı da sorun çıkarsın diyorsanız Meizu...
    Her anlamda dengeli ve kaliteli bir alet olsun diyorsanız Creative...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 16 Ağustos 2011; 2:46:00 >
  • iPod Touch kullanıyorum ve memnunum.
  • DNS li mp3/mp4 player çıkardığından beri Samsung kullanıyorum..Şarj süresi ergonomi dayanıklılık ve de en önemlisi ekolayzır ayalarına müdahale etme imkanı tanıması..Tasarıma zaten hiç girmiyorum..
    Geçinip gidiyoruz..

quote:

Ahanda çok doğru bir söz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 20 Ağustos 2011; 4:01:55 >

• İpod Touch 4g+müziğe göre kendi kulaklığı veya philips she 6000 ama sıktı artık kaliteli bir kulaklık almalı.

Cx 300 alcam yurtdışından ama gümrük ten dolayı almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

İpod Touch 4g+müziğe göre kendi kulaklığı veya philips she 6000 ama sıktı artık kaliteli bir kulaklık almalı.

Cx 300 alcam yurtdışından ama gümrük ten dolayı almıyorum.

Arkadaşım cx 300 almak yerine iki adet ep 830 al biri köşede dursun diğerini kullan..Vereceğin paraya yazık...Ha kampanyaya denk getirip ucuza alabiliyorsan o ayrı mesele..
  • creative mp3 çalarlarda equalizer ayarı yapınca sesin azalması veya acayipleşmesini sevmiyorum
    ipod'lara para dökmek istemiyorum
    philips'in bu işi hala becerebildiğini düşünmüyorum
    diğer markaları denemedim, deneyip para verecek kadar bu sektörün içinde değilim

bu güne dek kullandığım 2 adet sony mp3 çaların ikisinden de ses kalitesi açısından memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 25 Ağustos 2011; 4:07:33 >
  • iriver h10 5gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Away

iriver h10 5gb

eski taş toprak.... şarj ne kadar ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.