Şimdi Ara

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Mp3/Mp4 Player Kullanıyorsunuz [ NEDEN ] ?

(En Son Oy Tarihi: 22.11.2018)
Giriş

Orijinalden alıntı: kerem-neval

ipod classic 180gb var .dünyayı alıyor ve sesi harika.dün amerikadan yeni nano geldi 16gb lık.140 dolara aldım.kulaklık yine harika eq kapalı ama ses muhteşem .küçüklüğü ve ekranın kayış hızı apple yakışmış.küçük ama muhteşem hele birde saat aparatı var ki kolumda saat olarak takıyorum çok şık durdu.Makine muhteşem kulaklık burn in gerek yok ses harika şimdi orjinal kumandalı kulak içi kulaklık ısmarladım kontrol bilekte zor oluyor.ama radyosu harika..çok mutluyum.classic 7 yıldır kullanıyorum umarım bu da dayanıklı çıkar.

hayırlı olsun inşallah o da dayanır 7 yıl .
  • şuanda türkiyede çok kaliteli bir müzik çalar yok.buradaki arkadaşların yorumları,iyi yeterli dedikleri ürünler,aslında iyi ürün olmadığı için,şuanda piyasadan alınabilecek iyi ürünler.yoksa bir cowon trde satılsa bu adı gecen mp3 ler anca cowonun tozunu yutarlar.maalesef cowon trde garantili satılmadığı için bende sony nwzb162f aldım.bundan daha iyi ses şiddeti 400-500 liralık mp3lerde bile yok.onların sadece artı ek özellikleri var.yani ses ve radyo olsun yeter diyenler için en iyisi bu bence.bu arada kendi orjinal kullaklığıyla deil birtane mesela kulak zevkinize göre bass tiz seçim sizin hangisi ağırlıklı olsun istiyorsanız iyi bir kulaklık alın bende creative ep-630 var süper ses alıyorum.ki ben hemen hemen bütün mp3 leri gidip teke tek media markt electro world teknosa da dinlemiş biriyim.çok uzatmadan mp3de sadece ses iyi olsun ek özelliklere internete vs gerek yok diyorsanız sony nwzb162 modeli şu an alınabilecek en iyi mp3dür.diğer çok çok iyi denen mp3ler sadece görüntyü ek özellik internet dokunmatik ekran vs bunlara para vermiş olursunuz,sese değil.isteyen önce iyi bir kulaklık alıp electro worlde bütün mp3ler var hemen hemen gitsin dinlesin bakalım sonyi ses şiddeti artı basss bakımından gecebiliyorlarmı.aksine sony hepsinden daha iyi.bu benim yorumum herkesin yorumuna saygım var herkese tşkler

• 3 sene boyunca Cowon kullandım ardından ipod nano 3.nesil 4 gb modeli itunes a alışamadığım için İriver p7'ye geçtim asker dönüşüde hem ses kalitesi hemde fiyat performans bakımından Sandisk sanca Clip,Sandisk Sansa View kullanmaktayım
  • iRiver clix 2 im ile mutlu mesut geçiniyoruz darısı sizlerin başına gâri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 12 Mayıs 2012; 16:32:33 >
  • bu sansa clip de radyo ve hafiza karti girisi var mi?
  • İbrahim bey bi sahibindenden cevap verseniz, sizi bekliyorum clip almak için ama cevap yok
  • mp3 player lar ilk çıktığı zamanlarda kullanmıştım.Ses kalitesi o zaman için gayet iyi idi

• senn cx380 sport ıı. kulaklik aldim simdilik galaxy s de kullaniyorum ama sansa clip cok övuldu acaba fiyati ucuz diyemi bilmiyorum cowon mu alsam sansa mi off allahim
  • cowon s9 ve d2 kullanmıştım.s9 un video performansı çok iyi ama ses üzerinde oynadıkça doğallıkdan çıkıyor maalesef.doğal olmayan sesi sevmediğim için satıp sony a845 almıştım.sonra onuda sattım ikinci el forumda..ikisindende önce zen x fi 2 kullandım.ses kalitesi idare eder ama dokunmatik 10 üzerinden 1 alır.En berbat dokunmatik cihazdan da daha dandik.forumdan bi arkadaş ile takas ettik ipod classic 120GB ile.ipodlar ses kalitesi açısından çok doyurucu değil ama flat ses de iyi.ipod nano 3.nesil,nano 4.nesil,classic 5.nesil,video 5.nesil,touch 3.nesil ve shuffle 4.nesil kullandım.bi ara optik çıkışı olan bir iriver alıp bi süre kullandıktan sonra forumdaki sanırım positive nickli arkadaşa satmıştım.ses kalitesi muazzam dı.philips bu saydıklarımın yanında her açıdan vasat kalmıştır.yeni bir mp3 alsam philips baktığım markalar içinde olmaz.şu an sony A815 satıyorum.clip zip+ alıcam onuda biraz kullanayım

• 2004 yılı kanada malı laxon mp3 çalarla başladım ardından Creative muvo sport,phılıp,premier,Samsung YP serisi,Cowon F2,apple ipod nano 4 gb,İriver P7,Cowon F2,Sandisk Clip 4 gb,sandisk Clip 2 gb,Sandisk sansa View 8 gb de duruldum şunu belirtmek isterim Cowon,iriver ve Sandisk aldığım ses kalitelri gerçekten güzel ama Cowonu tek geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btelgezer -- 16 Mayıs 2012; 12:53:24 >
  • Hangisini saysam bilemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: btelgezer

2004 yılı kanada malı laxon mp3 çalarla başladım ardından Creative muvo sport,phılıp,premier,Samsung YP serisi,Cowon F2,apple ipod nano 4 gb,İriver P7,Cowon F2,Sandisk Clip 4 gb,sandisk Clip 2 gb,Sandisk sansa View 8 gb de duruldum şunu belirtmek isterim Cowon,iriver ve Sandikt aldığım ses kalitelri gerçekten güzel ama Cowonu tek geçerim.

Cowon şarj noktasında halen efsane 2 yıllık D2 8 saat video performansı sundu.... lakin fiyat ?
    öğrenci ve az para çok iş diyenlere hitap eden 1-2 model var..

mesala eski zen muvo serisi bulursnaız güzeldir.
    minton'un bir modeli vardı takoz ama sesi enfes güzeldi.

tabi sansa.. express ve E serisini test etme olanağı buldum
    gayet güzel :)

mp3 player ihityacını öncelikle belirlemek gerek,
    telefonda hatta saatten bile müzik dinleyebiilrsiniz.
    fakat amacımız düzgün kukalık ile derinliği ve o hoş tatlı sefasını hissetmek

• eskidan Darrtyde Cowon satılıyordu teşhirde kalmış olsa dahi Cowonu alıyordum hiç düşünmeden lakin teknik sorun oldumu servis süreci o sürede mp3 çalarsız kalmam ve o bekleme canımdan bezdirirdi açıkçası Allah'tan Sandisk i keşfettim İbrahim abi senin sayende işimi görüyor memnunum.Cihaz alıcak arkadaşlarada şunuda belirteyim Sandiski sadece ve sadece İbraxi'den alın pişman olmazsınız sözünün arkasında duran bir satıcı.Ürün belli kalite belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btelgezer

eskidan Darrtyde Cowon satılıyordu teşhirde kalmış olsa dahi Cowonu alıyordum hiç düşünmeden lakin teknik sorun oldumu servis süreci o sürede mp3 çalarsız kalmam ve o bekleme canımdan bezdirirdi açıkçası Allah'tan Sandisk i keşfettim İbrahim abi senin sayende işimi görüyor memnunum.Cihaz alıcak arkadaşlarada şunuda belirteyim Sandiski sadece ve sadece İbraxi'den alın pişman olmazsınız sözünün arkasında duran bir satıcı.Ürün belli kalite belli.

Katılıyorum, parayı denklestirsem hemen alacağım ibraxiden :)) öğrencilik aaahhhhh öğrencilik :)))

• Artik yeni gozdem Teclast X30. Sesi cok berrak, basi da var hem de sifir ekolayzir ile de. Hafiza karti desteklemesi de arti puan. Ufak da, at cebe cik. İncelemesini yazmistim forumda bi yerlere :)

(35 dolara sflo2+amfi kadar bir performans..)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Ben şimdilik şöyle yaptım Ayhan. Ama nokta cırt cırtlar da akıllıca gibi. Denemek lazım, sağol fikir için :)

Çift taraflı bant kullanmanı tavsiye ederim.Arka tarafta olacağı için daha estetik duracaktır.Nispeten de daha sağlam.

• quote:

Artik yeni gozdem Teclast X30. Sesi cok berrak, basi da var hem de sifir ekolayzir ile de. Hafiza karti desteklemesi de arti puan. Ufak da, at cebe cik. İncelemesini yazmistim forumda bi yerlere :)

sayın mahir, bu nasıl bir alet çok merak ettim neler neler birleştirip kullanmışsınızda onlar gibi ses verebilmeyi başarmış? benim player ı satıp x30 alsammı diye 2 lemde bıraktırıyosunuz
  • Beyler bişey sorucam mesela pcdeki realtek programındaki gibi ses inceltip kalınlaştırma özelligi olan bir mp3 player var mı biraz fantazi ama belki vardır bilen varsa bilgilendirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inistanbul

quote:

Artik yeni gozdem Teclast X30. Sesi cok berrak, basi da var hem de sifir ekolayzir ile de. Hafiza karti desteklemesi de arti puan. Ufak da, at cebe cik. İncelemesini yazmistim forumda bi yerlere :)

sayın mahir, bu nasıl bir alet çok merak ettim neler neler birleştirip kullanmışsınızda onlar gibi ses verebilmeyi başarmış? benim player ı satıp x30 alsammı diye 2 lemde bıraktırıyosunuz

Ben hiçbirşey birleştirmedim, bilakis e11 amfimi de sattım pek de gerek kalmadı diye. Adamların kullandığı ses çipinde ve aradaki iletim sisteminde güzellik var demek. Ayrıca Teclast bu, herhangi bir marka değil. Bassız olsa da şarjı az dayansa da ses kalitesiyle baş köşeye konmuş s:flo2'yi üretmiş marka

• piranha quinn ultra. 30 liraya aldım kaç kere yere düştü hala sapasağlam. asıl kullanma sebebim pilli olması şarj derdi yok bi marka 8 gb pilli yaparsa direk ona geçicem o ayrı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.