Bildirim
hangi mühendislik ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu kafayla satisçi olacaksin zaten rastgele yaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne alaka -
En az 18 yasina gelmissin,2 gün sonra sonuçlar açiklanacak ve meslegini bilmiyorsun.Sinava hangi motivasyonla hazirlandin, bot musunuz anlamiyorum.Yazdigin 4 meslek apayri seyler, fakülte haricinde benzerlikleri yok.Herkes mühendis oluyor ben de yazayim kafasiyla olmaz bu isler böyle olursan satisçi oluyosunuz sonra.Kötü bir sey olarak yazmiyorum bunu meslegini 5 gün içinde seçen adam sonradan yapmak istemiyor ve neyse masa basinda oturup 2 asgari ücret maas alirim keyfime bakarim diyip botluga devam ediyor.
Kimseye ne seçeyim diye sorma ilk önce bunlar ne is diye bak, yenilir mi içilir mi? Kafanda en fazla 2 seçenek olsun.Sonra spesifik sorular sorarsin o meslek erbablarina.Çalisma sartlari, gerektirdigi yetenek,parasi,firsatlar,gelecek...Burada sordugun sorunun sana hiçbir katkisi olmaz.
Yukaridaki iletiyi de ciddi bir sekilde yazmadim anlayabilecegin gibi.Bunlar da naçizane tavsiyelerim ister bir sey çikartirsin istersen görmezden gelirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
eyw ama seçenek bunlar aslında istediğim bölüm farklıydı -
18 yaşında kim hayattan ne istediğini, karakterinin yatkın olduğu mesleği bilebilir?
Geç bu işleri, millete laf sokmayı bırak.
Bu genç kardeşimize yardımcı olacaksan ol, olmayacaksan da en azından zarar verme.
Yabancı forumlarda özellikle reddit'te de bu işler böyle. Oradaki genç insanlar da ne yapacaklarını bilemiyorlar. Tüm dünyada durum aynı. Arada çok çok nadir insanlar biraz daha emin olabiliyorlar.
Bu kafa karışıklığının sebebi çok basit : Daha çok küçükler. Dünya, insanoğlunun ne menem bir canlı olduğu ve yaşadıkları ülkenin gerçekleri 18 yılda öğrenilemez de ondan. -
işte hocam sıkıntı ondan bizi küçük yaşta yeteneklerimize yöneltmiyorlar dayıyorlar matematiği ben de 18 yaşına gelince ne olacağımı bilmiyorum -
Sakın üzülme genç arkadaşım onun dediklerine. Zararın neresinden dönsen kar. Senin şu gösterdiğin çabayı göstermeyen yüzbinlerce öğrenci var.
Bir inşaat mühendisi olarak aşağıda verdiğim linkteki yazıları ileriye doğru oku.
Link 30. sayfadan başlıyor. Son yıllarda herkes mesleği kötülemeye başlamış.
Sona kadar okuduktan sonra bir de ilk baştan biraz oku. 2001 yılında yazılmaya başlanmış konuya.
Göreceksin ki eskiden herkes mesleği överken, iş imkanlarının ve maaşın çokluğundan bahsederken şimdi "Aman kimse yazmayın. Sakın yazma, hayatının hatasını yaparsın"a dönmüş.
Diğer yanlardan endüstriyi geç. Düşünme bile. Makinanın da durumu çok iyi değil.
Ben olsam kod yazmaktan nefret etmiyorsan bu sorduğun 4 mühendislik branşından sadece elektrik-elektronik yaz derim. O da elektrik-elektronik mezunları yazılım sektöründe de çalışabiliyor. Yazılım dışında elektrik-elektroniğin de durumu kötü.
-
Şu linkteki mesajımı da okur musun?
donanımhaber forumHukuk okumaya değer mi? » Sayfa 2 - 3https://forum.donanimhaber.com/hukuk-okumaya-deger-mi--132793149-2#132858107
-
Bir de bunu...
donanımhaber forumBeyler Yeni Müfredat Gerçekmiş » Sayfa 2 - 2https://forum.donanimhaber.com/beyler-yeni-mufredat-gercekmis--134035698-2#134043692
-
Bak bir de bunu buldum. Sıkılmadan oku. Her mesaj seni ilgilendirmeyebilir ama bazıları seninle ilgili.
donanımhaber forumBilgisayar Mühendisleri Kod Yazmak Ne Demek?(Mezun oldum) » Sayfa 1 - 6https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-muhendisleri-kod-yazmak-ne-demek-mezun-oldum--33238505
-
2 kere atmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitch -- 1 Ağustos 2018; 17:35:7 > -
18'den bahsediyoruz.Daha iki yüzyıl önce 2 çocuk sahibi değilsen garip karşılanacağın bir yaş.15 yaşında orduya alınıyordu insanlar.Toplumların bu kadar aptallaştırılmasına göz yummayalım lütfen.Bir bu kadar yıl sonra artık aklını yavaş yavaş yitirmeye başlayacaksın vücudun geriye doğru çalışmaya başlayacak ve kim o yaşta bilecek diyorsunuz.Sizi, okul mu öğretecekti size ? Laf sokmayı nereden cımbızladınız anlamadım, ayrı bir kompleks konusu.Neyse 18'inde bilemezsin ve bunu söyleyenlere hakaret etmiş gibi davranabilirsin ama 18'indeyken iki tane forumd.donanımhaber linki okuyarak bilebilirsin ve hayatın anlamını çözebilirsin, kolay gelsin. -
sen önce o profil resmini değiştir faşist olduğun her halinden belli avrupada küçük yaşta çocuklar mesleklere yönlendiriliyor ama türkiye gibi ülkelerde bu böyle değil -
Saol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X