Şimdi Ara

Hangi Nokia da Daha Net & Daha yüksek Ses Çıkışına Sahip? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoparloru bilmem ama kulaklıkta N91 gerçekten çok yüksek ses veriyor.
  • bencede hatta bi bas vuruyo anam kulatlıklarında katkısı var tabi ama

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

hoparloru bilmem ama kulaklıkta N91 gerçekten çok yüksek ses veriyor.
  • teknosalarda n91 standı kurulmuş sennheiser kulaklıkla test edebiliyosunuz bilginize
  • BENCE 6131 BAYA İYİ. AMA SESİ SONUNA KADAR AÇARSAN BASLAR ÇIZIRDIYOR.
  • n91 ve 3250
  • şimdi nokia bölünde amez kaçabilir ama sony ericsson dan w810i yi dusunebilirsin gerçekten iyi ses veriyove kaliteli
  • özellikle w800 ü bizzat denedim arkadaşlar dış sesde 6233 le yarışamaz iç sesi denemedim
  • arkadaslar yuksek ses o kadar onemli değil bence kaliteli vermesi onemli şimdi 6233 yuksek ses veriyo ama kalite yok w810i de ses normal çıkıyo bence yeni fw ile bu sorun hellelu yuksek ses gelesini bekliyoruz
  • dış seste tek telefon var 3250 gerisi hikaye hepsinle karsılastırdim.. kaliteli ve cok ses veren baska bi telefon yok..
  • 3250 harika zaten müzk için yapılmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: funy251

arkadaslar yuksek ses o kadar onemli değil bence kaliteli vermesi onemli şimdi 6233 yuksek ses veriyo ama kalite yok w810i de ses normal çıkıyo bence yeni fw ile bu sorun hellelu yuksek ses gelesini bekliyoruz

6233 te ses hem yüksek çıkıyor hemde çok net ve kaliteli,eko. ayarı yaptığın zaman ses son seviyede bile çok net ve tüm enstümanların seslerini çok rahat ayırdedebiliyorsun.seste en küçük bir bozulma olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorce

quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

quote:

quote:

arkadaşım sen 6233 ün ayarları yapılmamış halini dinlemişsindir
    şu an piyasadaki en yüksek ses çıkışlı telefondur 6233...!
    n91 de kulaklıkta en iyi telefon ve dış sestede w800 den hemen hemen iyi...!
    w550i dinlemedim
    benim kıyasım w800 ki w550i le aynı sese sahip olması lazım o telinde...!

tamam kardeş senin dediğin olsun 6233 en iyi tüm tellerden de iyi en iyi 6233

gerçek bu sana bi 6233 ü olan arkadaşında karşılaştırmanı tavsiye edrim...!
    ve daha iyi olarak bildiğin varsa söyle ki bu gün gidip tekrar karşılaştırayım...!

ben zaten bişey yazıyosam karşılaştırma yapmışımdır ben ve etrafımdaki 3 arkadaşımda kulakları bozuksa bilemicem ben duyduğuma inanırım yazılana değil sen 6233 ü daha iyi bil bende tüm walkman serilerini iyi biliyorum ok

walla sana tekrar diyorum sen ayarları yapmadan dinlemişsindir
    bende şahsen 3250 yi ilk aldığımda hayal kırıklığına uğradım bu ne diye
    hemen hemen w800üm kadar ses veriyo diye
    ama ayarları yaptığımda onun iki katı ses verdiğini söyleyebilirim...!
    ve 6233 te en az 3250 kadar ses veriyo...!

• n91 sean paul bile klibinde n91 i kullandı ne de olsan
  • Nokia telefonlarda en iyi hoparlör ses çıkışı 6233'te bulunur. (Stereo)
    Kulaklıkta da N91 oldukça üstündür.

Dipnot: Kullanmadığımız, görmediğimiz telefonlar hakkında yorum yapıp yeni telefon almak isteyen insanları yanlış yönlendirmek doğru değildir.

Marka fanatizmi daha da yanlıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 26 Eylül 2006; 16:39:19 >
  • kesinlikle n91
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım sen 6233 ün ayarları yapılmamış halini dinlemişsindir
    şu an piyasadaki en yüksek ses çıkışlı telefondur 6233...!
    n91 de kulaklıkta en iyi telefon ve dış sestede w800 den hemen hemen iyi...!
    w550i dinlemedim
    benim kıyasım w800 ki w550i le aynı sese sahip olması lazım o telinde...!

tamam kardeş senin dediğin olsun 6233 en iyi tüm tellerden de iyi en iyi 6233

gerçek bu sana bi 6233 ü olan arkadaşında karşılaştırmanı tavsiye edrim...!
    ve daha iyi olarak bildiğin varsa söyle ki bu gün gidip tekrar karşılaştırayım...!

ben zaten bişey yazıyosam karşılaştırma yapmışımdır ben ve etrafımdaki 3 arkadaşımda kulakları bozuksa bilemicem ben duyduğuma inanırım yazılana değil sen 6233 ü daha iyi bil bende tüm walkman serilerini iyi biliyorum ok

walla bana inanmıyorsun diğer yazılanları okumanı tavsiye ederim
    yani ben ve bu kadar kişi yalan söylüyoz...!

• @ ScORphy

Ben yalnızca genel olarak açıkladım. Sana bir sözüm yoktur. Yalnız forumda çok yanlış bilgi verenler de yok değil...
  • 6233
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

@ ScORphy

Ben yalnızca genel olarak açıkladım. Sana bir sözüm yoktur. Yalnız forumda çok yanlış bilgi verenler de yok değil...

arkadaşım ben sana söylemedim ki atroce nickli arkadaşa söylemiştim...!
  • Arkadaşlar 6233 ü tartışmayın deneyin ve görün sen bi telefonda kısık gördün diye 6233 ün sesi kısık olucak diye bişey yok bunuda söyleyemezsin. biz diyoruz ki en yüksek ses veren telefon diyoruz dış ses te ve bunu deneyerek söylüyoruz. ayrıca nette bir sürü test sitesi var oralardada inceledim 6233 ses te lider...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.