Şimdi Ara

Hangi Nokia da Daha Net & Daha yüksek Ses Çıkışına Sahip?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evt arkadaşlar hangi nokia nın sesi bir walkman telefondan den daha güzel çıkıyor?

Birde 6131 & 6125 in ses çıkışı yüksek ve net mi?6230i le karşılaştırmamızla hangisi daha güzel veriyor?

• büyük bir ihtimalle 6233
  • 3250, n91 ve 6233 walkman telefonlardan hem dış seste hem kulaklıkta daha üstün
    6230i bunlar kadar iyiş değil ama o da o fiyata alabileceğin en yüksek ses çıkışlı telefon...!
  • 6131in yuksek ama son ses acınca biraz sesi bozuk cıkıyor sanki?
  • kullandığım için demiyorum 6233
  • 3250 N73 N72 şeklinde devam eder
  • Bu bilgilerin çoğu kulaktan dolma olmasın? Yani bu dediğiniz modelleri tek tek denediniz mi?
  • 3250 daha önce kullandım. N72 yi şimdi kullanıyorum. Ve N73 de bi arkadaşta deneme fırsatım oldu.
  • nokia 3250'yi dış seste tek geçerim gerisi boş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

3250, n91 ve 6233 walkman telefonlardan hem dış seste hem kulaklıkta daha üstün
    6230i bunlar kadar iyiş değil ama o da o fiyata alabileceğin en yüksek ses çıkışlı telefon...!

n91 in sesini hiç dinledin mi bırak walkman telleri geçmeyi normal bi sonyericsson un telini bile geçemiyor dış hoperlörde, 6233 de demişssin onuda arkadaşta inceledim w800i nin sesi 6233 den daha güzel daha çok çıkıyor karşılaştırma yaptık 3250 yi bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Bu bilgilerin çoğu kulaktan dolma olmasın? Yani bu dediğiniz modelleri tek tek denediniz mi?

doru sölüyosun sırf nokia seste daha iyi denilsin diye sallamayalım karşılaştırma yapıp yazanlar daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorce

quote:

n91 in sesini hiç dinledin mi bırak walkman telleri geçmeyi normal bi sonyericsson un telini bile geçemiyor dış hoperlörde, 6233 de demişssin onuda arkadaşta inceledim w800i nin sesi 6233 den daha güzel daha çok çıkıyor karşılaştırma yaptık 3250 yi bilmiyorum

6233 ve 3250 dış ses olarak en iyisi hiç bir walkman telefon onlarla yarışamaz...!
    n91 i de kulaklıkta en iyisi olduğu için yazdım...!
    ve bunları inceleme şansım oldu...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 24 Eylül 2006; 11:02:32 >

• Unutmayın ki son firmware güncellemesi yapılmış N91'lerde stereo ve yoğunluk açıldığında çok yüksek bir hoparlör sesi ile karşılaşıyorsunuz. Firmware güncellemesi yapılmamış modeller biraz kısık orası doğru. Ama işler değişti. Hatalar giderildi.
  • quote:

quote:

quote:

6233 ve 3250 dış ses olarak en iyisi hiç bir walkman telefon onlarla yarışamaz...!
    n91 i de kulaklıkta en iyisi olduğu için yazdım...!
    ve bunları inceleme şansım oldu...!

6233 ün hiç bi walkman le yarışamaz olduğunu nasıl yazdın bravo valla w550i felan dinlemedin galba hiç tek w550i değilki çoğu walkman 6233 den iyi
    n91 sadece kulaklıkta iyi
    3250 ye bişey demiyorum

• arkadaşım sen 6233 ün ayarları yapılmamış halini dinlemişsindir
    şu an piyasadaki en yüksek ses çıkışlı telefondur 6233...!
    n91 de kulaklıkta en iyi telefon ve dış sestede w800 den hemen hemen iyi...!
    w550i dinlemedim
    benim kıyasım w800 ki w550i le aynı sese sahip olması lazım o telinde...!
  • quote:

arkadaşım sen 6233 ün ayarları yapılmamış halini dinlemişsindir
    w550i dinlemedim

tamam kardeş senin dediğin olsun 6233 en iyi tüm tellerden de iyi en iyi 6233

• quote:

quote:

w550i dinlemedim

gerçek bu sana bi 6233 ü olan arkadaşında karşılaştırmanı tavsiye edrim...!
    ve daha iyi olarak bildiğin varsa söyle ki bu gün gidip tekrar karşılaştırayım...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 24 Eylül 2006; 11:33:05 >

• 6230i-k300i ses karşılaşmasını yaptım.İkiside aynı çıkyor.
  • quote:

quote:

quote:

w550i dinlemedim

gerçek bu sana bi 6233 ü olan arkadaşında karşılaştırmanı tavsiye edrim...!
    ve daha iyi olarak bildiğin varsa söyle ki bu gün gidip tekrar karşılaştırayım...!

ben zaten bişey yazıyosam karşılaştırma yapmışımdır ben ve etrafımdaki 3 arkadaşımda kulakları bozuksa bilemicem ben duyduğuma inanırım yazılana değil sen 6233 ü daha iyi bil bende tüm walkman serilerini iyi biliyorum ok

• ee tben n91 de dinledim dısarı sesi tatmin edici değil ama kulatlıkta walkman ile yarısır
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.