Şimdi Ara

Hangi Nokia da Daha Net & Daha yüksek Ses Çıkışına Sahip? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ScORphY

arkadaşım sen 6233 ün ayarları yapılmamış halini dinlemişsindir
    şu an piyasadaki en yüksek ses çıkışlı telefondur 6233...!
    n91 de kulaklıkta en iyi telefon ve dış sestede w800 den hemen hemen iyi...!
    w550i dinlemedim
    benim kıyasım w800 ki w550i le aynı sese sahip olması lazım o telinde...!

piyasadaki en yüksek ses çıkışı 6233e mi ait.sen w550i diye bir telefon duymadın heralde.w550iyi dinle sonra konuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolsten

quote:

w550i dinlemedim

piyasadaki en yüksek ses çıkışı 6233e mi ait.sen w550i diye bir telefon duymadın heralde.w550iyi dinle sonra konuş.

arkadaşaım tartışma olsun istemem ama senide anlamak mümkün deil hani
    kaç kişi demiş 6233 diye
    ben karşılaştırmadım banada pek düşmez yorum yapmak ama benm anladığım 6233 le w550 nin ses çıkışı aynı gibi ama 6233 daha ii diyo arkadaşlar

bende bi 6233 kullanıcısıyım amacım fanatiklik değil ama şunuda belirtiyim sesine hayranım telefonumun. arkadaşım yan daireden rahatlıkla duyabiliyo telefonumun sesini

• 6233 hakkında yukarıda ki yorumlara bakarak düşünüyorum. Nasıl W810i daha yüksek, daha iyi ses veriyormuş. Herkes sesi kısık derken bu tek hoparlörlü telefona sesinin 6233 ten yüksek olduğunu söylemek valla ne diyeyim. Artık teşekküler ..Knight.. noktayı çoktan koymuşsun aslında. Tamam belki W810i kulaklıkta geçebilir, ama hoparlörde demek nedir yani.

quote:

Orjinalden alıntı: @li behr@m

quote:

Orjinalden alıntı: coolsten

quote:

w550i dinlemedim

arkadaşaım tartışma olsun istemem ama senide anlamak mümkün deil hani
    kaç kişi demiş 6233 diye
    ben karşılaştırmadım banada pek düşmez yorum yapmak ama benm anladığım 6233 le w550 nin ses çıkışı aynı gibi ama 6233 daha ii diyo arkadaşlar

bende bi 6233 kullanıcısıyım amacım fanatiklik değil ama şunuda belirtiyim sesine hayranım telefonumun. arkadaşım yan daireden rahatlıkla duyabiliyo telefonumun sesini

Aynen öyle sesi gerçekten müthiş hatta 4,91 le daha da bir kalite artışı söz konusu. (Not kulaklık sesinde de bir artış ve basslarda netleşme var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 3 Aralık 2006; 11:13:50 >

• biri test yapıp sonuçları şuraya yazsın saçma olmuş yazılanlar ve herkez görsün 6233 ün ezici üstünlüğünü
  • E TABİKİ 6233
  • Nokia'da en iyi ve en güçlü ses çıkışı olan telefon Nokia 6233 tür.Kulaklıkta ise Nokia N91 en iyisidir
  • neye göre en iyi bencede iyi ama biride test yapsın dimi
  • alın dinleyin bilmeden de laf atmayın bakın bakalım kim daha iyiymiş
    h-ttp://www.youtube.com/watch?v=QYBx73FuIrE (- kaldırın)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.