n91 in kalitesi ne başka bir telefonda ne de herhangi bir mp3 çalarda var---
quote:
n91 in kalitesi ne başka bir telefonda ne de herhangi bir mp3 çalarda var---
ama biz onu dışarda bırakıyoruz yarışamaz hiç bi tel bununla kabul ama bunun fiyatının yarısından bile daha ucuz bahsettiğim telefon
6233'e iyi diyorlar...
diyene değil dedirtene bak :D 6233 gerçekten iyi denedikte öyle konuşuyoruz...
Arkadaslar 3250 gayet guzel ses veriyo disarida ama n91 ile kulaklikta kapismasi kalite ses yukseskligi bakimindan zor.kullanan arkadaslar biliyordur n73 hoperlor sesi bu modellerle yarisamazmi kullanan arkadaslar 3250 kadar yuksek oldugunu soylemisti galiba forumda. bunlar dogrumu acaba.kullaklik meselesini biliyorum n73 de bir tane 3.5mm cikis ve kaliteli bir kulaklik tum problemi cozecektir.ama hoperler sesi kafama takildi sizce nasil acaba???
3250 dahamı yüksek ne ama 6233 bas vuruyo daha kalite
nizarkan n73 un hoperlor sesi gayet ii hatta ekolayazırda bir kac rutus ile cok ii oluyo amcamın oglu w900 i ile karsılastırmak istedi ve daha ii oldugunu beraber gorduk bence n73 un dısarıya verdigi ses gayet ii sayılır
ben bunların içinde 6233 ün netlik ve yükseklik açısından diğerlerinden baya bir önde olduğunu düşünüyorum, müzik seti ile karışıyor sesi bazen ha şakada değil yani
evet haklısınız N91 in ses kalitesi çok güzel ama fiyatı da güzel... :)
yani 6233 ü hiç dinlemedim ama 3250 yi öneririm yani nokia da n91 den snra 3250 gelir benim için... hem fiyatı da yanılmıyosam en son 650-700 civarlarındaydı.ben 3250 yi öneririm.(her ne kadar biraz kba olsa da gusel telefondur)
arkadaşlar piyasadaki kalite ve seviyesiyle seste en iyi standardı 6233 sunuyor tartışmaya gerek yok....
6233 daha iiii kullanıyorum herkesle kıyasladım bukadar ses çıkarmıyoo hiç biriii
bence fazla söze gerek yok 6233 stereo çift hoparlörü ile ve surround sound 3D ses kalitesi ile gayet başarılı bir telefon..
benim sıralamam şu yönde... (eğer hoparlör sesini kastediyorsanız) 1) Se w550i (stereo hoparlör) 2) nokia 6233 (stereo hoparlör) 3) nokia 3250 4) se w900i 5) se w800i/k750i/w700i 6) nokia n73 (stereo hoparlör) kulaklık sesi açısından... 1) nokia n91 2) se w550i/w800i/w810i/w900i 3) nokia 3250 4) nokia 6233 5) nokia n73 ....
sırasıyla 6233 3250 n73
Genel olarak
Nokia'da:
N91 N73 6233 6280
bu modellerin ses kaliteleri ve yükseklikleri gayet yeterli
quote:
Orjinalden alıntı: metintekin
Genel olarak
Nokia'da:
N91 N73 6233 6280
bu modellerin ses kaliteleri ve yükseklikleri gayet yeterli
N91 i dinlemedim N73 kullanıyorum gerçekten de çok yüksek ses veriyor. Kalitesi tartışılır ama onu da Eko ayarlarıyla tamamlayabiliyorsunuz. 6233 ü de dinlemedim 6280 arkadaşımda vardı. Kalite olarak çok güzel ama ses yüksekliği olarak N73 ün yanına bile yaklaşamaz
3250 ve 6233 dene git gör o zaman anlarsın!!!fiyat ve performanlarıda cok iyi ama sen git gör
Hangi nokianin sesi SE walkman serilerinden daha guzel cikiyor.
Adi ustunde walkman.Teknik olarak gercek anlamda hicbir walkman in disa ses vermedigini herkes bilir.Bu tur cihazlarda aslolan kulakliktaki ses kalitesidir.
Kusura bakmayin ama Ne Nokia nede SE sidik yaristirir gibi ses cikisi yaristirasiniz diye telefon uretmiyor. Topigi acanin merak ettigi disa verilen ses,kiyaslanmasini istedigi modellerde walkman serisi.
walkman serisinde W550i den dışa verdiği sesi daha fazla olan var mı? benim bildiğim yok. 3250 ve W550i 'yi karşılaştırdığımda ise ses gücünde fark görmek zor. Ancak ses kalitesinde 3250 kesinlikle daha iyi, bir telefon hoparlöründe bası duyabiliyorsun dahe ne olsun. Kulaklık sesine gelince, abartı bir fark var dersem yalan olur. Ama şu yanlışa düşmeyin; her iki telefonda da aynı kulaklığı kullanın o zaman sağlıklı bir değerlendirme yapmış olursunuz (nokianın verdiği kulaklık bir müzik telefonu için rezalet)
N73 me versiyonuyla ses çıkışı yükseldi N73'ün. Kulaklık ve Hoperlör'de eskiye oranla daha güçlü artık.