Şimdi Ara

Hangi Operatöre Geçmeliyim.Vodafone - Türkcell ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türk Telekom 1000 dakika 1000 sms 8 gb interneti 25 TL'ye faturalı kullanıyordum Ne iş yerimde nede başka lokasyonlarda çekmiyordu ve bana ulaşabilmek için 2 kere aramak zorunda kalıyordu karşı taraf bende faturasıza geçirdim şimdi operatör değiştireceğim mantıklı bir paket öneren varsa sevinirim.

• O fiyata max 3-4 gb bulabilirsiniz vodafone ve turkcell. Konumunuzda hangisi iyi çekiyorsa ona geçin. Ki tavsiyem önce faturasıza geçip test edin operatörü. Turkcell eko3gb 25 tl. Vodafone da o aralıklarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianmen C kullanıcısına yanıt
    6 Gb vodafone'de 32 TL'ye geçtim hocam genede teşekkür ederim.
  • Turkcellden vodafone geçtim bende aynı tarifeye enayi gibi 55-60 lira ödüyodum.
  • Vodafone

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasiz gecseydin denerdin bi

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hangi tarife?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone faturasız geçişi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle turkcell

Hocam siz esnaf 6 gb tarifesine geçmiş olmalısınız hediye çarkını denedinizmi

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam esnaf felan ben esnaf değilim normal aboneyim ama genel müdürlük ile tanıdık vardı o şekilde yardımcı oldular.
    yok hocam banada aynı tarifeyi önerdiler araştırdım esnaf 6 gb tarifesiymiş esnaf değilim ancak müşteri bulmak için her türlü tarifeye geçiriyorlar
    Geçirsinler hocam uygun fiyata iyi bir pakete geçeyim de köyde felan ne rezillik çektim Türk Telekom'da inşallah düzelirde geri dönerim.
    hocam aynı sorun bendede var tt geçtim evin içinde konuşamıyorum bende taşımak istiyorum muhtemelen bu tarifeye geçerim
    10 Gb veya 8 Gb'ı 25 TL'ye veriyorlar ucuz diye sesimiz çıkmıyor bugün genel müdürlükten aradılar arkada kahkaha sesi siz dalgamı geçiyorsunuz dolandırıcı mısınız dedim arkadaşlarımız yemekteler onların sesi geliyor dedi tamam kapat dedim böyle firma işte devlet kurumu gibiler.
    en iyisi turkcell vodafonede devam etmek inanınki geçtiğime çok pişmanım iyi yapmışsınız
    2 Yıldır Türk Telekom'a bildirdim evimde çekmiyor diye daha yeni yeni kaç tane şikayet aldılarsa düzeltmişlerdi fakat iş yerimde ve bazı bölgelerde halen 2G bile çekmiyor bundan dolayı geri türk telekom'a dönersem ileride denemek için dönerim.
    siz yine iyi dayanmışsınız ben geçeli 13 gün oldu şimdiden hat taşıma kampanyalarına bakıyorum
    Büyük şehirde yaşadığım için abuk subuk sorunlar yaşasam da gene dayandım hatta memlekete gittiğimde taahhütten caymak bile istedim 2G bile çekmiyordu başıma bir durum gelirse diye Türk Telekom'u aradım Diğer operatörlerin sinyali vardır 112 aramak sorun olmaz diyor rezaletti hocam bu pakete bakın uygun fiyatlı.
  • 20-30 tl fazla verip turkcell kullanmak en iyisi. Kıyıda köşede duran vodafone hattım var, ama tt mu asla... en azından 5 6 seneden once kullanmam.

Bende istanbulun göbeğindeyim evde çekmiyor vodafonede böyleydi şikayet kaydı oluşturdum vodafone baz istasyonunu yeniledi sorun düzeldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.