Şimdi Ara

Hangi oyun serisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu uç oyun serisi arasinda kaldim.Hangisine baslamaliyim?(1.oyunundan itibaren)

Dark Souls Serisi(Cok asiri zor diyolar)
    Witcher Serisi(Son oyununa pc yetmiyo)
    Metro Serisi(Iki oyunluk)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence hepsi oynanması gereken oyunlar. Ben olsam ilk Metroyu aradan çıkarırdım. İkisini bitirmen 20-30 saatini alır. Sonra diğerinden birine geç.

Dark Souls çok da zor değil. Günümüz oyunları kolay sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 13 Aralık 2016; 22:28:7 >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    İngilizce kötüyse Metroyu sonraya bırakmak daha mantıklı redux sürümleri yama uyumsuz hazirana kadar fln çıkacak galiba tomb raider ve shadow of mordor bitince başlarlar...

Witcher eğer sistemi güncellersen daha sonra baştan başla sonra 3 ü oynarsın , dark souls oynamadım halk efsanesi olan zor bosslar vs olayında biraz kasarsın kendini gene geçersin daha hırslı olur bence bir artıdır oyunda...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizcem iyi olduğu için ve su siralar 12 Monkeys izlediğim için benzerliğinden dolayi Metro biraz daha yakin gelmeye basladi ama hala coook kararsizim.

• Witcher.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba metronun ceviris olmamasi ve witcher in son oyununu pc yetmemesi nedeniyle dark soulsa basliycam gibi.

Peki bu oyunlar disinda onerdiginiz seri varmi?Pc nin yettiği?

• Metroyu bilmem ama Dark Souls ve Witcher serisi efsanedir ikisinide ayırt edemem çocuklarım gibidir
    Witcher efsane bir hikayeye sahip adamı sürükleyip götürüyor.
    Dark Souls ise zordur filan ama çok eğlencelidir bir boss ile savaşırken yaşadığım heyecanı adrenalini başka hiçbir oyunda bulamadım pvp si zaten ayrı bir zevk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 14 Aralık 2016; 3:5:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.