|
Hangi oyunu almalıyım ?
-
-
Tartışmasız Sekiro.
-
Daha önce hiç souls oynamadıysan sekiroya bulaşma -
Niere güncelleme gelmiyor falan diyorlardı ben de üstteki arkadaşın gazına gelip sekiro aldım -
Sen o kamilin gazına ne geliyon souls-like oynayıp bitirmediysen yarım saatte silersin sekiroyu.
-
Merhaba forumun kadrolu trollü. Nasılsın?
-
Doğru tercih kardeşim. Sayısız yılın oyunu ödülü almış, son birkaç yılın en iyi oyunlarından birini satın aldınız. 2019 yılının en iyi oyunuydu açık ara farkla. İyi oyunlar dilerim.
-
Bir yerden başlaması gerekiyor hocam. Sektör souls-like oyunların hegomanyasına girecek birkaç sene sonra. Elden Ring'in başarısı ortada.
-
Teşekkürler -
İki oyunu da bitirmiş biri olarak ben ikisini de almazdım Bu arada sekiro en zor souls-like oyundur bana göre ( tüm souls oyunları bitirdim sadece bloodborne oynamadım).
-
Ne olsun be hocam kendi çapımda yuvarlanıp gidiyorum . Sen nasılsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonGS35 -- 5 Temmuz 2022; 1:47:29 > -
Aynı be usta. Türkiye simülasyonunda sürünmeceler işte.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LeonGS35Sen o kamilin gazına ne geliyon souls-like oynayıp bitirmediysen yarım saatte silersin sekiroyu.
souls oynamamıştım hocam fakat uzun da sürse bitti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X