Şimdi Ara

Hangi Total War Oyununu Almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler total war serisi steam de indirime girdi. Napoleon: Total War ya da Empire: Total War alacağım. Napoleon daha yeni ama çoğu kişi hala empire oynuyor . sizce hangisini almalıyım?

Bir de hiç oynamadım total war serisinden. online filan nasıl oyananıyor? bir seferlik maç filan mı atıyoruz? ufak bilgiler verir misiniz?

• Bence Empire al.Daha çok oynanabilir devlet, Hindistan, Amerika kıtaları ayrıca Türkçe yaması var.Online da dediğiniz gibi bir seferlik maç gibi başkalarıyla savaş yapıyorsunuz.Savaş dışında aynı kampanya haritasında başkalarıyla oynama gibi bi olayda var sanırım ama onun hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Praetorian*

Bence Empire al.Daha çok oynanabilir devlet, Hindistan, Amerika kıtaları ayrıca Türkçe yaması var.Online da dediğiniz gibi bir seferlik maç gibi başkalarıyla savaş yapıyorsunuz.Savaş dışında aynı kampanya haritasında başkalarıyla oynama gibi bi olayda var sanırım ama onun hakkında bilgim yok.

Teşekkürler cevap için. bir de oyun arayüzü çok karışık gibi duruyor, kolay alışılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

Bence Empire al.Daha çok oynanabilir devlet, Hindistan, Amerika kıtaları ayrıca Türkçe yaması var.Online da dediğiniz gibi bir seferlik maç gibi başkalarıyla savaş yapıyorsunuz.Savaş dışında aynı kampanya haritasında başkalarıyla oynama gibi bi olayda var sanırım ama onun hakkında bilgim yok.

Teşekkürler cevap için. bir de oyun arayüzü çok karışık gibi duruyor, kolay alışılabiliyor mu?

Aslında karışık bile değil.Kolayca alışırsınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

Aslında karışık bile değil.Kolayca alışırsınız

Eyvallah hocam

• Bence yeni başlayan birisi Medieval 2 Total War'dan başlamalı. Oyunun mantığını güzel öğrenirsiniz ve birim çeşitliliği çok fazladır. empire da güzel savaşlar çok keyifli dünya haritası değerli mal ticareti teknoloji gibi özellikler ekleniyor. Shogun 2'de de savaşlar ve harita çok keyifli ama alan biraz dar
  • Napoleon'da multi campaign olayı var ama empire'da yok. Çok oyunculu olarak ikisinde de deniz ve kara savaşları yapılabiliyor. Fakat campaign için empire da ek kodla aktiflestirme gibi bir ek işlem gerekiyor diye hatırlıyorum. Empire'da fazla devlet var ama napoleon'da yapay zeka saha gelişmiş. Shogun'daysa japonyada geçiyor, bu kültüre ilgi duyuyorsanız hoş bir oyun. Fall of the samurai yine ayni kültürü işlemiş ama bu sefer reformlar dönemi japonyasindaki barutlu silahlar geleneksel silahlar çatışması üstüne kurulmuş. Rome 2 biraz daha devlet yönetimini detaylandirmis. Attila yi oynayamadım için bilemiyorum. Genel olarak savaş alanındaki yapay zeka ve savaş gerçekçiliği her oyunda gittikçe iyileşiyor denebilir. Tavsiyem hangi donem ve kültür ilgini çekiyorsa indan başlaman. Çoğu kişi ,ben de dahil,eski olmasına rağmen medieval 2yi unutamaz mesela. Serinin tüm oyunları hoş bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer online oynamak istiyorsan Total war shogun 2 fall of the samurai al . Ha derdin single player ise map olarak empire savaşlar olarak napoleon daha iyi.Ama güzel bir strateji oyunu oynuyorsan europa universalis oyna ...
  • @arslanbenzer

hocam o oyunda baya bir eski, zaten bir daha almam muhtemelen total war serisinden oyun. almışken biraz yenilikçi olsun istiyorum.

@Napoleonfd

ben büyük ihtimalle ağırlıklı olarak mp oynayacağım için yapay zekaya fazla önem vermem heralde. bir de empire da osmanlı filan var galiba o yüzden ilgimi çekti.

@furkovic

o oyun uzakdoğuda olduğu için pek ilgimi çekmedi hocam.

bütün arkadaşlara önerileri için teşekkürler
  • O oyunlarda pek multici bulamayabilirsin. kaç yıl oldu çıkalı. rome total war 2 ya da total war atilla alablirsin multi istiyorsan. total war rome 2 şu an %75 indirimde
  • Empire kesinlikle savaşmak için değil sırf ticaret yapmak için oynarım mükemmel bi sistemi var
  • kardeşim total war attila yı al emin ol verdiğin paraya değer total war serisinin hepsini oynamış biri olarak söylüyorum şahsen en iyi total war oyunları bana göre sırasıyla rome 1,medievil 2 ve atilla dır shogunu önermem güzel oyundur ama japon atmosferi herkese hitap etmeye bilir medievil 2 ve rome 1 de gözüne hoş gözükmeye bilir bence kesinlikkle attila dan başla pişman olmazsın
  • Bence en iyisi medieval 2. Empire beğenmedim top tüfek sarmıyor beni. Savaşlar zevksiz. Orduları karşılıklı diziyorsun birbirlere silahla ateş etmesini bekliyorsun.
  • Multiplayer için total war arenaya da bir bak istersen kapalı alfada henüz ama fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.