Şimdi Ara

Hangi oyunu çekmeliyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bir youtube kanalım var acaba hangi oyunu çeksem izlenir tavsiyeleriniz nelerdir türk insanları hangi oyundan hoşlanır yanlız önerdiğiniz oyunu daha önceden başkasının çekmemesi lazım yani türklerin çekmediği fps tps bir oyun biliyorsanız bana sölüyebilirmisiniz ben çekiyim şimdiden herkeze teşekkür ederim

• http://www.youtube.com/PoineOT Ben skyrim videosu çekiyorum bir bak oyunu biliyorsundur zaten seversen sende çek fazla çeken yok diye biliyorum ben istersen destek te çıkabilirsin bize :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: meronsds

merhaba arkadaşlar benim bir youtube kanalım var acaba hangi oyunu çeksem izlenir tavsiyeleriniz nelerdir türk insanları hangi oyundan hoşlanır yanlız önerdiğiniz oyunu daha önceden başkasının çekmemesi lazım yani türklerin çekmediği fps tps bir oyun biliyorsanız bana sölüyebilirmisiniz ben çekiyim şimdiden herkeze teşekkür ederim

Malesef halkımız daha çok bilindik oyunları çekiyor çok ğnlü firmaların yaptığı
    Oyunlar var bazıları onlar mesela çekilmedi 1 sene felan kimse çekmiyor birde Türk insanı
    Hangi oyunu sever demişsin halkımız daha çok gebertmelş oyunları seviyor
    Bunlarla tatmin oluyor özellikle skyrimdeki sinematik sahnelerde acayip tatmin oluyor Türk insanı
    Kısaca mahvetmeyi seviyoruz yakıp yıkmayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yorumun için teşekkür ederim ama hayla bir oyun önermedi kimse
  • Valla açık konuşayım şuan kanal açarsan ve her yerde reklamını yaparsan en fazla 100 kişi toplarsın. Şuan zaten ünlü bir sürü oyun kanalı var. Eğer face cam karşısında tamamen çıplak oyun oynamayacaksan yada dikkat çekici bir şey yapmayacaksan hiç bulaşmamanı öneririm hevesin kursağında kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

Valla açık konuşayım şuan kanal açarsan ve her yerde reklamını yaparsan en fazla 100 kişi toplarsın. Şuan zaten ünlü bir sürü oyun kanalı var. Eğer face cam karşısında tamamen çıplak oyun oynamayacaksan yada dikkat çekici bir şey yapmayacaksan hiç bulaşmamanı öneririm hevesin kursağında kalır

ama başarılı olanlar oluyor mesela 1 ay önce bir kanal görmüştüm 0 abonesi vardı şimdi baktım 2000 abonesi olmuş yani işini iyi yaparsan bence olur ama ben oyun bulamıom ibr türlü oyun sitesinden oyunlara bakıyom sonra beyendiğim oyunu bakıyom çekmişlermi çekmişlerse o oyundan vazgeçiyom yani türklerin çekmemesi lazım gavurlar muhakkak çeker ama türklerin çekmemesi gerekiyor ilk ben çekersem izlenirim diye düşünüyorum mesela benim oynadığım okadar çok oyun vardıki hepsinin videosunu çektikleri için ben bilmediğim oyunları çekmek zorunda kalıyorum mesela prince of persia warrior withing çok iyi bildiğim bir oyun hatta oyunu 5 defa bitirdim çekmek istedim baktım herkez çekmiş dedim ben çeksem izlenmez yani kimsenin çekmediği bir oyun söleyin bana

• quote:

Orijinalden alıntı: meronsds

quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

Valla açık konuşayım şuan kanal açarsan ve her yerde reklamını yaparsan en fazla 100 kişi toplarsın. Şuan zaten ünlü bir sürü oyun kanalı var. Eğer face cam karşısında tamamen çıplak oyun oynamayacaksan yada dikkat çekici bir şey yapmayacaksan hiç bulaşmamanı öneririm hevesin kursağında kalır

ama başarılı olanlar oluyor mesela 1 ay önce bir kanal görmüştüm 0 abonesi vardı şimdi baktım 2000 abonesi olmuş yani işini iyi yaparsan bence olur ama ben oyun bulamıom ibr türlü oyun sitesinden oyunlara bakıyom sonra beyendiğim oyunu bakıyom çekmişlermi çekmişlerse o oyundan vazgeçiyom yani türklerin çekmemesi lazım gavurlar muhakkak çeker ama türklerin çekmemesi gerekiyor ilk ben çekersem izlenirim diye düşünüyorum mesela benim oynadığım okadar çok oyun vardıki hepsinin videosunu çektikleri için ben bilmediğim oyunları çekmek zorunda kalıyorum mesela prince of persia warrior withing çok iyi bildiğim bir oyun hatta oyunu 5 defa bitirdim çekmek istedim baktım herkez çekmiş dedim ben çeksem izlenmez yani kimsenin çekmediği bir oyun söleyin bana

uğraşmaya devam et 1 senede 200 abonen bile olmaz ve günde 20 izlenme anca alırsın iyi bir kanal olsan bile tek çaren kamera karşısında
    kıçının içine dildo sokman yoksa 5 sene uğraşırsın iyi bir kanal olmak için anca 40.000 abonen olur ama 5 sene uğraşıcaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.