Call of Duty 2 ve 4 Battle for Middle Earth-II Football Manager 08 Roma Total War Race Driver-GRID PES 2009 (DEMO)
Impreium Romanum bedava oldu level dvd de son sürümü var dergiyi alan oynayabilir hayırlı olsun
Enemy Terriroery Quake Wars ın demosu.... World Of Warcraft..... Worms World Party..... Bende de bunlar
Güncellendi Sıralamaya devam
Pes 2008
Assasins creed
Fifa 2009 ( bekleyün )
Assassin creed Gta 4 Cod Word in War(5)
Assasin Creed ve pes 4 sadece bunlar.Saygılar.
Güncellendi Sıralamaya devam
Call of Duty 4 , Devil May Cry 4,FIFA 09, Trackmania,CS
Pes Half life Cod aklıma geldikçe yazacam
P4 3.00 GHz 512 MB RAM ve GeForce FX5500 256 MB DDR ekran kartım var şöle devil may cry 3 gibi bir oyun söylerseniz çok iyi olur
assassin's creed 18 WoS hard truck - haulin champions league 06/07 (tüm fifa serilerine bedeldir) punisher COD 4
fm 2008 cabelas afrika safari
quote:
Orjinalden alıntı: thesplash
quote:
Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.
tutmaz bu topic
Bencede
bencede tutmaz
quote:
Orjinalden alıntı: TuruncuSite
fm 2008 cabelas afrika safari
quote:
Orjinalden alıntı: thesplash
quote:
Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.
tutmaz bu topic
Bencede
bencede tutmaz
Tutmaz diyenleri gördük.Konu Üstkonu yapılınca ve 5 ay kadar bi zamanda 7 sayfaya ulaşmasındandır tutmayacağı..Post kasmak için ortaya atılmış bir saçmalık bu.Atlayanlarda post kasıya zaten
quote:
Orjinalden alıntı: unconscious
P4 3.00 GHz 512 MB RAM ve GeForce FX5500 256 MB DDR ekran kartım var şöle devil may cry 3 gibi bir oyun söylerseniz çok iyi olur
Devil May Cry 3 oynayabilirmisin bilmem.Yani minimum gereksinimini bilmiyorum ama bu sistemle güncel oyunları pek oynayamazsın gibi.Sen iyisi GTA Vice City filan oyna.Yinede iyi bilene danışmak lazım.