Şimdi Ara

Hangi Plaformu Almalıyım Detaylı Bilgii ? !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar ! 2015-2016 Sezonunda Hangi Platformu Terci Etmeliyiz ?

Bildiğimiz Üzere Türkiye Spor Toto Süper Lig yayıncısı Digitürk Paket Fiyatlarını Açıkladı Tüm Takımlar 61 Tl - 5 Şampiyon 51 Tl - Taraftar Paketi 41 Tl - Anadolu Şampiyon 28 Tl - Anadolu Taraftar İse 20 Tl olarak fiyatlar belirlendi . Süper Ligin Fiyatları Bu Şekildedir.

Geçelim efendim İngiltere Premier Ligine Efendim şimdi Spor Extara Paketi olanlar izliyebilicek bu ligi ve fiyatı 17 Tldir :))

Vee İspanya La Liga yayın haklarınıda Digitürk aldı Gene Spor Extra Paketinde olucaktır bu lig Fiyatı ise 17 Tldir :))

Bir sonraki lig ise Brazilya ligi gene digitürkde ve spor extra paketi dahilinde fiyat 17 Tldir :)) Efendiim Spor Extra paketi 17 Tl ve İngiltere Premier Lig - İspanya La Liga - Brazilya Ligini izleyebiliryonuz 17 Tlye :)) -Digitürk Fransa Ligi için Çalışmaları varmiiş.

Geçelim efendim Dsmarta. Hazırlık maçlarını yayınladı bu ay ve Bugun Gs-İnter macını yayınlıyacak 9 Ağustosda Bjk-Olmpyacos macı ıle Dsmartın hazırlık maçı serivönü bitecek :)) Fenerbahçenin 3.Ön eleme turunu yayınlamış idi Dsmart son olarak şuanda futbol açısından Dsmartta Futbol adına bir organizasyon yok ama hayırlısı İtalya ligi için çalışmalar varmıiş. Spor Paketi Fiyatı 32 Tldir . Son olarak dsmart plaformuna eklenen Eurosport 1-2 Hd kanalları üzerinden Almanya Bundesliga-F.a Cup-Polanya Ligi Ve Almanya 2.Ligini ve Amarika liginide İzleyebilirsiniizz :)) ;) ;)

Tivibu = Uefa Şampiyonlar Ligi - Uefa avrupa ligi maçları Tivibudadır ve Hollanda-Portekiz-Rusya ligi maçlarıda Tivibuda Bunların Hepsi Süper Pakette Süper Paket 39-44 Tl :) ;) ;)

Şifresiz Maçlar ? Belçika Ligi -Ntv Spor - Ptt 1 .Lig- Trt kanalları - Ziraat Türkiye Kupası -Atv. - Şampiyonlar-Avrupa Liginden 1 maç Trt kanalları :)

Peki hangi platformu Almalıyım ? merak konusu tabiii herkezin kendi seçimidir. aşırı deerecede futbol bağımlıysanız en güzel avrupadan 2 lig ve süper lig digitürkde digitürk bu açıdan iyidir . yok ben avrupa maçlarını seviyorum dersenizde şampiyonlar-avrupa-hollanda-portekiz-rusya ligi olduğu içinde Tivibu denebilir . peki dsmart almalıyımım belgesel film açısından diyemem birşey ama futbol konuşuyoruz madem . şuanlık futbol adına birşey yok ama ligler başlayana kadar yeni ligler gelebilir bilememiyoruz her neyse. :)

Size Yararlı olduysam ne mutlu bana Yorumlarınızı Bekliyorum ! İyi Forumlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.