Ağ komsularında diğer bilgisayarların beni görmemelerini istiyorum. Çalıştırdan da ulaşamamalılar yani benim ağda olmadığımı sanacaklar. Portunu blokluyacağım ama hangi port? Yardımcı olur musunuz
eğer bunu windows xp de yapacaksan ve arkadaşlarının senin dosyalarını görmelerini istemiyorsan güvenlik duvarını açarsın. Eğer zaten açıksa yine güvenlik duvarı ayarlarından özel durumlar var oradan "Dosya ve Yazıcı Paylaşımı" yazan yerin başındaki tik'i kaldır Tamam de Artık senin dosyalarına ulaşamazlar port kapatmana gerek yok
Bilgisayarım xp. Bunu yapınca ağ komşularında görünmeye devam ederim. Ben kimse beni farketmesin istiyorum.
ozaman bilgisatarındaki Çalışma gurubunu değiştir uzun uzun birşeyler yaz ve mümkünse ip adresini de değiştir o zaman kimse ile aynı çalışma grubunda olmayacağından ağ bağlantılarında da seni göremeyecekler
çalışma grubunu değiştirmek için Masa üzerinde "Bilgisayarım" ı sağ tuşla tıkla özellekler de (Eğer Bilgisayarım kısa yolsa yani üzerinde ok işareti varsa o zaman denetim masasından sistem'i aç) ve Bilgisayar adı de en altta değiştir tuşuna bas ve Çalışma gurubunda yazan adı uzun ve bulunması zor birşeyler yap şifre gibi yani