Merhaba arkadaşlar bu toplama işinde yeniyim pek bir bilgim yok sizlere danışayım dedim. Sizce Redrock 2000W JPCCATX2000 Mining Güç Kaynağı mı daha iyi yoksa Redrock 1650W GPATX1650 Mining Güç Kaynağı mı daha iyi mining için değil normal bir bilgisayar için almayı düşünüyorum cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler |
Hangi Power Supply
-
-
sinerji.gen.trNZXT 750W C750 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağıhttps://www.sinerji.gen.tr/nzxt-750w-c750-80-bronze-yari-moduler-guc-kaynagi-p-45727
2200e şundan alın, çoğu sisteme yeter. Neden mining psu? Ha elinizde varsa kullanırsınız, yoksa bu kadar masrafa gerek yok. Varsa elinizdeki parçalar ve total bütçenizi belirtin, ona göre öneri yapalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Burada yer almayan hiç bir markayı tercih etmeyin.
https://www.clearesult.com/80plus/index.php/manufacturers/115V-Internal
Ayrıca psu seçimi için kullanacağınız sistem bileşenlerini ve kullanım amacınızı belirtin.
-
Fazla samimi olmadığım ama merhaba merhabalaştığım biri varda mahallede. Elinde bu ikisi var uygun fiyattan bırakırım dedi internetten bakındım emin olamadım forum da da sorayım dedim bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz siz acaba Redrock 2000W JPCCATX2000 Mining Güç Kaynağımı yoksa Redrock 1650W GPATX1650 Mining Güç Kaynağı mı. internetten bakınırken bazıları 1650 daha iyi felan demiş dediğim gibi daha yeniyim bu işlerden iyi anlamadığımdan foruma danışayım dedim
-
Fazla samimi olmadığım ama merhaba merhabalaştığım biri varda mahallede. Elinde bu ikisi var uygun fiyattan bırakırım dedi internetten bakındım emin olamadım forum da da sorayım dedim bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz siz acaba Redrock 2000W JPCCATX2000 Mining Güç Kaynağımı yoksa Redrock 1650W GPATX1650 Mining Güç Kaynağı mı. internetten bakınırken bazıları 1650 daha iyi felan demiş dediğim gibi daha yeniyim bu işlerden iyi anlamadığımdan foruma danışayım dedim
-
İş başka arkadaşlık başka derim.
Kim bilir kaç ay kaç gün tam yükte çalıştı o psu? 2 gün sonra elinizde kalır psu, sonra aranız kötü olur. Gidip sıfır alın en iyisi. Dediğim gibi elinizdeki parçalar, monitör/mouse/klavye de lazım mı, total bütçeyi yazın, ona göre öneri yapılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
No name PSU alınmaz hocam. Hiç bulaşma, normal pc için dizayn edilmiş bütçeye uygun A-B Tier PSU alıp geçin.
Forumda konu var zaten.
https://forum.donanimhaber.com/onerilen-guc-kaynaklari-listesi--30160122
-
Psu pc nin kalbidir;
İyi bir psu sizin sisteminizi digerlerine göre kat be kat daha ii korur.
Onun için iyi bir psu bakın bence…
Ayrıntıları diger arkdaslar acıklamıs ztn..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 13 Temmuz 2023; 6:13:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
XIGMATEK X MINER 1800W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI Alınırmı Sizce Arkadaşlar Fiyatı 600 TL Dedi O Dediğim Arkadaş ?
-
Hocam alınırda bitiktir onlar o yüzden ucuza veriyo. Kim bilir kaç tane kartı kaç ay çalıştırdı o psu.
-
O sizin arkadaş dediniz kişi elinde miningte canını çıkarmış psuları itelemeye çalışıyor başka bir şey değil. Normal bilgisayar için bu wattlara gerek yok .
Zaten redrock marka everest frisby gibi kalitesiz psu. Diğer arkadaşların bazıları sormuş daha doğrusu hemen hemen hepsi sormuş fakat bir türlü sistem bileşenlerinizi
Yazmamışsınız.
Parçalar beliritilsinki öneri doğru watt ve kalite olarak önerilsin. En üst düzey işlemci ve ekran kartları hariç kaliteli 650 - 750 wattlıklar bile çoğu sisteme yetiyor.
O Kişinin dediği 1800 wattlık psu 600 tl diyorya, yani psu ölmüş gömülmek için son sahibini arıyor demektir. O wattlarda gezen psuların hepsinın içinden mining geçti bilginize.
Siz gereksiz yüksek wattı ucuza aldınızı sanacaksınız halbuki o psunun son sahibi olursunuz. Gerçek öneri istiyorsanız sisteminizi belirtin. İşlemci ekran kartı... gibi şeyleri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X