Bu 3 Tanktan birini alıcam ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Bildiğiniz gibide tanklar pahalı tanklar sonuç olarak yanlış karar vermek istemiyorum şu an aklımda Löve var ama başka tankta önerirseniz alabilirim bide almamı önerdiğiniz tankı niye almam gerektiğinide yazarsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden
Bu üçü içinden se T34
Kv-5 deierlerinden daha ekonomik onu da düşünmeni isterim. Ama bende kararsızım bu durumlarla ilgili IS-6 pek kayda değer değil ve baya masraflı diğerlerini tam bilmiyorum ama exp ve para oranına göre de seçim yapman faydalı olur t34 de iyi iş çıkartır deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum
TAbiki kv-5.Şu anda tier 8 pre tanklar içinde en ucuzu.Top parası diğer tanklarda 1000 credi iken kv-5 de 256 credit yanlış hatırlamıyorsam.Zaten löwe ile kv-5 topu arasında delme farkı var.Hasar konusunda pek b fark yok.Biraz fazla vurur o kadar.T-34 topu ıyı fakat zırhı kağı gıbı.Is-6 topu etkısız.Bence hiç düşünmeden kv-5 al
çok acelen yoksa 7.5 önümüzdeki yamadaki Süper Pershing'i bekle derim onun dışında
Kv-5 yukarıdaki 3'ü arasında ise is6 yı iyi araştır diyebilirim alçak tasarımı var.
Alacak olsam T34 alırım delmesi ortalama damagei çok iyi 2 tane eksisi var gövde zırhı çok ince ve dolum süresi uzun. Ama hulldown yapıp gövdeni saklarsan çok etkili oluyor...
Herkese cevapları için teşekkür ederim o zaman 7.5 e kadar bekleyip seçim yaparım ama kv 5 te cazip geldi cevaplardan sonra 7.5 te persing i göriyim bi ona göre bişiler alırım artık :) herkese ilgisi için teşekkürler
bende T34 var ben alışkınım bu tanka eski T34 olsa direk derdim T34 ama nerde ...dolasıyla tavsiye etmiyorum.
Kv-5 dedim çünkü Eşleşmesi çok süper bir alet armoru iyi alıştınmı ve mürettebatını geliştirdinmi çok ta sıkıntı çekmezsin haa acelem yok diyorsan kesinlikle Süper Pershing'i bekle derim Test server'ında testini de eder görürsün .
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
bende T34 var ben alışkınım bu tanka eski T34 olsa direk derdim T34 ama nerde ...dolasıyla tavsiye etmiyorum.
Kv-5 dedim çünkü Eşleşmesi çok süper bir alet armoru iyi alıştınmı ve mürettebatını geliştirdinmi çok ta sıkıntı çekmezsin haa acelem yok diyorsan kesinlikle Süper Pershing'i bekle derim Test server'ında testini de eder görürsün .
aynen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme