Son 15 Gün içerisinde İnternette 2000 adet Hazır şablon (template) baktım. Ama halen aradığım tasarımı bulamadım.
Bu durum, Kendi sitemi kendim yapmalıyım'ı gösteriyor ki, Öyle yapmalıyım. Bu durumda grafik tasarımım çok iyi, geriye bir proğramlama dilini öğrenmem gerekiyor ama hangi proğramlama dilinden başlayacağımı bilmiyorum.
HTML (demode oldu biliyorum ama) mı? ASP mı? PHP mı?
Yukarda yazılı olan proğramlama dillerinden hangsini önerirsiniz? Çabuk öğrenmem için.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
htmlx aspx ve CSS dillerinden de haberdarım. ama sanırım öncelikli yukarda ki proğramlama dllerinden birini öğrenmeli. gerisi gelir heralde
banko php
Oncelikle html sart. html olmadan hicbiri olmaz.
Sonra istege gore asp veya php bu arada css de sart gibi birsey.
Ama burda onemli olan nasil bir web sitesi yapmak istedigin. Html ile basit web siteleri yapabilirsin ama dinamik web siteleri yapamazsin.
Asp ve php ile dinamik websiteleri yapabilirsin yani uyelik sistemleri, siparis islemleri vb.
grafik olarak iyi olabilirsin ama kodlama olarak bir bilgn yoksa iyi ve başarılı siteler yapman biraz uzun zaman alacaktır. öncelikle arkadaşın dediği gibi html'i geliştir. temelsiz binayı yükseltemezsin. ardından asp öğrenmeye bak çünkü php kadar zor bir dil değil.
brambi, baris22, ForumARTI Arkadaşlar üçünüze de tek tek teşekkürler.