arkadaşlar tekrar selam başınızı şişrcem ama kusura bakmayın. bu site ilaç geldi valla.:)
netten Active Security Monitor diye bi program indirdim. bilgisayarımın kaçta kaçınını güvenli olduğunu söylüyor. ilk kurduğum zaman pc yi scan yaptırdığım zaman %23 güvenli çıktı fakat avast yükledim %47 oldu ancak. yani bunu nasıl %90 ların tepesine çıkarrımı bilmiyorum. sormak istediğim bir bilgisayarın güvenliğini sağlamak için olmazsa olana şeyler nerldir. yani sadee virüs programı yetmiyor mu. daha fazla şeyler de mi lazım. lazım sa neler lazım en iyi programlar hangileridir. bilgilendirirseniz sevinirim.
service pack 2 ve win guncellemeleri
ben bu yazgıım iki şeyinde bi yararını görmedim ama genelde öyle derler...
Valla alınmaca olmasın ama virus programları olsun yok o guncellemesi yok bu guncelleme onlar nispeten koruyor ama bilgisayar gercekten suzgec gibi bişey yani hiç bir zaman yuzde 90 yada yuzde 100 luk bir guvenlik saglıyamassınız bu guvenlik kullanıcı da biter her onune geleni kurmayacaksın herseye cift tıklamayıcaksın her siteye girmiyeceksin yada dikkat edeceksin kısacası ben inanmıyorum guvenligini maksimuma getirmek deyimine