Arkadaşlar oğlum için PSP alıcam fakat PSP topiğini okuyunca işin içinden çıkamadım. Yardım eder misiniz? Değerli görüşlerinizi alalım lütfen. Şimdi anladığım kadarı ile PSP 2000. 3000 ve henüz çıkmayan go var. go bir kaç ay içinde çıkıp diğerlerinin disk üzerine kurulu teknolojisini çöpe atar mı? Go için 3- 5 ay beklemeli miyiz? Yok diğerlerini de go çıksa bile 3-4 yıl rahatça kullanır mıyız eğer öyleyse hangisini tercih etmeliyiz? Mühim olan kopya oyunları rahatça temin edip kullanabilmemiz bizim için.
Psp 3000 alın madem kopya oyun çalıştırıcaksanız pspGoyu beklemeye gerek yok çünkü teknik açıdan çok çok üstün bir makina deil pspGo diğerlerinden
Go için şu anda emin bir bilgi mevcut değil ağabey.UMD yuvası olmadığı için flashlanıp kopya oyun oynanması pek mümkün gözükmüyor şu an için;yani çıkana kadar demek istedim.Benim nacizane fikrim senin psp3000 alman hem de kırılmışken,ama 3-5 ay daha bekleyip go da kopya çalıştırır mı? Bu soruyu merak ediyorsan beklemen gerekecek aksi takdirde demin dedim psp3000 lite alman.
ben de aynı konuyu sorguluyordum. go pek ergonomik değil. PSP 3000 uygun sanırım.
PSP 3000 almaniz daha iyi olur sizler için cunku PSP GO'nun yeni özellik bakimindan pek üstünlügü yok diger modellerine göre ve kopya oyun caliştirma sistemi biraz karmaşik gibi duruyor şimdilik ve içinde başka sistem korumasi varmi henüz bilinmemektedir. O yüzden PSP 3000 sizi rahatca 3 yil götürür..
Neden 3 yil derseniz cunku PSP GO 5 ay alir vitrindeki yerini ve onun çözülümü oyunlarin yerleşimi filan derken 3 yil gecer zaten ki siz bu 3 yil içinde bi PSP elinizden gecirirsiniz
Gönül rahatligi ile PSP 3000 alabilirsiniz. Şuan bende PSP slim 2000 var bende değiştirmeyi düşünüyorum ileri tarihlerde 3000 için..
Şimdiden hayirli olsun İyi eğlenceler
Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.3000 e karar verdik.
quote:
Orijinalden alıntı: Doritoch
Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.3000 e karar verdik.