Şimdi Ara

Hangi Retina Modeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aynen ben de merak ediyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyata sakın ola alayım deme yurtdışı bir alternatif olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

bu fiyata sakın ola alayım deme yurtdışı bir alternatif olabilir

Her iki model için mi geçerli yoksa 2.6 ghz olan için mi dedikleriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabulet1kere

quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

bu fiyata sakın ola alayım deme yurtdışı bir alternatif olabilir

Her iki model için mi geçerli yoksa 2.6 ghz olan için mi dedikleriniz

her ikisi içinde geçerli
  • Vatana stoğun gelip %25 indirime girmesini beklemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

Vatana stoğun gelip %25 indirime girmesini beklemek lazım

Vatan'ın stoklarına ne zaman gireceği hakkında bir bilginiz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    Hangi MacBook'u Almalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bilmiyorum maalesef bugün %25 indirim var ve internet stoğunda yok ancak mağazalarda olabilir bakmak lazım.
  • quote:

quote:

Ne zaman gelirse gelsin beklenmeli bence 8 bin tl çok abartılı bir rakam hocam.
  • Bilkom / İstanbul Bilişim = Bir ürünü ederinden 2 katına almanın kısayolu.

İmkanınız varsa bu ürünleri yarı fiyatına Amerika 'dan getirtmeye çalışın veya Avrupa 'dan tax refund+öğrenci indirimi alarak.
  • bilkom satışa başladıktan sonra 1-2 hafta içinde vatan gibi mağazalarda başlar satışa. bilkomun satışa ne zaman başlıcağını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

bilkom satışa başladıktan sonra 1-2 hafta içinde vatan gibi mağazalarda başlar satışa. bilkomun satışa ne zaman başlıcağını bilen var mı?

vatana sormuştum stoğa ne zaman gelir belli değil dediler, gelse bile vatanın %25 indirimlerine dahil etceklerini sanmıyorum 2011 modeller bile yeni model geldiği için indirime sokuyorlar, bimeks web de kdv indirimi ile satılıyor bu hafta iç alacam sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

bilkom satışa başladıktan sonra 1-2 hafta içinde vatan gibi mağazalarda başlar satışa. bilkomun satışa ne zaman başlıcağını bilen var mı?

vatana sormuştum stoğa ne zaman gelir belli değil dediler, gelse bile vatanın %25 indirimlerine dahil etceklerini sanmıyorum 2011 modeller bile yeni model geldiği için indirime sokuyorlar, bimeks web de kdv indirimi ile satılıyor bu hafta iç alacam sabırsızlanıyorum

Bimeks iphone 4s lerde paralel ithalat yapıyorlar diye duymuştum. Acaba maclerde de böyle bir şey yapabilirler mi? Özellikle 4s diye iphone 4 modellerini standa koyuyorlardı. Facetime uygulaması yüzünden olabilir. :) Sanırım forumda da böyle yazılar vardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

Bimeks iphone 4s lerde paralel ithalat yapıyorlar diye duymuştum. Acaba maclerde de böyle bir şey yapabilirler mi? Özellikle 4s diye iphone 4 modellerini standa koyuyorlardı. Facetime uygulaması yüzünden olabilir. :) Sanırım forumda da böyle yazılar vardı.

http://www.bimeks.com.tr/urun/124390/apple-macbook-pro-md103tu-a.aspx

bu benim alacağım model mesela MD103TU/A burdaki TU türkiyeyi simgelemiyormu iphone larda da böyle yanlışmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 29 Temmuz 2012; 22:36:53 >

• ABD den getirin. Fiyat fazla. Model olarak da 2.6 GHz ve 16 GB RAM bulunsun, cunku ramler yukseltilemiyor maalesef. 768 lik ssd de iyi olurdu ancak 500$ icin degmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.