Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
51
Favori
511.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bende kendime saç kesme makine almaya forumda okudukça karar verdim. Panasonic üzerinde yoğunlaştım, bu işte bir deryaymış oku oku bitmiyor. En sonunda "Panasonic ER-CA70S Özel Tarak Serili Kablolu/Kablosuz Yıkanabilir Başlıklı Saç Kesme Makinesi" (7 cm e kadar kesebildiği yazıyor doğruysa harika) ile "Panasonic ER-GC70S503 Yıkanabilir Saç Kesme Makinesi Seti"(4,5 cm e kadar kesebildiği yazıyor.) arasında kaldım. Çok model var ancak en uzun kesim bu iki modelde tabi panasonic 'i mecburen internetten alacağım. İstediklerim saçımın üst kısımlarını 3-4 cm hatta yakışırsa daha uzun bir uzunlukta kesip sık sık kesme işlemini tekrarlayıp görünümü hep korumak istiyorum. Birde vücut tüylerini alsın başka ne istenebilir bilmiyorum. Bu ikisi arasında karar veremiyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum, biribirine göre üstünlüğü ve kesim başarısı 7 cm kesiyorum deyip yolunmuş gibi olmayalım!

• merhabalar, biraz önce şu ürünü aldım belki faydalanmak isteyen olur piyasadaki en iyi fiyat şuan hepsiburada.com da kampanyada olduğu için;

Philips QG3280

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-qg3280-multigroom-9u-1-arada-erkek-bakim-kiti/ProductDetails.aspx?productId=sgpqg3280&categoryId=26012161
  • quote:

Orijinalden alıntı: eryapi

Merhaba, bende kendime saç kesme makine almaya forumda okudukça karar verdim. Panasonic üzerinde yoğunlaştım, bu işte bir deryaymış oku oku bitmiyor. En sonunda "Panasonic ER-CA70S Özel Tarak Serili Kablolu/Kablosuz Yıkanabilir Başlıklı Saç Kesme Makinesi" (7 cm e kadar kesebildiği yazıyor doğruysa harika) ile "Panasonic ER-GC70S503 Yıkanabilir Saç Kesme Makinesi Seti"(4,5 cm e kadar kesebildiği yazıyor.) arasında kaldım. Çok model var ancak en uzun kesim bu iki modelde tabi panasonic 'i mecburen internetten alacağım. İstediklerim saçımın üst kısımlarını 3-4 cm hatta yakışırsa daha uzun bir uzunlukta kesip sık sık kesme işlemini tekrarlayıp görünümü hep korumak istiyorum. Birde vücut tüylerini alsın başka ne istenebilir bilmiyorum. Bu ikisi arasında karar veremiyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum, biribirine göre üstünlüğü ve kesim başarısı 7 cm kesiyorum deyip yolunmuş gibi olmayalım!

Merhaba, gerçektende o kadar uzun (70 mm) saç kesiyorsan o zaman Panasonic ER-CA70S modelini al tabi.
    Aslında mecburen bu model, çünkü piyasada bu kadar uzun saç kesebilen başka bir makine daha görmedim.
    ER-GC70S503 modeli ise maksimum 45mm ye kadar alabiliyor. (bu da fena sayılmaz) ikisi de yıkanabilir. Çok kaliteli ürünler olduğu için (özellikle bıçak kalitesinde Panasonic Dünyada 1 numaradır) hiç tereddüt etmeden alınabilir. Gerisi senin maharetine kalmış

• yaw bwnim ergc 50 de sorun mu var. temizlemek için kapağını açamıyoırum. çok zorluyor. bastır bastır kırmayalım sonunda... nasıl açmam gerekli? ben dibine bastırıp sonra zorla çıkarıyorum.bu ne böyle??
  • Geçen yıl Remington BHT 2000 almıştım ve memnun kalmamıştım. Oysa ürün arızalıymış, 1 ay içinde paramı geri aldım. Bu sefer Panasonic ER 508 ile Fönsan Turbomac TMC 370 DS Saç Kesim Makinası 2 Hız Kademeli modellerinden birini seçmek istiyorum. Turbomac'in özellikleri bu modele yakın TurboMac Tmc-939 Yeni Nesil Karbon Seramik Bıçaklı Saç Kesme Makinesi, Fönsan Turbomac TMC 399 C Saç Kesim Makinası 2 Pilli, Fönsan Turbomac TMC 612 Saç Kesim Makinası 2 Pilli- Elektrikli gibi daha ucuz modelleri de var. Tmc 370 ds'nin 6.4 voltluk güçlü motoru beni cezbediyor.

Siz ne dersiniz?
    Panasonic ER 508 mi? 95-100 TL
    Turbomac TMC 370 DS mi? 58,40 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz han -- 5 Ekim 2011; 2:02:34 >

• PHILIPS QG 3150 ERKEK BAKIM SETİ
    PHILIPS QG 3190 ERKEK BAKIM SETİ
    BABYLISS E836XE 10 IN 1
    PHILIPS QG 3280 9 IN 1

Beyler hangisi saç kesimi dışında kullanılacaktır, ilerde saç kesimide düşünebilirim belki, yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambus

Neredeyse bu başlık altındaki tüm gönderileri okudum ve kararımı verip bu gün gidip teknosa'dan felix in 24,90 TL olan modelini aldım. Makine elektrikle çalışıyor. İçinde taşıma çantası 4 tane başlığı ile geliyor. Panasonic in kalitesine bir şey diyemem tabii ki ama bence bu fiat a binmek ile mercedes binmek gibi. Paran varsa pahalı olana biner. Makine gayet iş görüyor ve zaten 3 yıl garantili. Hiç öyle büyük miktarlar vermenize gerek yok diye düşünüyorum

İyi günlerde kullan hocam,bu konuda bende senin gibi düşünüyorum.Ürün hakkında detaylı yorumlarını kullandıkça yazar isen iyi bir emsal teşkil edecektir düşünenlere ve bana da.
  • Tras makinesi alayim diyorum ancak ne almali bilemedim saclarimda normalde 3 numara fln yani all in one tarzinda birsey.
    Sac - Sakal - Biyik fln hepsinde kullanabilmek istiyorum. Pek limit sinirim yok fiyat konusunda. Mesela kimseden BRAUN Cruzer serisi icin yorum okumadim cokmu kotu yoksa onlara gelene kadar cok daha iyileri var ondan mi?

• Bugün bu ürünü 32 TL ye aldım bakalım, ne kadar memnun kalacağım..
  • Bıçak yüksekliği ayarlama kolu ne işe yarıyor arkadaşlar?Berberlerin kullandığı makinelerde de olan bir özellik bu.O kol ile üstteki bıçak öne doğru geliyor yada daha arkada kalıyor.Ne işe yarıyor tam olarak,işlevselliği nedir?Bilen arkadaşlar yorum yazarsa çok sevinirim..
  • Fikri olan yok mu arkadaşlar?
  • sevgili arkdaşlar! aranızda bana 20 mm yi geçen kademede tarağa sahip bir saç traş makinası marka-model önerecek biri var mı acaba?
  • Arkadaşlar ben de moser 1400 serisi traş makinesi aldım.alma sebebim bataryalı ürünlere güvenimin pek olayışıdır.yani bana 1 2 sene sonra bataryayla kesin sorun yaşarım gibi geldi.bundan dolayı mosere yoneldim hem çok övülüyor + birazda made in germany etkisiyle tabii.daha kullanmak nasib olmadı.inşallah kullanınca fikirlerimi belirteceğim

Bu arada model Moser 1400-0278
     Hangi Saç Kesme Makinesi?
  • Moser'ı İzmir'den elden temin edebileceğim bir yer var mı arkadaşlar?Fiyatlar ne düzeyde şu sıralar?
    Bu arada Rowenta Tn 1050 yi kullanma fırsatı buldum gayet memnunum.Sadece performans olarak daha hızlısını aradığım için ilerde Moser'ı almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar Moser1400 90lı yıllarda piyasaya sürülmüş bir makine. O yıllarda alternatifsiz millet bu makineyi alıyordu, tuğla gibi olmasına rağmen. Şimdi bu makinenin hiç bir esprisi kalmadı. Geçen hafta kuzenim de bu makineden almak istiyordu, ve bunun yerine Panasonic den bıçakları çok daha kaliteli, ve istendiğinde çıkabilen, su altında temizlenebilir, yıkanabilir, hafif, eli daha iyi kavrayan güzel bir elektrikli makine aldık eminönünden. (ER-GC20)
    Mukayese edince, kendisi de hak verdi bana; "abi, bu makine varken hiç gerek yokmuş" dedi. Bu arada, kesiminden de çok memnun kaldı.

http://www.hepsiburada.com/Liste/panasonic-er-gc20k503-elektrikli-sacsakal-kesme-makinesi/productDetails.aspx?productId=sgpangc20k503&categoryId=26012161&SKU=SGPANGC20K503

• Remington HC330'un iç bıçağı ve onu tutan yayı çıktı. Birisi içinin resmini koyabilir mi tekrar birleştirebilmem için
  • Bende sonunda Panasonic ER-GC70 aldım. Burada yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Özellikle MACH25 baya taraftarı panasonic'in :)
    İlk şarjı olmasına karşın kullanmadan direk şarja koydum. 1 güne yakın şarjda tutarım.
    Yakında detaylı inceleme konusu açacağım çünkü bu makine hakkında piyasada yeteri kadar veri yok, ilk izlenimlerim ise bıçak kesimi ve malzeme kalitesi gerçekten kaliteli duruyor. Beklediğimden biraz büyük gibi geldi ama bunu olumsuz anlamda söylemiyorum,boyutları ve ergonomisi gayet güven verici.
    Sirkeci Doğubank'ta giriş katta bi yerden aldım. İnternetten sipariş veripte bekleyeceğime, oraya gitmişken uğradım ve 60TL nakit ve 75TL taksit olmak üzere 135 TL'ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MACH25

Arkadaşlar Moser1400 90lı yıllarda piyasaya sürülmüş bir makine. O yıllarda alternatifsiz millet bu makineyi alıyordu, tuğla gibi olmasına rağmen. Şimdi bu makinenin hiç bir esprisi kalmadı. Geçen hafta kuzenim de bu makineden almak istiyordu, ve bunun yerine Panasonic den bıçakları çok daha kaliteli, ve istendiğinde çıkabilen, su altında temizlenebilir, yıkanabilir, hafif, eli daha iyi kavrayan güzel bir elektrikli makine aldık eminönünden. (ER-GC20)
    Mukayese edince, kendisi de hak verdi bana; "abi, bu makine varken hiç gerek yokmuş" dedi. Bu arada, kesiminden de çok memnun kaldı.

http://www.hepsiburada.com/Liste/panasonic-er-gc20k503-elektrikli-sacsakal-kesme-makinesi/productDetails.aspx?productId=sgpangc20k503&categoryId=26012161&SKU=SGPANGC20K503

Hepsiburada'da 8 saatte şarj olur diyor, panasonic ise sadece kablolu kullanıldığını söylüyor. Hangisi doğru?

• quote:

Orijinalden alıntı: kedma

ben 1 yıl önce aldım panasoniği vede 1 kere Düğünümde berbere gittim gerisini hep kendim traş oldum.
    hiç bir şekilde hata yapma şansı bırakmıyor makina su altında traş edilebilmeside etrafa kıl tüy ucmasını engelliyor.
    tek sorunu 0 traş yapamaması geri kalan herşey mükemmel.

Hangi model bu panasonik acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: MeC-J

Bende sonunda Panasonic ER-GC70 aldım. Burada yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Özellikle MACH25 baya taraftarı panasonic'in :)
    İlk şarjı olmasına karşın kullanmadan direk şarja koydum. 1 güne yakın şarjda tutarım.
    Yakında detaylı inceleme konusu açacağım çünkü bu makine hakkında piyasada yeteri kadar veri yok, ilk izlenimlerim ise bıçak kesimi ve malzeme kalitesi gerçekten kaliteli duruyor. Beklediğimden biraz büyük gibi geldi ama bunu olumsuz anlamda söylemiyorum,boyutları ve ergonomisi gayet güven verici.
    Sirkeci Doğubank'ta giriş katta bi yerden aldım. İnternetten sipariş veripte bekleyeceğime, oraya gitmişken uğradım ve 60TL nakit ve 75TL taksit olmak üzere 135 TL'ye aldım.

Şimdilik kısaca kesim kalitesini, bıçakların ne kadar uzunlukta kesebildiğini (en uzun 45mm diyor ama saçları o kadar tutabiliyor mu kesmek için? fırça gibi saç olması lazım ki anca kessin), kablolu kullanılıp kullanılmadığını, şarjının ne kadar gittiğini yazsanız, şöyle bi fikir edinsek. Bende almayı düşünüyorum da en kısa zamanda.

+ Bu tarakları uzuna ayarlayınca (atıyorum 25mm), fazla bastırdığımızda geri atması gibi bi durumu var mı acaba?

Bende Rowenta Islak Kuru makine var. 4-5 kere traş ettim kendimi. İlk traşlar iyiydi ama şimdi şöyle bi sıkıntı var; bıçaklar, makineyi fazla bastırdığımda gövdeye değiyor ve duruyor Yeni makine arayışına girdim, bunu da bi modifiye deneyip idare edicem iki üç ay daha. O yüzden incelemeni bekliyorum sabırsızlıkla. Büyük ihtimal hepsiburadadan alıcam, Ankarada alabileceğim yerler varsa ordan da alabilirim ama bi fikrim yok nerede vardır diye.

Ve 19 senedir neredeydi bu aklım diyorum. Kendini traş etmek kadar büyük bi rahatlık yok, tam istediğim gibi olması da cabası. Bi daha berbere anca ellerim kollarım tutmadığı zaman giderim

Ha bide son olarak, MACH25, Gc50 ve Gc70, bu modelleri en ucuz nerelerden bulabiliriz, onu da yazsan sana zahmet. Teşekkür ettim.

*Benim makineyi biraz düzelttim. Şimdi duracak kadar yaklaşmıyor gövdeye. Mühendis diye beni işe alsalar daha çok iş yaparım yemin ediyorum. Rowentaymış, peh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 9 Şubat 2012; 13:53:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Şimdilik kısaca kesim kalitesini, bıçakların ne kadar uzunlukta kesebildiğini (en uzun 45mm diyor ama saçları o kadar tutabiliyor mu kesmek için? fırça gibi saç olması lazım ki anca kessin), kablolu kullanılıp kullanılmadığını, şarjının ne kadar gittiğini yazsanız, şöyle bi fikir edinsek. Bende almayı düşünüyorum da en kısa zamanda.

+ Bu tarakları uzuna ayarlayınca (atıyorum 25mm), fazla bastırdığımızda geri atması gibi bi durumu var mı acaba?

Kesim kalitesi iyi duruyor. Sadece ataçmanların uzunluğundan dolayı burun altında iyi değil gibi ama o çok da önemsiz bir şey açıkçası. Bir de daha saç kesimi yapamadım anca haftasonu deneyeceğim saç için.
    Benim saçım zaten 1numara şeklinde olduğu için uzunluk hakkında tam yorum yapamıyorum ama C ataçmanı 45mm keser gibi duruyor.
    Kablolu kullanılılabiliyor.
    Şarjı 40 dk. yazıyor ama daha o kadar bile kullanmadım.
    Ataçman ayarı motor çalıştığı anda kitleniyor, el ile dahi döndermene izin vermiyor.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.