Şimdi Ara

Hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline ile taahhütümüz 1 ay sonra bitiyor ve fiyatları çok pahalı geldiği için daha doğrusu aldığı paranın hız olarak karşılığını vermediğini düşündüğüm için farklı bir sağlayıcıya geçmeye karar verdim. Bütün gün araştırdım durdum. Ekşi, technopat, dh bir sürü şey okudum. YouTubeda videolar izledim ve her şey birbirine girdi. Arkadaş türknete bakayım diyorum herkes türknet pişmanlıktır hayatının hatası muhatap bulamazsın yazıyor. Kablonete bakıyorum kablonet pişmanlıktır hayatının hatası felan diyorlar ve çoğu yayıncı da benzer şeyleri söylüyor. Bu arada benzer yorumlar diğer sağlayıcılar içinde geçerli. Baktığın zaman insanlar hepsini pişmanlık olarak görüyor. Ne yapmalıyım hiç anlamadım. İnternet şu an o kadar önemli durumdaki şansa bırakmak istemiyorum online dersler başlıyor. Siz ne önerirsiniz arkadaşlar. Farklı sağlayıcıları denemiş arkadaşların yorumlarına ve yönlendirmelerine çok ihtiyacım var. Bu arada şunu da ekleyeyim superonlineda hızımın düşmesiyle ilgili sorun yaşadım kullandığım süreçte fakat kopma ile ilgili sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Ama kablonet ve türknet ile ilgili bu şikayeti çok duydum. Biliyorum herkesin deneyimi bireysel oluyor fakat bu konularda da fikir belirtirseniz mutlu olurum. Sadece pişmanlıktır yazmak yerine neden piman olacağımı yazarsanız daha faydalı olur benim için. İyi forumlar herkese.

• 1- fiber
    2- kablonet
    3- adsl

Fiyat ve altyapiya gore bu sirada bakin.
  • hp_anka H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben mersinde yaşıyorum ve yaşadığım bölge 100 mbs hızı destekliyor. Bu yüzden en başta ben de türknet düşünmüştüm. Ama muhatap bulamamaktan korkuyorum türknette. Öyle şeyler okuyorum ki türknet ile ilgili. Başvurduktan sonra 20 gün kurulum yapılmaması gibi. Ve kendi altyapısını kullanmadığı için
    bu konuyla ilgili bir sıkıntı olduğunda da çok sıkıntı yaşamış insanlar. Çünkü altyapısını kullandığı firma kendi müşterileri olmadığı zorluk çıkarıyormuş felan. Bu gibi durumlardan dolayı çok çekiniyorum türknetten. Mersinde bir şubesi bile yok bildiğim kadarıyla. Bu arada geçiş yapın derken neyi kastettiniz hocam biraz açar mısınız?
  • nofearl N kullanıcısına yanıt
    Bu sıralamaya göre türknet kablonetten daha önde sizin için öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn09

Bu sıralamaya göre türknet kablonetten daha önde sizin için öyle değil mi?

marka degil baglanti onemli. fiber her zaman iyi, fiber yoksa uydunet de cok iyidir. ikisi de yoksa adsl son care, yoksa alınmaz.

marka olarak baksak superline fiber ne kadar iyi ise superonline adsl o kadar kotu.

• nofearl N kullanıcısına yanıt
    Fiber bağlantım var hocam oturduğum yerde superonline fiber kullanıyorum zaten şu an. Çok teşekkürler yorumunuz için.
  • quote:

Fiber bağlantım var hocam oturduğum yerde superonline fiber kullanıyorum zaten şu an. Çok teşekkürler yorumunuz için.

Vodafone da superonline uzerinden fiber hizmeti veriyor, oraya da bakabilirsiniz.

• gkhn09 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de sorun yaşatmayan hiç bir firma yok. Altyapınız iyi ise sorun yaşamazsınız. Zaten hiç bir firma da müşteri sorununu yazsın da çözelim diye beklemez. Ayrıca her firmada sorun yaşayan kesim yazar bu tür yerlere.. sorunu olmayan neden yazsın.
    100 mbps hızı taahhütsüz bir şekilde ve daha ucuza Türk Telekom Superonline gibi firmalardan alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp_anka -- 9 Ekim 2020; 0:45:28 >
    Doğru söylüyorsunuz hocam katılıyorum size fakat biraz daha açayım çekindiğim durumu. Turkcell daha kurumsal geliyor bana yani daha ulaşılabilir gibi. Bizim evin arkasındaki cadde de bile şubeleri var. Türknet ise bu kadar organize bir kuruluş değil bir sorun olduğunda muhatap bulamamaktan korkuyorum. Yoksa sunduğu şeyler gerçekten çok cazip bunun farkındayım. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben iyice düşüneyim. İhtiyacım olursa sizinle dm üzerinden iletişime geçerim. Müsait olursanız cevaplarsınız :)
  • gkhn09 kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız. Tabiki daha kurumsal. Fakat şunu da unutmayın. Türkiye'deki en kurumsal ISS en çok sorunu yaratıyor tüketiciye. Tabii ki dm'den yazarsanız her türlü yardımcı olurum
  • Benimde taahhüt bitiyor bu ay sonu. 3 senedir superonline VDSL kullanıyorum. En son 35mbps 200gb kotalı 104 TL ödüyordum. Superonline'dan genel olarak memnunum kopma vs yaşamadım bu zamana dek. Ama kotasız 35mbps çok para tutuyor. Bende kararsız kaldım. Var mı min 35mbps alabileceğim uygun sınırsız bir sağlayıcı ?

• Fiber varsa süperonline müşteri danışmanını arıyorsun 1000 tl lik tablet hediyesi verdiği kampanyalı tarifeyi seçiyorsun. Tableti satıp tarifeyi daha ucuza getiriyorsun.

• harun26180 H kullanıcısına yanıt
    Hocam o tarifeden yararlandık biz. Tekrar yaralanabiliyor muyuz?
  • quote:

Hocam o tarifeden yararlandık biz. Tekrar yaralanabiliyor muyuz?

O kadarını bilmiyorum siz yinede müşteri danışmanınızla konuşun. Tablet aldıysanız yine vermezler tv plustan yararlanırsınız belki.

• tRoya06 kullanıcısına yanıt
    35 Mbps paketi türknetten taahhütsüz olarak 85 TL'ye alabilirsiniz. Hatta altyapınız daha iyi ise artı 10 lira ile en yüksek hızı alırsınız

Türknet hiç kullanmadım. Superonline dan hizmet noktasında memnunum. Türknette sıkıntılar var mı ?

• tRoya06 kullanıcısına yanıt
    Altyapın iyiyse hiç bir firmada sıkıntı olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.