Şimdi Ara

Hangi Şampuanı Kullanıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dove hindistan cevizli koku iyi kafayıda kaşındırmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kelim o yüzden fark etmiyor kafayı rahatlatıcı parlatan bir herhangi şampuan yeterli oluyor..

• Clear ama memnun değilim kepek devam ediyor. Elseve vardı bir aralar o fena değildi. İyi şampuanlar belli zaten fiyatlarından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pantene en iyisidir yıllardır kullanırım

• Derkos. 30 yıllık kepek problemime son veren mucize.

• Head and Shoulders Old Spice.

• Ogx, akşam coconut gündüz biotin, saçınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • head and shoulders clinical strength

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 14 Ağustos 2023; 9:58:49 >
  • Loréal.

Clear mentolü ağır,

h&s çok yağlı gibi geliyor beni rahatsız ediyor. Ayrıca kepek sorunumu başlatan şampuan olduğunu düşünüyorum. bi ara piyasada çok sahtesi dolanmıştı yakalanmıştı belki oyüzdendir bilemiyorum.

Yinede hangisini kullanırsam kullanayım belirli süre sonra kepek yapmaya başlıyordu bunu kullanmadan önce. Eczanelerde satılan özel şampuanları dahi denemiştim fakat geçmiyordu.

Son 4-5 yıldır kepek sorunum yok, unuttum yani. Ara ara dalgınlıkla başka şampuan kullandığınınca hemen çıkıyor hatırlatıyor kendini zaten. Kepeğe karşı etkili veya pahalı bir versiyonunuda kullanmıyorum. Sadece değiştirmemeye dikkat ediyorum artık.

• 2-3 ay kadar önceydi, getir çarşı siparişi verecektim, 500 tlye mi ne tamamlamam gerekiyor, bi 30-40 tl eksik, happy centerda indirimli ürünleri listeledim 19 tlye şampuanları var, dedim ki ne kadar kötü olabilir, en kötü el sabunu olarak kullanırım, o da mı olmadı kıllı götümü yıkarım

Bir tane kepeğe karşı etkili mentollü bir tane sarımsak özlü sipariş ettim, zaten üreticisi bioxinmiş, daha sarımsaklı olanını denemedim ama kepeğe karşı etkili olanı hayatımda en çok memnun kaldığım şampuan oldu, geçenlerde happy centerın önünden geçiyordum bir bakayım dedim 39 tl mi ne olmuş

• Hacı Şakir sabun düz beyaz

• Hangi Şampuanı Kullanıyorsunuz?
  • Armo_ kullanıcısına yanıt
    Hangi Şampuanı Kullanıyorsunuz?

Bu sen misin?

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

Hocam sen direk ıslak mendille silip arabaların hızlı cilasından 1 fıs sıksan yeter ya

• Clear Man naneli

• Şakasız 29 yaşımdayım kendimi bildim bileli kullanırım.

0 kepek 0 saç dökülmesi.

ipek gibi dolgun saçlar.

Hangi Şampuanı Kullanıyorsunuz?
  • Kerastase

• Dökülme var diye syoss, loreal, head, clear, bioblas hepsinden kullandım

Şuan vardığım nokta bimden hobby alıp kullanıyorum geçeli 2 şişe oldu dökülme azaldı, kepek falanda yok

• Annem ne kullanıyorsa onu. İleride karım ne kullanıyorsa o olacak, saç üç numara sonuçta :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.