Bildirim
hangi sedan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
eniştem focus satıyor 2. el düşünürsen. 29.500ytlye -
arkadaşım benzinli ve mazotlu ayrımın varmı birde motor hacmi sınırın kaç sank 1.6 gibi duruyorquote:
Orijinalden alıntı: kürsad
eniştem focus satıyor 2. el düşünürsen. 29.500ytlye -
öncelikle sizin focus kaç model ve kaç binde bide dizel tabiki istiyoruz ama onlarda çok pahalı oluyo bu seçeneklere göre 1,6 olması gerekmez şu ana kadar baktıklarımız hep 1.6 idi.quote:
Orijinalden alıntı: yuci
arkadaşım benzinli ve mazotlu ayrımın varmı birde motor hacmi sınırın kaç sank 1.6 gibi duruyor
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: alcnn
öncelikle sizin focus kaç model ve kaç binde bide dizel tabiki istiyoruz ama onlarda çok pahalı oluyo bu seçeneklere göre 1,6 olması gerekmez şu ana kadar baktıklarımız hep 1.6 idi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: alcnn
öncelikle sizin focus kaç model ve kaç binde bide dizel tabiki istiyoruz ama onlarda çok pahalı oluyo bu seçeneklere göre 1,6 olması gerekmez şu ana kadar baktıklarımız hep 1.6 idi.
eniştemin aracı 2005 model. 1.6 dizel full model. imzamdaki linke tıklarsan hem fotoğrafları hemde iletişim bilgilerini bulabilirsin
-
arkadaım 0 yeni astra sedan tavsiye ederim içi falan çok güzel git bi gör derimquote:
Orijinalden alıntı: kürsadquote:
eniştemin aracı 2005 model. 1.6 dizel full model. imzamdaki linke tıklarsan hem fotoğrafları hemde iletişim bilgilerini bulabilirsin
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihbudak -- 29 Şubat 2008; 22:09:52 >
-
biraz pahalı geldi bu arada 2007 nin altı düşünmüyoruz ilgilendiğin için saolquote:
Orijinalden alıntı: kürsadquote:
Alıntıları Göster
-
bu aracı uzun yolda da baya bi kullancaz uzun yoldada ii olacak bi araçquote:
biraz pahalı geldi bu arada 2007 nin altı düşünmüyoruz ilgilendiğin için saol
Alıntıları Göster -
yeni lancer a da bi bakın derim.quote:
bu aracı uzun yolda da baya bi kullancaz uzun yoldada ii olacak bi araç
Alıntıları Göster -
Yeni Astra Sedan, Megane II Sedanquote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
yeni lancer a da bi bakın derim.
Alıntıları Göster -
cerato 1.5 crdı advange tavsiye ederim 36 bin ytl hemde dizel hemde güçlü motorquote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
yeni lancer a da bi bakın derim.
Alıntıları Göster -
Uzun yolda keyifli sürüş üstün yol tutuş ve güçlü motor hem de yeni makyajlandı FOCUS...quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
cerato 1.5 crdı advange tavsiye ederim 36 bin ytl hemde dizel hemde güçlü motor
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: n a v y_35
Uzun yolda keyifli sürüş üstün yol tutuş ve güçlü motor hem de yeni makyajlandı FOCUS...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: n a v y_35
Uzun yolda keyifli sürüş üstün yol tutuş ve güçlü motor hem de yeni makyajlandı FOCUS...
cerato 1.5 crdı daha güçlü 115 ps
-
megane 2 ben cok keyif aliyorum tavsiye ederimmquote:
Orijinalden alıntı: dkerem2quote:
Orjinalden alıntı: n a v y_35
cerato 1.5 crdı daha güçlü 115 ps
Alıntıları Göster
-
astra sedan a kesinlikle bak derimquote:
Orijinalden alıntı: portiwashere
megane 2 ben cok keyif aliyorum tavsiye ederimm
Alıntıları Göster -
katılıyorumquote:
Orijinalden alıntı: salihbudak
arkadaım 0 yeni astra sedan tavsiye ederim içi falan çok güzel git bi gör derim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: salihbudak
-
Kendinizi 5bin ytl daha zorlayıp passat alın derim...en iyi seçimi yapmış olursunuz o parayaquote:
Orijinalden alıntı: 61can61
katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: salihbudak
Alıntıları Göster
Eğer alamazsanız jetta alın derim kalite ve konforu yukarıda adı geçen araçlara göre birkaç gömlek daha üstündür
Zaten kendiniz test edince farkı anlayacaksınız
Not: yukarıda adı geçen arabaların hepsini kullandığım için bu yorumu yaptım
Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 2 Mart 2008; 11:47:45 >
-
Benzinli Corolla Elegant(En üst donanım seviyesine sahip)quote:
Orijinalden alıntı: over and under
Kendinizi 5bin ytl daha zorlayıp passat alın derim...en iyi seçimi yapmış olursunuz o paraya
Eğer alamazsanız jetta alın derim kalite ve konforu yukarıda adı geçen araçlara göre birkaç gömlek daha üstündür
Zaten kendiniz test edince farkı anlayacaksınız
Not: yukarıda adı geçen arabaların hepsini kullandığım için bu yorumu yaptım
Saygılar
Alıntıları Göster
Benzinli Avensis Linea (Baz model)
-
Çok az daha ekleyip passat almak sizin açınızdan en iyisi olacaktır.Ancak o kadar para vermeyi düşünmüyorum derseniz Jetta iyi bir seçenekquote:
Orijinalden alıntı: adu040
Benzinli Corolla Elegant(En üst donanım seviyesine sahip)
Benzinli Avensis Linea (Baz model)
Alıntıları Göster -
Şahsi tercih sıralamam:quote:
Orijinalden alıntı: _Maxy_
Çok az daha ekleyip passat almak sizin açınızdan en iyisi olacaktır.Ancak o kadar para vermeyi düşünmüyorum derseniz Jetta iyi bir seçenek
Alıntıları Göster
1- Jetta
2- Civic
3- Focus
4- Astra
5- Octavia
Benzer içerikler
- volvo s60 yorum
- tork konvertörlü şanzıman
- citroen 1.5 bluehdi motor nasıl
- ford custom yakıt tüketimi
- opel astra yorumlar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X