Şimdi Ara

hangi sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 40,000 i geçmiycek 0 bi sedan araç düşünüyoruz. Fakat ne alıcağımız konusun da kesin bişeye varamadık. Yardımcı olursanız sevinirim bu arada üstünde durduklarımdan bazıları ( civic 1,6 , vectra 1,6 , jetta yada focus) ama bunlar dışındada varsa bi düşünceniz iyi olur..

• eniştem focus satıyor 2. el düşünürsen. 29.500ytlye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

eniştem focus satıyor 2. el düşünürsen. 29.500ytlye
    arkadaşım benzinli ve mazotlu ayrımın varmı birde motor hacmi sınırın kaç sank 1.6 gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

arkadaşım benzinli ve mazotlu ayrımın varmı birde motor hacmi sınırın kaç sank 1.6 gibi duruyor

Alıntıları Göster
    öncelikle sizin focus kaç model ve kaç binde bide dizel tabiki istiyoruz ama onlarda çok pahalı oluyo bu seçeneklere göre 1,6 olması gerekmez şu ana kadar baktıklarımız hep 1.6 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcnn

öncelikle sizin focus kaç model ve kaç binde bide dizel tabiki istiyoruz ama onlarda çok pahalı oluyo bu seçeneklere göre 1,6 olması gerekmez şu ana kadar baktıklarımız hep 1.6 idi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alcnn

eniştemin aracı 2005 model. 1.6 dizel full model. imzamdaki linke tıklarsan hem fotoğrafları hemde iletişim bilgilerini bulabilirsin

• quote:

quote:

eniştemin aracı 2005 model. 1.6 dizel full model. imzamdaki linke tıklarsan hem fotoğrafları hemde iletişim bilgilerini bulabilirsin

Alıntıları Göster
    arkadaım 0 yeni astra sedan tavsiye ederim içi falan çok güzel git bi gör derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihbudak -- 29 Şubat 2008; 22:09:52 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    biraz pahalı geldi bu arada 2007 nin altı düşünmüyoruz ilgilendiğin için saol

• quote:

biraz pahalı geldi bu arada 2007 nin altı düşünmüyoruz ilgilendiğin için saol

Alıntıları Göster
    bu aracı uzun yolda da baya bi kullancaz uzun yoldada ii olacak bi araç
  • quote:

bu aracı uzun yolda da baya bi kullancaz uzun yoldada ii olacak bi araç

Alıntıları Göster
    yeni lancer a da bi bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Alıntıları Göster
    Yeni Astra Sedan, Megane II Sedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Alıntıları Göster
    cerato 1.5 crdı advange tavsiye ederim 36 bin ytl hemde dizel hemde güçlü motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

cerato 1.5 crdı advange tavsiye ederim 36 bin ytl hemde dizel hemde güçlü motor

Alıntıları Göster
    Uzun yolda keyifli sürüş üstün yol tutuş ve güçlü motor hem de yeni makyajlandı FOCUS...
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Uzun yolda keyifli sürüş üstün yol tutuş ve güçlü motor hem de yeni makyajlandı FOCUS...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: n a v y_35

cerato 1.5 crdı daha güçlü 115 ps

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orjinalden alıntı: n a v y_35

cerato 1.5 crdı daha güçlü 115 ps

Alıntıları Göster
    megane 2 ben cok keyif aliyorum tavsiye ederimm

• quote:

Orijinalden alıntı: portiwashere

megane 2 ben cok keyif aliyorum tavsiye ederimm

Alıntıları Göster
    astra sedan a kesinlikle bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbudak

Alıntıları Göster
    katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: salihbudak

• quote:

Orijinalden alıntı: 61can61

katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: salihbudak

Alıntıları Göster
    Kendinizi 5bin ytl daha zorlayıp passat alın derim...en iyi seçimi yapmış olursunuz o paraya

Eğer alamazsanız jetta alın derim kalite ve konforu yukarıda adı geçen araçlara göre birkaç gömlek daha üstündür

Zaten kendiniz test edince farkı anlayacaksınız

Not: yukarıda adı geçen arabaların hepsini kullandığım için bu yorumu yaptım

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 2 Mart 2008; 11:47:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Kendinizi 5bin ytl daha zorlayıp passat alın derim...en iyi seçimi yapmış olursunuz o paraya

Eğer alamazsanız jetta alın derim kalite ve konforu yukarıda adı geçen araçlara göre birkaç gömlek daha üstündür

Zaten kendiniz test edince farkı anlayacaksınız

Not: yukarıda adı geçen arabaların hepsini kullandığım için bu yorumu yaptım

Saygılar

Alıntıları Göster
    Benzinli Corolla Elegant(En üst donanım seviyesine sahip)
    Benzinli Avensis Linea (Baz model)

• quote:

Orijinalden alıntı: adu040

Benzinli Corolla Elegant(En üst donanım seviyesine sahip)
    Benzinli Avensis Linea (Baz model)

Alıntıları Göster
    Çok az daha ekleyip passat almak sizin açınızdan en iyisi olacaktır.Ancak o kadar para vermeyi düşünmüyorum derseniz Jetta iyi bir seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Çok az daha ekleyip passat almak sizin açınızdan en iyisi olacaktır.Ancak o kadar para vermeyi düşünmüyorum derseniz Jetta iyi bir seçenek

Alıntıları Göster
    Şahsi tercih sıralamam:

1- Jetta
    2- Civic
    3- Focus
    4- Astra
    5- Octavia
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.