Şimdi Ara

Hangi seriye başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kral katili güncesi serisi
    Kara Kule serisi
    Zaman çarkı serisi

Hepsini okumak istiyorum aslında ancak hangisinden başlamamı önerirsiniz? Sıkmayacak bi oturuşta 200 sayfa falan okutturacak bi seri istiyorum...

Kara kule serisine nedense hiç sıcak değilim ama aşırı stephen king fanıyım. Tüm kitaplarını okuduktan sonra serisine başlamak istiyorum ancak siz ne derseniz onu yapacağım

Kral katili güncesi de bitmemiş bir seri o yüzden başlamasam mı acaba ne diyorsunuz size bırakıyorum 1 hafta sonra başlayacağım sizin önerinize. Ameliyat olacağım da; güzel, sıkmayan, evden fiziksel olarak çıkarmayıp zihinsel olarak bambaşka evrenlere gönderen deli dolu bi seri istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Buz ve ateşin şarkısı diziyi izlersen çok iyi gidiyor zaman çarkı seriaü biraz karışık ve uzun ama adapte olursan okursun stephen king fanıyım ama o seriyi okumadım ne desem bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dread Pirate Roberts

Buz ve ateşin şarkısı diziyi izlersen çok iyi gidiyor zaman çarkı seriaü biraz karışık ve uzun ama adapte olursan okursun stephen king fanıyım ama o seriyi okumadım ne desem bilemedim

Son sezonu izlemedim ben ama olan bitenden haberim var. Sosyal medya sağolsun her türlü spoilerı yedik

Normalde son sezonu izlemek istiyordum da kışa bıraktım Nedense bana da buz ve ateş serisi daha sıcak geliyor

• NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    Emin ol yemediğin baya spoiler var bende biraz geç izledim tüm spoilerı yedim sandıydım ama olaylar olaylar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Dread Pirate Roberts

Emin ol yemediğin baya spoiler var bende biraz geç izledim tüm spoilerı yedim sandıydım ama olaylar olaylar :D

Bak heyecanlandım Başlasam zaten 3 güne biter maksimum, başlasam mı

• Başla ama tadını çıkara çıkara izle uzun süre yeni bölümü bekliyicez zaten :D ama izlemezsen spoiler yeme olasılığın artar zaten kitaptanda olaylar koptu gibi izle sonra kitabı oku cila gibi :D ama ilk kitabı bire bir diziyle aynı haberin olsun
  • Kral katili güncesi baya akıcıydı bence 1100sayfalık ikinci kitap 2gunde bittiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazdıklarınızdan kara kule serisini okudum. İlk kez bir seri okuduğumdan mı bilemiyorum karakterler iyice tanıdık gibi oluyor. Roland biyerlerde maceralarına devam ediyor gibi geliyor. Tabi eleştirdiğim çok şey var ama tavsiye ederim

• Kral katili gayet güzeldir ben severek okudum çok çok müthiş fantastik öğeler içermez ama sürükleyicidir. Ama fantastik seri aranıyorsa yüzüklerin efendisi, hobbit, harry potter, ejderha mızrağı ve ölüm kapısı gibi serilerde incelenmeli derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.