Şimdi Ara

Hangi Sony?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Onumuzdeki haftalarda Amerikaya gitme gibi bir durumum sozkonusu, fiyatinin uygun olacagini dusundugumden bir tane Sony video kamera almak istiyorum, asagidaki linkteki urunler ile ilgili ustadlarin fikrini sormak istiyorum, ne onerirsiniz? Ya da baska alternatifler sunabilir misiniz? Bir de Video Standart olarak NTSC diyor ama digital kamera oldugu icin sorun cikmayacagini dusunuyorum, yaniliyor muyum?

Sony DCR-HC96 DV Camcorder
    Sony DCR-HC46 DV Camcorder
    Sony DCR-HC36 DV Camcorder
    Sony DCR-DVD105 DV Camcorder

Asagidaki web sayfasinda karsilastirmalari mevcut,

http://shopping.yahoo.com/comparepad/sidebyside.html?uid=(1993396234,1993396233,1993396232,1993396227)&done=http://shopping.yahoo.com/s:DV%20Camcorders:4168-Brand=Sony:browsename=Sony%20DV%20Camcorders:refspaceid=784700844&search=1

yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

• Yazdıklarının içinde sadece HC96 gerisini düşünme bile

bulabilirsen Pal olanını al Ntsc için ntsc destekleyen tv gerekli biraz uğraşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcakmak -- 4 Ağustos 2006; 10:23:36 >
  • Tesekkurler sanirim hc96 da karar kildim.
    Bu NTSC ile sadece tv den seyrederken mi sorun olacak, yani sonuc olarak cektigim videoyu bilgisayarima aktarim DVD/VCD ye kaydedip seyretmek de sorun olmaz herhalde di mi? Yani PAL bulamasam da bir videokamera almayi dusunuyorum, NTSC kullanan arkadaslar yorumlayabilirlerse cok sevinirim.

tesekkurler
  • Kusura bakmayin, forumu incelemeden soruyu sormusum, biraz inceleyince NTSC/PAL konusu ile ilgili epey bir fikir sahibi oldum, sanirim bulabilirsem PAL alacagim bulamazsam NTSC HC96 alacagim, yardimlariniz icin tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.