Şimdi Ara

Hangi SSD Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, genellikle iş yerinde kullanmalık bir ssd almak istiyorum. Lakin depolamanında bozulmamasını ve uzun süre gitmesini istiyorum.

Aşağıda bir kaç ssd seçtim ve linklerini bırakıyorum. Tercihiniz nedir? Neden? veya siz başka f/p ne önerirsiniz?

1) Intenso SSD 2,5' SATA 3 256GB

Hangi SSD Önerirsiniz?

2) James Donkey JD240 LE 240GB 510MB/500MB/sn

Hangi SSD Önerirsiniz?

- Bu SSD için 3 yıl birebir garanti veriyorlar. Sorun yaşayıp değiştiren birini bu forumda okumuştum. Bu hizmetleri gerçekten çok iyi. Lakin zırt pırt bozulup garantiye verilecekse gereksiz oluyor. Önemli olan içindeki verim. Bu yüzden biraz şüpheliyim.

3) HP S650 345M8AA 240GB 560/450MB/s

Hangi SSD Önerirsiniz?

4) THULL Gaming Vortex 256GB 2,5" SATA3 580/560MB/S

Hangi SSD Önerirsiniz?

- Yorumları az olmasından mütevellit çok tercih edilmediğini çıkarıyorum. Garanti kapsamında ise yetkili servise baktığımda sitelerinin çalışmadığını ve garanti kapsamında mail yazmalarına veya aramalarına cevap vermediklerini okudum.

5) HI-LEVEL 256GB 2,5" SATAIII 560-540MB/s

Hangi SSD Önerirsiniz?

- Amazonun seçimi

7) SanDisk 240GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar (YENİ EKLEDİM)

Hangi SSD Önerirsiniz?

Yukarıda ssdleri paylaştım. Bazıları 256GB bazıları 240GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargaaltay -- 16 Nisan 2025; 13:13:43 >

• Sağlam güvenilir olsun diye wd green 240gb sata almıştım eski laptopa pek sık kullanılmamasına rağmen 1 yıldan kısa sürede bozulmuştu. Servise gitti yenisi geldi ama pek güvenilir değil artık gözümde. İş bilgisayarımda sata samsung ssdler kullanılıyor, yıllardır pek sorun yaşayan görmedim. Sistemi ssdye kurup depolama için harddisk tercih edebilirsiniz.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam bilgilendirme için. Hp aldım ssd olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi SSD almalıyım Yardım
    geçen yıl açıldı
    hangi laptop sizce
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.