Şimdi Ara

Hangi Subwoofer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısıtlı bütçeyle başlangıç seviyesinde sinema sistemi kurmaya çalışıyorum. Forumda ciddi bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar var. Bahsi geçen bu arkadaşlardan ''s-w110s mi yoksa s-21w mi?'' sorusuna cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorum yapabilecek kimse yok mu?
  • nasıl bir setupta ne kadar büyük bir odada kullanacaksınız bilmiyorum ama bunlara subwoofer demeğe bin şahit ister . Oyuncak gibi şeylerdir bunlar. Küçücük uydu hoparlörleriniz ve 15-20m2 bir alanda iseniz iş görür yoksa paranızı boşuna harcarsınız.
    Biraz daha çıkarırsanız bütçenizi 600-700 tl seviyesinde ikinci el ciddi cihazlar düşebiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet haklısınız. Bu iki üründe neredeyse en ucuzlar sınıfında fakat bütçe meselesi. 12 m² odada yine benzer kalite ve ucuzlukta bileşenlerle kullanacağım. İkisinide dinleme şansım olmadığı için yardım istiyorum.
  • Konuyu sonlandırmak adına yazma gereği duydum. Jamo Sub 300 aldım yalnız şunu belirtmek istiyorum; kullandığım oda için fazla güçlü bir cihaz.Sanırım benimki gibi küçük alanlarda çok daha küçük bir sub daha etkin kullanılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu amfi nasıl
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.