Şimdi Ara

Hangi Tablet Uygun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler.Ben uzun vadede süper olmasada çoğu işimi görecek bi tablet arıyorum.Araştırmalarımda 3 tablet arasında kararsız kaldım.Ve sizin yardımınıza ihtiyacım var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bazı yerlerde son ürünler kalmış.Ne kadar acil yardım ederseniz o kadar iyi olur.

1.Ürün Prakticadan fiyatı 500 tl

http://yeni.nt.com.tr/praktica-tp10-hd-android-4-0-tablet-pc.html

Detaylar
    * Android 4.0 İşletim sistemi
    * 9.7” HD kapasitif çoklu dokunmatik ekran
    * 1 Ghz lik Cortex A8 işlemci
    * 1 GB DDR3-RAM
    * 16GB hafıza
    * Hassas, Yumuşak Dokunmatik
    * 2 Mp dijital ön kamera
    * 1024x768 çözünürlük, 26 Milyon Renk
    * Wireless , Dahili mikrofon ile ses kaydı
    * 32 GB MicroSD kart desteği
    * 3D video-oyun görüntüleme işlevi
    * Full HD Video – Foto Gösterebilme
    * HDMI ile Projeksiyon ve TV ye Bağlantı
    * Micro USB 2.0 Bağlantı , Kulaklık Girişi
    * Office ve elektronik dokümanları görüntüleme
    * Yüksek Kapasiteli Batarya
    * 490 Gr. , 2 Yıl Garanti
    Hafıza 1 GB
    Ekran Boyutu Ek 9.7
    Ekran Kartı Paylaşımlı

Not=Paylaşımlı ekran kartı iyi midir? ve 3 g si var mı bu ürünün?

2.si Poly Pad 350 lira özellikleri ise şöyle

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet_pc/1297/125042738/polypad_7200_hd_tablet_pc

BELLEK 4 GB Bellek (MB) DDR 1 GB
    Bluetooth Yok Boyut 197x113,5x10,5 mm.
    Ekran Boyutu 7" Ekran Çözünürlüğü 1024x600 Piksel
    Ekran Kartı Dual Mali 400 Garanti Süresi (yıl) 2 Yıl
    Güç 3200 Mah İşlemci ARM CORTEX A9
    İşlemci Hızı (GHz) 1,5 Ghz İşletim Sistemi Android 4,0
    MARKA POLYPAD MODEL 7200 HD
    Max Bellek (GB) 32 GB'a kadar
    Wireless Var 3G Var
    GPS Yok Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü 0,3 MP 4G Yok

3.Piranha fiyatı 250 300 arası

http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=298

Bikaç sorum olacak
    1)Bu ürünlerde umts desteği var mı varsa hangilerinde var?
    2)İşlemci ve roma dikkat edilmesi gerekiyormuş.Hatta rom arttırılabilir olmalı imiş.Ne işe yarar rom?Hangilerinde var?
    3)Hangileri çift çekirdek işlemci
    4)Praktica da 3 g olup olmadığını bir türlü bulamadım var mı?
    5)Üretici tarafından rom desteği olması gerekiyormuş?Bunun faydası nedir ve yine hangi ürünlerde var :)

Sorularım bu kadarcık.Cevaplarsanız çok memnun olurum.Bi çok insanı bilgilendireceğine inanıyorum.Ben kendi araştırmalarımla bu kadarcığını buldum.Sizlerde yardımcı olduğunuzda inşaAllah doğru tableti alırım.Buradaki tabletler dışında öneriniz olursa sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Hangi Tablet Uygun

• Prakticada google playstore özelliği yok.Onu yükleme gibi bi şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talkan

Prakticada google playstore özelliği yok.Onu yükleme gibi bi şansımız var mı?

Büyük ihtimalle yok. Bir tanıdık Praktica 8" almıştı onda çıkmamıştı.
    Ama çıkmasa bile buradan yüklersin:

http://www.theandroidsoul.com/updated-google-play-apk-3-7-15-download-installation-instructions/
  • Çok saçma değil mi?Hem Android 4.0 hemde içinde google playstore yok.

Arkadaşlar yarın almayı düşünüyorum.Lütfen üçünden birini önerir misiniz?
  • quote:

Çok saçma değil mi?Hem Android 4.0 hemde içinde google playstore yok.

Arkadaşım Nexus 7 düşündün mü hiç?

Bi bakıver belki aklına yatar...

http://forum.donanimhaber.com/m_64061046/tm.htm
  • Dostum onların hepsini almayı bırak buna bakhttp://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/289-ainol-novo-7-burning-flame-tablet-bilgisayar.html yada Cube u30gt-u30gt2 ye bak. Bende almayı düşünüyorum tablet. uygun bir siteden nexus7 arıyorum şuan çok talep var biraz bekleyecceğim durum değişmezse bu iki üründen birini aalacağım gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: callmyname

Dostum onların hepsini almayı bırak buna bakhttp://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/289-ainol-novo-7-burning-flame-tablet-bilgisayar.html yada Cube u30gt-u30gt2 ye bak. Bende almayı düşünüyorum tablet. uygun bir siteden nexus7 arıyorum şuan çok talep var biraz bekleyecceğim durum değişmezse bu iki üründen birini aalacağım gibi gözüküyor

Arkadaşım merhaba...
    Nexus 7 ana konu içinde ürünü alabilmeniz için bir kaç alternatif sundum onlara bi bakıver istersen yardımcı olur...
    http://forum.donanimhaber.com/m_64061046/mpage_1/key_/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nexus 7 ye biraz baktım.Yalnız benim yazdığım 3 üründen en çok Prakticayı düşünüyordum.O çok büyük nexus çok küçük.Ayrıca nexus'un bazı olumsuz yanlarıda kart girişi yok mini usb girişi ve sadece kulaklık girişi var.

Ainol novonunda 512 mb ekran kartı var.Ve hangi ülkenin teknik serviste sıkıntı yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

quote:

Çok teşekkür ederim ilginiz için.Şuanda kafamda sadece Prakticanın ürünü ve nexus 7 var.Sizden ricam ikisini karşılaştırabilir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim ilginiz için.Şuanda kafamda sadece Prakticanın ürünü ve nexus 7 var.Sizden ricam ikisini karşılaştırabilir misiniz?

Practica'yı bilmiyorum ama 2sinin özelliklerini karşı karşıya koy hocam, nexus 7 üstün çıkar. şu sıralar favori bi tablet. hatta en hızlı satılan tablet ünvanına ulaştı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Practica'yı bilmiyorum ama 2sinin özelliklerini karşı karşıya koy hocam, nexus 7 üstün çıkar. şu sıralar favori bi tablet. hatta en hızlı satılan tablet ünvanına ulaştı...

Sanırım ben nexus 7 ye karar veriyorum Yalnız sorularım var yine

Kart girişi yok ya hani 16 gb lık olanını aldım yetmedi diyelim ne yapabilirim bi şekilde arttırabilir miyim?

Flash desteği yok.Ne gibi sıkıntılara neden olur ve giderilebilir mi?

İstanbul Bilişimde 16 gb lık olanı 799 lira ben 500 600 arası diye duydum.Site mi abartmış sanırım geldiğinde düşer.Ebayda 512 liraya buldum gümrüğe güvenemiyorum :(

http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,35966.html?refid=cimri

Ethernet özelliği yok.tam olarak eksikliği nedir?ve 3g de yok sanırım en kötüsü de bu bunu giderebilecek bi afarat yok mu?

ve bi türlü hdmı girişinin olup olmadığını öğrenemedim sanırım ürün sizde var hdmı var mı?yoksa çok kötü :(

• Öncelikce Practika alma galiba play store yokmuş diyor arkadaşlar
    Sonuncu yazdığında 3G var ama Gps yok bence ortadaki Polypad İyi
  • quote:

Kart girişi yok ya hani 16 gb lık olanını aldım yetmedi diyelim ne yapabilirim bi şekilde arttırabilir miyim?

İstanbul Bilişimde 16 gb lık olanı 799 lira ben 500 600 arası diye duydum.Site mi abartmış sanırım geldiğinde düşer.Ebayda 512 liraya buldum gümrüğe güvenemiyorum :(

http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,35966.html?refid=cimri

Ethernet özelliği yok.tam olarak eksikliği nedir?ve 3g de yok sanırım en kötüsü de bu bunu giderebilecek bi afarat yok mu?

ve bi türlü hdmı girişinin olup olmadığını öğrenemedim sanırım ürün sizde var hdmı var mı?yoksa çok kötü :(

16 gb bir çok işini görecektir bence. Yani film atıp izledikten sonra silersen sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    Ancak cihazı root yaptıktan sonra USB bellek takabiliyorsun, bu şekilde hafıza sorununu çözebilirsin.
    Flash desteği olmasa da yan uygulamalarla çözülecektir...
    İstanbul bilişimi boşver hocam sen, 16 gb olanı 500 600 arası da zor bulursun hani... Bence 600 650 arasıbuldum mu sarıl bırakma
    ebay'den getirirken muhakkak sorun çıkar ya gerçi bayram seyran zamanları 300$'a kadar çıkarttıklarını duydum sınırın ama emin değilim.
    Getirebilecek biri varsa ondan iste bence, 2. el bölümünde amerikadan gelecek kişiler vardır muhakkak bayram öncesi sonuçta...
    Wifi var, 3g'yi de ceptelefonundan hotspot yaparak çözmüşler istersen bu şekilde de nete girebiliyorsun. 3g modem aparatını da benim cihaz geldiğine deneyip nexus 7 ana konuda yazıcam...
    hdmi yok evet, benim için pek bi önemi yok ne tv izliyorum ne tv ile işim olur zaten tv'im yok
    Ancak şu an şu fiyatlara alabileceğin en iyi tablettir Nexus 7.

• quote:

quote:

16 gb bir çok işini görecektir bence. Yani film atıp izledikten sonra silersen sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    Ancak cihazı root yaptıktan sonra USB bellek takabiliyorsun, bu şekilde hafıza sorununu çözebilirsin.
    Flash desteği olmasa da yan uygulamalarla çözülecektir...
    İstanbul bilişimi boşver hocam sen, 16 gb olanı 500 600 arası da zor bulursun hani... Bence 600 650 arasıbuldum mu sarıl bırakma
    ebay'den getirirken muhakkak sorun çıkar ya gerçi bayram seyran zamanları 300$'a kadar çıkarttıklarını duydum sınırın ama emin değilim.
    Getirebilecek biri varsa ondan iste bence, 2. el bölümünde amerikadan gelecek kişiler vardır muhakkak bayram öncesi sonuçta...
    Wifi var, 3g'yi de ceptelefonundan hotspot yaparak çözmüşler istersen bu şekilde de nete girebiliyorsun. 3g modem aparatını da benim cihaz geldiğine deneyip nexus 7 ana konuda yazıcam...
    hdmi yok evet, benim için pek bi önemi yok ne tv izliyorum ne tv ile işim olur zaten tv'im yok
    Ancak şu an şu fiyatlara alabileceğin en iyi tablettir Nexus 7.

Root yapınca garanti dışı oluyor değil mi?Öyleyse tehlikeli değil mi?

ebaydan şuanda baktım ürün 295 dolar yani 530 türk lirası.Kimisi halledebilirsin diyor kimisi hayır.Arada ki fiyat farı 200 300 buradakiler ile.İslam şart insanlar güvensizlikten ölecek.

Ben şimdi cep telefonundan internete girebilecek miyim root işlemi yapmadan?

• nexus 7 gerekli işlemleri yaptıktan sonra mesela custom rom ( flash için ) root yaptıktan sonra yazılım ve cihazın uyumu mükemmel. Aynı pc gibi gerçek , ipad gibi akıcı

işlemci ekran kartı batarya gücü falan bunların hepsi bir araya getirildiğinde ekranın küçük olmasını unutturuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ebaydan şuanda baktım ürün 295 dolar yani 530 türk lirası.Kimisi halledebilirsin diyor kimisi hayır.Arada ki fiyat farı 200 300 buradakiler ile.İslam şart insanlar güvensizlikten ölecek.

Root yapınca garanti dışı oluyor evet...
    Hocam ben ebay'e güvenemiyorum ama ebaydestek.com vardı orada bi bak bi sor bakalım ne diyorlar genel olarak...
    Cep telefonundan internet konusunda da 2 gün sonra cihaz elime geçecek o zaman yazacağım nexus 7 ana konusunda. Bu arada sorduğun soruların orada cevapları var istersen orada yazılan mesajları bi oku yardımcı olur sana

• quote:

quote:

Root yapınca garanti dışı oluyor evet...
    Hocam ben ebay'e güvenemiyorum ama ebaydestek.com vardı orada bi bak bi sor bakalım ne diyorlar genel olarak...
    Cep telefonundan internet konusunda da 2 gün sonra cihaz elime geçecek o zaman yazacağım nexus 7 ana konusunda. Bu arada sorduğun soruların orada cevapları var istersen orada yazılan mesajları bi oku yardımcı olur sana

Peki merakla bekliyorum.Çok teşekkür ederim ilginiz için.Tablet araştırmaktan işlerim aksıyor

• quote:

Peki merakla bekliyorum.Çok teşekkür ederim ilginiz için.Tablet araştırmaktan işlerim aksıyor

Kolay gelsin :)
  • Flash desteği yokmuş.Ne zararı vardır bunun?Face oyunları oynanmıyor video izlenmiyor diyor arkadaşlar doğru mu?
  • Dostum git Ainol Novo 7 Aurora II 16 GB al. 250 liraya Çin'den getirtebilirsin. Özellikleri muazzam gerçekten çok iyi bir tablet.

7'' IPS Ekran , 1.5 GHz Dual Core işlemci , 2xMali 400 GPU , 1 GB DDR III Ram , 16 GB Flash + 32 GB Kart desteği , 9 MM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.