Şimdi Ara

Hangi Tarife? Hangi Firma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede olduğum ve uzun süredir çalıştığım için yeni tarifelerden hiç haberim yok.Şimdi evime döndüm internet bağlatacağım. Biraz baktım yeni paketlerin hepsi çok kafa karıştırıcı.. Bulunduğum yerde fiber yok Adsl/Vdsl var sizce fiyat performans olarak 50/80 TL arası en uygun tarife hangi firmada? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Turknet. Forumda konusu var bi incele derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Turknet. Forumda konusu var bi incele derim.

Hocam Türkneti aradım 16 mb/s hız verebileceklerini söylediler. Oysa daha önce ttnet kullanırken hipernet ile 35 mb/s kullanıyordum.
  • hilikkan H kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz olsun istiyorsan ttnet tavsiye ederim.
    hattınız destekliyorsa kullanırsınız o hızları yoksa adsl ye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

Sorunsuz olsun istiyorsan ttnet tavsiye ederim.

Ttnetde önerebileceğiniz ideal bir kampanya/tarife var mı acaba?
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yalin-internet-kampanya.aspx

kendim de bu kampanyayı kullanıyorum.

Fiyat ve pakete oranla = Yalın FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ 35 Mbps 50 GB 64.90TL X 24 AY

AKN sonrası 16 mbps oluyor. Gayet ideal.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Aynen güzelmiş bu paket. ancak şimdi ttneti aradım birde onlardan bilgi alayım diye altyapı sorgulaması yaptı boş port yokmuş. TT müdürlüğüne dilekçe vermeniz lazım diyor.
    müşteri hizmetlerinin verdiği bilgi güncel olmaya bilir. Santralde ellerinde anlık yer kalmış olabilir en net ve temiz bilgi için bölgenizin ana türk telekom santraline başvuru yapın zaten port yoksa sizi yönlendirirler.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilikkan

Tamam hocam çok teşekkürler

Rica ederim. İyi günler.
  • Geçen hafta cuma formu doldurdum bugün 14:15 de eve geldiler kablolar tamam santral dan kurulum yapıldı 15:30 14:00 civarı net geldi üniversite için yola çıkmıştım o yüzden hız testi yapamadım santralden aradılar 16 ya kadar paket almıştım 12 mbps hız geliyormuş şuan herşey sorunsuz benim açımdan.

Yararlandığım kampanya bu 16 lık paket akn siz aldım.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/fiber-hizli-hepsi-dahil-kampanyasi.aspx
  • Türknet Hız sorgulama ekranından sorgula mesela Türknet 16 Mb desede Nakil yaptığım için Vdsl olarak hizmet alıyorum

https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/
  • 24mb 100gb turktelekom kullanıyorum, ilk ayım olduğu için akn den sonra neler olacağını çok merak ediyordum testlerde ping 8-10ms arası çıkıyordu ve 1 hafta önce kotam bitti şimdi hızım 8mb düştü akn sonrası testlerde pingim yine 8ms ve bir şey değişmedi benim için youtuba devam 1080p film ve videoları akn sonrası takılmadan izleyebiliyorum cs go oynuyorum ondada bir değişlik olmadı, tavsiyem turktelekom alırsan düşün paketler ile başlayıp karşılamazsa yükseltmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilikkan

Aynen güzelmiş bu paket. ancak şimdi ttneti aradım birde onlardan bilgi alayım diye altyapı sorgulaması yaptı boş port yokmuş. TT müdürlüğüne dilekçe vermeniz lazım diyor.

genel müdürlüğe gidin.
    arayıp sorsunlar santrale.
  • Taahütsüz paket al bence. Memnun kalmazsan çıkman kolay olur.
  • Bu paket mevzusuyla ilgili yeri gelmişken ben de bugün yaşadığım olayı anlatayım ve 2 soru sorayım;

türk telekom müşteri temsilcisi bugün beni arayıp internet üzerinden yaptığım paket değişikliğimin taahhütsüz olduğu için diğer aylarda fiyatının artabileceğini söyleyip bana 12 ay taahhüt ile 8mbps 50gb 65 liralık saçma sapan bir paket satmaya çalıştı ben de yeni uyanmış olduğum için takmayıp ben sizi arayacağım falan dedim ama uzattıkça uzattı bende dinleyip kapattım bir şey demedim (normalde küfür edebilirdim belki) üstelik sonra yine aradı ama ben açmadım. şimdi soruma gelirsek

1) Bu doğru mu çünkü temmuz ayında değişikliklerden ötürü fiyatların artacağını falan duymuştum artar mı artarsa ne kadar artar?
    2)Şu an daha 15inde falan geçtiğim paket 50mbps 200gb 113Tl'lik bir paket ve taahhütsüz daha uyguna taahhüt ile başka bir pakete geçmemi yada servis sağlayıcımı değiştirmemi önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

Bu paket mevzusuyla ilgili yeri gelmişken ben de bugün yaşadığım olayı anlatayım ve 2 soru sorayım;

türk telekom müşteri temsilcisi bugün beni arayıp internet üzerinden yaptığım paket değişikliğimin taahhütsüz olduğu için diğer aylarda fiyatının artabileceğini söyleyip bana 12 ay taahhüt ile 8mbps 50gb 65 liralık saçma sapan bir paket satmaya çalıştı ben de yeni uyanmış olduğum için takmayıp ben sizi arayacağım falan dedim ama uzattıkça uzattı bende dinleyip kapattım bir şey demedim (normalde küfür edebilirdim belki) üstelik sonra yine aradı ama ben açmadım. şimdi soruma gelirsek

1) Bu doğru mu çünkü temmuz ayında değişikliklerden ötürü fiyatların artacağını falan duymuştum artar mı artarsa ne kadar artar?
    2)Şu an daha 15inde falan geçtiğim paket 50mbps 200gb 113Tl'lik bir paket ve taahhütsüz daha uyguna taahhüt ile başka bir pakete geçmemi yada servis sağlayıcımı değiştirmemi önerir misiniz?

Sabit telefon kullanıyormusunuz.

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

Evet

50 Mbit'e Kadar Download Hızı
    200 GB Aylık A.K.N
    Aylık Ücret
    90.00

Bi inceleyin derim. Özel firmaları tavsiye ederim. Taahütde yok beğenmezseniz değiştirirsiniz.

https://netgalaksi.com/internet-tarifeleri.php?pid=4&n=F%C4%B0BER+A.K.N+PAKETLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.