Şimdi Ara

Hangi telefon Nokia Lumia 520 mi Galaxy S3 mini mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acilen yardımınıza ihtiyacım var Galaxy s3 mini 700 TL ve Nokia lumia 520 de 600 TL'ye bulunuyor. Bu durumda hangisini tercih edersiniz? Neden?

• Wp isletim sistemi androide göre uygulama sayısı az ve 520 nin internete cok yavas giriyor diye sikayetler duymustum bence s3 mini 2. eldede s3 bakabilrsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Wp isletim sistemi androide göre uygulama sayısı az ve 520 nin internete cok yavas giriyor diye sikayetler duymustum bence s3 mini 2. eldede s3 bakabilrsin.

Teşekkür ederim tavsiye için. Kardeşim kullanacak o yüzden uygulama çok kullanmaz diye düşünüyorum. 2. el düşünmüyorum, hediye olacak.

Windows işletim sistemi olan telefonlar jailbreak gibi işlemler yapılmaksızın internetten indirilen paralı uygulamaları kullanma şansı var mı ?
  • Arkadaşım sakın windows a bulaşma lumia 620 kullandım ben memnun kalmadım. Bu tamamen benim görüşümdür tek artı yönü internet tarayıcısı fena değildi o kadar 3 g açıkken şarj fena boşalıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkillinc

quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Wp isletim sistemi androide göre uygulama sayısı az ve 520 nin internete cok yavas giriyor diye sikayetler duymustum bence s3 mini 2. eldede s3 bakabilrsin.

Teşekkür ederim tavsiye için. Kardeşim kullanacak o yüzden uygulama çok kullanmaz diye düşünüyorum. 2. el düşünmüyorum, hediye olacak.

Windows işletim sistemi olan telefonlar jailbreak gibi işlemler yapılmaksızın internetten indirilen paralı uygulamaları kullanma şansı var mı ?

Android de Apk Olarak Kurabilirsin Ama Wp De Öyle Bisey Yok Diye Biliyorum Bencede Hic Bulasma Zaten Yeni Bir Sistem Ne Olur Belli Degil..

• Bedava indirceksin ama ne indiriceksin hicbir sey yokki indirmek için. Android bak derim. S3 mini küçük yaştaki çocuklar için yapılmış bir telefona benziyor zaten

• Cevaplar için teşekkürler büyük telefon istemiyor kardeşim o yüzden bunlardan birini seçmek mantıklı geldi. İki telefon özellik olarak çok yakın aslında birbirilerine göre üstünlükleri ve zayıflıkları var. Flaşı olması önemli ama carl zeiss değilmiş mesela 520. Samsung da ne kadar iyi çeker tartışılır.

Aklınıza başka telefon geliyor mu? Oyun önemli değil. Whatsapp, müzik, fotoğraf önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lumia 925 mi yada Optimus G mi?
    11 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S3 boyutunda ama bence GM Discovery

• GM Discovery'i bi dusunun derim.

• S3 mini bence de.WP a hiç bulaşma.
  • geçtiğimiz pazar günü 520 deneme imkanım oldu, s3 mini kullanıcısı olarak samsung u tercih ederseniz daha rahat edeceğinizi garanti ederim.
  • Cevaplar için sağolun. Şu anda iyi bir alternatifi yok sanırım bu aralıkta.

Android sürüm olarak da güncel midir s3 mini?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.