Şimdi Ara

Hangi Telefon? Sony Xperia ZR mi, LG Optimus G mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, şu iki telefon arasında kalmış bulunmaktayım. Sizin fikirleriniz nelerdir.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-ZR-vs-LG-Optimus-G-E973

LG'nin avantajları IPS ekranı, daha büyük ekranı, ve ekrandan yemeyen kapasitif tuşları (info menu tuşu), 32 GB dahili hafızası ve daha ince olması

Sony'nin avantajları tuza ve soya karşı dayanıklılığı, Sony'nin kendi interface i, telefonun malzeme kalitesi, microsd ve değiştirilebilir bataryası

• Optimus g derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar?
  • thestell kullanıcısına yanıt
    1000 lira civarına bulabiliyorum ikisini de. Fiyat eklemememin sebebi, arada çok fark olmamasından dolayı belirleyici bir faktör olmasından çıkmış olmasıdır.
  • Niye hocam? Biraz açar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi good__luck -- 1 Haziran 2014; 21:35:32 >
  • good__luck kullanıcısına yanıt
    Artı ve eksileri kendiniz yazmışsınız zaten. Hangi özellikler sizin için önemliyse onu alın. Her iki telefonu satın almadan önce de bizzat elinize alıp test ederek deneyimleyin, ekranlarına bakın, kulaklık takıp ses kalitelerini kontrol edin vs, sonuçta hangi cihaz içinize sindiyse onu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: good__luck

1000 lira civarına bulabiliyorum ikisini de. Fiyat eklemememin sebebi, arada çok fark olmamasından dolayı belirleyici bir faktör olmasından çıkmış olmasıdır.

1000 lira civarına paralel g2 bulunuyor niye g alıyorsun?
    16 gb yetmeyebilir, ben filmleri flash diske atıyorum otg ile bağlıyorum telefona.
    Çok istiyorsan 100 tl daha verir 32lik alırsın.
    1000i verdikten sonra üçün beşin hesabını yapma g2 al derim fark paha biçilemez güven bana.
  • thestell kullanıcısına yanıt
    evet g2 nin ne kadar iyi bir telefon olduğunu biliyorum hocam ana g2 nin ekranı bana çok büyük kalıyor. rahat kullanamıyorum.

bana 4.3" ten büyük 5" ten küçük bir telefon lazım. bir de sanal tuşları çok sevmiyorum açıkçası ama işte sony'nin bu modelini de karşılaştırmaya aldım.

aslında ikinci el alacak olsam 900e falan da bulabilirim iki telefonu da...
    İyi de zaten g2nin kasası discovery, s3 gibi 4.7" telefonlar ile aynı çünkü g2de ekrana çerçeve yapmayı unutmuşlar

Bence git bi teknosaya sol eline g sağ eline g2 al. En fazla 1 cm fark eder.
    O telefonlara ikinci elde 900 TL fiyat çok pahalı. G2'nin 5,2 inch olduğuna bakma, tek elle rahatlıkla kullanılıyor, sanal tuşları da sorun etme, ben de ilk başta mesafeli davranıyordum, ancak G2 kullandıktan sonra sanal tuşların bir sorun teşkil etmediğini anladım. Yalnız telefonu navigasyon cihazı olarak kullanacaksan G2'ye bulaşma, navigasyonu kullanılacak gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: good__luck

evet g2 nin ne kadar iyi bir telefon olduğunu biliyorum hocam ana g2 nin ekranı bana çok büyük kalıyor. rahat kullanamıyorum.

bana 4.3" ten büyük 5" ten küçük bir telefon lazım. bir de sanal tuşları çok sevmiyorum açıkçası ama işte sony'nin bu modelini de karşılaştırmaya aldım.

aslında ikinci el alacak olsam 900e falan da bulabilirim iki telefonu da...

750 gayet temiz

http://forum.donanimhaber.com/m_89594919/f_//tm.htm#89594919

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

O telefonlara ikinci elde 900 TL fiyat çok pahalı. G2'nin 5,2 inch olduğuna bakma, tek elle rahatlıkla kullanılıyor, sanal tuşları da sorun etme, ben de ilk başta mesafeli davranıyordum, ancak G2 kullandıktan sonra sanal tuşların bir sorun teşkil etmediğini anladım. Yalnız telefonu navigasyon cihazı olarak kullanacaksan G2'ye bulaşma, navigasyonu kullanılacak gibi değil.

Navigasyon neden kullanışsız hocam? Gps sensörü mü problemli yoksa yazılım mı?
  • Optimus G.
    Tasarım, Stabilite, Malzeme kalitesi, yazılımsal özellikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.