Şimdi Ara

Hangi telefonu almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 6 sene boyunca Samsung L700 kullanan biri olarak artık android'e geçmeyi düşünüyorum bu yaz telefon alacağım Kafamda bir şeyler var Eğer 1000 tl'nin altına düşerse note(n7000) almayı planlıyorum ama diğer yandanda o kadar para vermeyip s3 mini mi alsam diyorum sizce ne yapmalıyım bu telefonlar haricinde önerebileceğiniz başma modeller var mı ? Şimdiden teşekkürler.. :)

• İllada android demiyorsan biraz daha katıp iphone 4 alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevdet12

Arkadaşlar ben 6 sene boyunca Samsung L700 kullanan biri olarak artık android'e geçmeyi düşünüyorum bu yaz telefon alacağım Kafamda bir şeyler var Eğer 1000 tl'nin altına düşerse note(n7000) almayı planlıyorum ama diğer yandanda o kadar para vermeyip s3 mini mi alsam diyorum sizce ne yapmalıyım bu telefonlar haricinde önerebileceğiniz başma modeller var mı ? Şimdiden teşekkürler.. :)

note iyidir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevdet12

Arkadaşlar ben 6 sene boyunca Samsung L700 kullanan biri olarak artık android'e geçmeyi düşünüyorum bu yaz telefon alacağım Kafamda bir şeyler var Eğer 1000 tl'nin altına düşerse note(n7000) almayı planlıyorum ama diğer yandanda o kadar para vermeyip s3 mini mi alsam diyorum sizce ne yapmalıyım bu telefonlar haricinde önerebileceğiniz başma modeller var mı ? Şimdiden teşekkürler.. :)

motorola razr xt910 incelemeni tavsiye ederim
  • Hocam niyeyse motorolaya ön yargılı yaklaşıyorum bu telefonun piyasadaki fiyatı ne kadar hepsiburada falan 750 tl yazıyor ama gerçekte ne kadar bulamadım birde note(n7000) 1.4 ghz bu 1.2 ve ikiside 8 megapix. ama samsungun mercek kalitesi daha iyi diye düşünüyorum..
  • Hocama benim için fiyatta önemli note hakkında cok iyi yorumlar okudum arkadaşımda kullanıyor tek merak ettiğim S4 ve note3 çıktıktan sonra yazın note 850 900 tl'ye düşer mi sence?
  • Teknosada s2 999 tl istersen birde ona bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim eğer note'un fiyatı düşerse onu almayı planlıyorum note s2'den önde bence..
  • note şimdi bile çok az bulunuyor teknosa gibi marketlerde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.