Şimdi Ara

Hangi Telefonu Almalıyım .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar Donanımhaber Ailesi . Ben Yeni Bir Telefon Alıcam Ama Karar Veremedim Normalda 2-3 Ay Önce Alcaktım Bazı Sorunlar Nedeniyle Erteledim Ama Şimdi Bütçem Yükseldi Sınırsız Gibi Ama Kafam Çok Karışık Telefondan Beklentilerim .

Kamerası Orta Derece Olsun Yeterli Gece Fotograf Çekmem Video Hiç Çekmem

Oyunlarda Kasmasın Beni En Az 1 Yıl Sıfır Kasmayla Oynatsın Tüm Oyunları

Ekran Ne Kadar Büyük Olursa O Kadar İyi Çünkü Video Film İzliyorum .

İOS Android Farketmez . Aslına Bakarsanız Bugüne Kadar Hep Android Kullandım Ama İOS'da Kullanabilirim . Sorun Olmaz Aklımda Olan Telefonlar

Iphone 6 Plus Galaxy Note 4 LG G3 Sony Xperia z2 (z3) Lütfen HTC Önermeyin . Sizce Hangisini Almalıyım Sizinde Aklınızda Başka Telefonlar Varsa Lütfen Söyleyin .

Esen Kalın .

• içlerinden 6+ öneririm tüm ihtiyaçlarına fazlasıyla karşılık verir

note 4'ü ışığın yetersiz olduğu ortamlardaki fotoğraf çekimlerini ve ois'in 6+ kadar aktif çalışmaması nedeniyle akıcı videolara izin vermemesi, aktif kullanımda qhd ekranın bataryayı çabuk tüketmesi, yüklü sayfalarda scroll esnasında takılmalar, parmak izi okuyucusunun ve nabız + O2 saturasyonu sensörlerinin yetersizliği v.b. nedeniyle beğenmedim (bunun dışında telefon mükemmele yakın)
  • 2600 tlyi gözden çıkardıysan bence de i6+ al
  • 6+ eğer çok pahalı dersen note 4. Kullanmadım fakat araştırmalarım sonucu note 4 çok iyi bir telefon(samsungdan nefret ettiğim halde)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6+ ;-)

• Z3

• 6+
  • Herkese Teşekkürler Koyu Bir Android Taraftarı Olarak Iphone 6+ Almaya Karar Verdim bakalım Alışabilecekmiyim. Sizce Zorluk Veya Yabancılık Çekermiyim?

• 2400 tl yi gözden çıkartmışsın ama ben olsam zen 6 alır gerisini tasarruf yapardım.ne alırsan al 2 sene sonra modeli eskimiş gelecek sana zen 6 her ihtiyacını karşılar bence
  • htc'nin yeni modelini bekle bence
  • Aslında Bir Ara Zenfone 6 Düşünüyordum Ama Ne Bileyim ıphone 6+ Cazip Geldi Zaten en fazla 2 yıl kullanıcam zen6 mantıklı geldi hepsi aynı işi görüyor Sizce Mantıklımı zen 6 ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.