Bildirim
Hangi telefonu alsam
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
doğru düzgün kullanırsan k750 senin için muhteşem bi telefon olabilir!!!....eğer mp3 dinlemek için alacaksan 480 lira verip w810i almanı şiddetle tavsiye ederim!!!! -
K750i kullanmadım, W800i kullandım. Zaten tamamen aynı telefonlar. Ona göre cevap vereyim. Şarjı 2 gün dayanır. Sitelerde 4-5 yazdığına bakma en fazla 2-3. Bn de o kadar kullandı. Onun dışında Kasa kalitesi berbat. Gıcır gucur sesler çıkıyor, çizilmeye çok yatkın kasa. Joystick sorunu zaten hepsinde var. Telefonu aldıktan mutlaka 2 ay sonra falan joystick basmamaya başlar. MP3 konusunda iyi. Ses kalitesi ve çıkışı kulaklıkta iyi. Megabass desteği var ve sesi ekolayzırdan ayarlayabiliyorsun. Ses konusunda şüphen olmasın. Fooğraf iyi diyorular ama PC'de pek iyi göstermiyor, bulanık. Ama baskı aldığında fena değil. Ben sana W810i'yi öneririm. O daha sorunsuz ve bazı avantajları da var. W810i daha iyi seçim olur -
quote:
Orjinalden alıntı: Nokia-fun
K750i kullanmadım, W800i kullandım. Zaten tamamen aynı telefonlar. Ona göre cevap vereyim. Şarjı 2 gün dayanır. Sitelerde 4-5 yazdığına bakma en fazla 2-3. Bn de o kadar kullandı. Onun dışında Kasa kalitesi berbat. Gıcır gucur sesler çıkıyor, çizilmeye çok yatkın kasa. Joystick sorunu zaten hepsinde var. Telefonu aldıktan mutlaka 2 ay sonra falan joystick basmamaya başlar. MP3 konusunda iyi. Ses kalitesi ve çıkışı kulaklıkta iyi. Megabass desteği var ve sesi ekolayzırdan ayarlayabiliyorsun. Ses konusunda şüphen olmasın. Fooğraf iyi diyorular ama PC'de pek iyi göstermiyor, bulanık. Ama baskı aldığında fena değil. Ben sana W810i'yi öneririm. O daha sorunsuz ve bazı avantajları da var. W810i daha iyi seçim olur
doğru ancak dediğim gibi joystick doğru kullanılırsa(özellikle hiç joystickli tel. kullanmamış olanlara telefonunu vermezsen iyi olur) bi problem çıkmıyor..çok rahat sorunsuz 2 yıl kullanırsın kardeşim!!!!
-
quote:
Orjinalden alıntı: nevropat_marks
arkadaşlar k750i almayı düşünüyorum kullanan var mı?kaç gün gidiyor şarjı?örnek resim var mı elinizde?mp3 ü iyi çalıyor mu?yani arkadaşlar bi kullanıcı olarak nelerden memnunsunuz nelerden memnun değilsiniz bilmek istiyorum.(sorgu gibi oldu arkadaşar kusura bakmayın moda girdim biraz )
Ben de bütçenizi bir miktar daha arttırıp Sony Ericsson W810i modeline yönelmenizi tavsiye ederim.
- Quadband (GSM 850/900/1800/1900)
- Daha parlak ve büyük ekran (1.9 inç)
- Daha ince yapı (19.5 mm)
- Işık sensörü (Pil tasarrufu)
- Navigasyon tuşu
- Malzeme kalitesi bir parça daha iyi
- GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme
- 1000 kişilik telefon defteri
- Daha stabil yazılım
- Uçuş modu (Walkman modu)
- Kutu içeriği
W810i’nin K750i’ye göre dezavantajları:
- 350 saate kadar bekleme / 8 saate kadar konuşma süresi
- 20 MB dahili bellek
- Objektif kapağı yok
- Hoparlör ses çıkışı açısından K750i bir parça daha başarılı
k750i'yi tavsiye etmiyorum kasa kalitesi berbat arkadaşlar dediği gibi bütçeni biraz daha arttırıp w810i modeline yönel.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- internetten telefon alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
- device health services nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X