Bildirim
Hangi telefonu alsam ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
xperia sola. saydıklarının hepsinden daha iyi -
HTC Desire X'e de bakabilirsin hocam -
Ace 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ace 2 yad xperia sola -
Bunlardan ace 2 teknosaya git incele hepsi vardır .Fakt 2. el ürünlere bakmanız lazım (sahibinden) -
ace 2 desire x devri geçen seneydi bu sene ace 3 - s4 mini - one mini - sp dönemi başladı.
bunların hepsi çıkmadı çıksada 600-700liraya bulamayız derseniz Gm Discovery var.
çin malıdır kesin almam derseniz zıkkımın köküde var. -
Kesinlikle Htc ya da Xperi markalı telefon al. -
quote:
Orijinalden alıntı: yorgunjocuk
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum Akıllımda 3 telefon var BlackBerry, Samsung Ace 2, LG optimus 5
Hangisini alsam ?
Telefonla neler yapacağını, telefondan beklentini söylersen daha faydalı olur sen için.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Max butcen ve kullanım amacın,beklentılerın nedır tam belırtırsen daha faydalı gerı donusler alabılırsın.
ace 2 yada xperia sola -
Ace kasiyor be dostum... -
quote:
Orijinalden alıntı: yorgunjocuk
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum Akıllımda 3 telefon var BlackBerry, Samsung Ace 2, LG optimus 5
Hangisini alsam ?
Blakberrynin hangi modeli?
arkadaş grubu açmış ve kaçmış mı ya ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 7 Temmuz 2013; 9:39:19 > -
Hocam max bütçenizi yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X