Şimdi Ara

hangi telefonu alsam iyice saşırdım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatan bilgisayarda geçerli 2100 liralık çekim var. kendimi zorlayarak üzerine 900 lira daha koyabilir 3000 tl bandına çıkabilirim. fakat o kadar parayı vermek bana koyar açıkçası. konuya geleyim. telefon aldığım zaman senelerce kullanırım bu yüzden almışken snapdragon 820 işlemcili sağlam bir telefon alayım diyorum. ama fiyatlara bakınca bu kadar para verilir mi diyorum içimden. ne yapacağımı şaşırdım. samsung ve iphone ve lumia harici güzel bir telefon arıyorum kendime.

htc m10 bekliyorum ama biliyorum ki fiyatı baya uçuk olacak. g5 konusunda korkulrım var bundan önce g4 kullandım lgde hep bir sorun çıkıyor.

şuan elimde kamerasız bir telefon var eğer idarelik bir telefonum olsaydı 1-2 ay daha beklerdim ama telefonsuz yaşamak çok zor sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

• V10 yada z5 premıum bakın,sazan avı yapan bol rakamlı katalog ozellıklerıne bakıpta 6 ayda donup kasan arayuzlere bulasmayın derım.
  • Aslında note 5 güzel cihaz ama madem samsung istemiyorsunuz z5p alın v10 o kadar para etmez.
  • 820li cihaz istiyorsun samsung lg apple olmasın diyorsun iyi de hocam piyasada böyle telefon yok.

htc m10 çıkacak belki isteklerinizi o karşılar ancak s7 gayet iyi cihaz.note 5 de öyle.
  • note 5 derdim ama olmaz diyorsan Sony Xperia Z5 Premium olabilir.
  • Samsung ve iphone en üst seviye cihazlar. Onları almanız iyi olacaktır ama ille de almam derseniz G5 alınabilir. Ya da xperia x performance
  • hocam ios bana göre değil samsunga güvenim yok. g5 yada htc10 un fiyatını bekliyorum. x performance güzele benziyor hatta aklımdaki telefon fakat yazın ortasına doğru anca satısa sunulur benimde telefonum olmadığı için artık beklemek istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.