arkadaşlar merhaba benim sorunum hala alacağım telefona karar veremiyorum aklımda nokia 5800 xm ve samsung monte aklımda ilk 2 sırada ama birtürlü karar veremiyorum bana bunların özellliklerine yakın fiyat olarakta bunlarla benzer başka tel tavsiyelerinede açığım daha önce samsung U600 kullandım ama kızaklı kapak 2yıldan sonra kendine kıydı bende telefonu çöpe attım o telefondan genel olarak memnundum ama şebeke ve ses sorunum vardı.... şimdiden yardımlarunuz için tşkler....
walla arkadaşım bende iki aydır tel araştırıyorum, alış veriş sitelerinin cep telefonu bölümlerine gir hangi özelliklerin olmasını istiyorsan seç onlar listeliyor sana mesela hepsiburada_com yada hizlial_com sitelerinde seçtiğin kriterlere göre listeleniyor. böylece sana bitek bütçenegöre olanı seçmek kalıyor;) 5800 özellik olarak herşeyi barındırıyor içinde, müzik,kamera,wireless,gps,flaş vs. bu özelliklerde bu fiyata başka telefon modeli görürsen banada öner;) 5800 tek sorunu herkes tarafından kullanması kime baksan var. kızılay dağıtmış gibi...
senin içinde sorun değilse hiç yorma kendini 5800 al kullananlar oldukça memnun
S5233w düşünürsen ben satiyorum
Program yüklersen 5800.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme