Şimdi Ara

Hangi Tente Sistemi Tercih Edeceğinizi Hala Bilmiyor Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://evretente.com/ana-sayfa; genellikle güneşten, yağmurdan veya o anki hava durumuna göre açılması istendiği için açılan kısacası insan konforunu arttırmaya yönelik olarak tasarlanan ve yapımı, işçiliği ve kalitesinin tutturulması oldukça zor olan bir aperatif sistemdir. Tente sektörü oldukça geniştir ve birçok tente çeşidi ve ürünleri vardır.

Tente sistemleri çeşitlerini kısaca anlatacak, bunlardan bahsedecek olursak; katlanabilir tenteler mevcuttur ve istenilen ölçülerde yapılması mümkün olan bahçe, teras, balkon gibi yerlerde kullanımı çok kolay ve tercihi çok yüksek bir tente sistemidir. Günümüzde bu aralar en çok popüler olan sistem herkesin az çok hakkında bilgi sahibi olduğu fakat adını pek bilmediği raylı pergole sistemdir.

Bu sistem son yıllarda kanunlar gereği yapılan mecbur tutulan sigara, nargile gibi dumanlı tütünlerin içilmesi için gereken açık alan yaratmak adına kullanılan sistemlerdir. Normal şartlarda kapalı alanlarda sigara içimi yasaklanırken tente sistemleri sayesinde mekânın, dükkânın, kafenin, restorandın üstü açılıp kapatılarak bu yasağa uygun hale getirilmektedir. İki tarafa ve tek tarafa açılan tenteler de mevcuttur tek taraflı tenteler tek tarafa açılan ve profillerin üzerine kurulu tente sistemi olup, çift taraflı tenteler ise sağa ve sola açılmaktadır ve bir ayak mekanizması üzerine kuruludurlar.

Sabit tente sistemleri ise kafelerde tercihi oldukça fazla olan açılıp kapanamayan, stabil sistemlerdir. Bir de manuel tenteler ve motorlu tenteler dediğimiz ayrı iki mekanizma vardır ve manuel tenteler el ile açılıp kapanması gereken çeşitlerdir, otomatik tenteler ise elektrikle çalışan ya da uzaktan kumandaları sayesinde yapılan sistemlerdir. Mafsallı tente denilince; eklem adı altında adlandırılan tenteler akla gelir ve yaz kış ayları için açıp kapanabilen gölgeliği olan tenteler akla gelir.

Kasetli tente ise; minimum yer kaplayan manuel ve otomatik tente sistemi altında yapılan tentelerdir. Körüklü tente dediğimizde sabit balkonu saran ve uzun yıllar kullanımı kolay tentelerdir.

Asıl merkezi, üretim tesisi Adana'da olan bu işe yıllarınız vermiş tente denilince akıllara ilk gelen firmamız işini layıkıyla yapmakta ve yukarıda bahsettiğimiz modellerin, tenteleri kaliteyle hizmetinize sunmaktadır. Kullandığımız ekipmanlar oldukça kalitelidir. Çalışan performansımız oldukça yüksek olup, donanımlı ve kalifiye ekip arkadaşları ile çalışıyoruz.

Mafsallı Tente, Pergole, Katlanır Tente, Kasetli Tente, Yarasa Tente dendiğinde akıllarda kalmamızın en büyük sebebi ise çalışma arkadaşlarımız ve branda, ekipman kalitemizin çok yüksek olması sebebiyle olduğunu düşünmekteyiz ve bunlardan asla ödün vermeyi düşünmemekteyiz.

http://evretente.com/ana-sayfa

Akdeniz'in Adana başta olmak üzere büyük kısmındaki insanlara hizmet etmekte olup, her işimizi müşteri memnuniyeti prensiplerimizden vazgeçmeden, her işi kendi evimize yapıyormuş gibi yapıyor ve siz müşterilerin geri dönüşlerini her zaman göz önünde bulunduruyoruz. Her olumsuz görüşü ekibimiz değerlendirmekte ve bu görüşlerin tekrarlanmaması verdiğimiz rahatsızlığın düzeltilmesini müşteri memnuniyeti esaslı vizyon ve misyonumuz adına sağlıyoruz.

Çeşitlerimizden bahsedecek ve hangi alanlarda hangi tenteleri yaptığımızı söyleyecek olursak; genel olarak bütün tente sistemlerini yapmaya çalışıyoruz fakat talep doğrultusunda körüklü tente, mafsallı tente, kasetli tente, pergole, katlanır tente, kış bahçesi için şeffaf tente olarak uzmanlaşmış olup bu talepleri çok daha hızlı karşılıyoruz.

Adana tente, Osmaniye tente, kayseri tente, Hatay tente, Mersin tente, konya tente, Kısacası "Tente" dendiğinde hala akıllarda biz kalıyorsak ve her işten olumlu dönüşler alıyorsak bunda bir tesadüf yoktur ve unutmayın ki kalite asla tesadüf değildir. Evre Tente olarak bizden vazgeçmeyin ve siz de uygun fiyatlara kaliteli ürünler sahibi olmanın keyfini doyasıya yaşayın..
    http://evretente.com/ana-sayfa
     Hangi Tente Sistemi Tercih Edeceğinizi Hala Bilmiyor Musunuz?

• Merhaba,
    Tente montajı ile ilgili sizden bilgi almak istiyorum.
    2 adet 3m boyunda mafsallı tentemiz mevcut. Bunları terasıma asmak istedim fakat ne yaptıysam başarılı olamadım.
    Tentelerde 2 adet asmak için delik var. Çelik dubeli betona çakıp tij ile sıktım. Dubelin ucu açılında iyice tutundu duvara. Bu şekilde 2 adet tiji duvara sabitledikten sonra tentenin profili üzerindeki deliklerden geçirerek pul ve somun yardımıyla tenteyi astım. Tabi duvarın dış cephesinde mantolama var. Ben somunu sıktıkça profil yavaş yavaş mantoya gömüldü..
    İki somunu da böyle sıkınca tamam dedim açayım tenteyi.. İyice açılınca profilin daha da döndüğünü ve mantoya girdiğini farkettim. Tam bu sırada ilginç bir şekilde dubellerden biri duvardan ayrıldı ve tentemizin bir ucu boşta kaldı. Hal böyle olunca tenteyi diğer taraftan da söküp yere indirdim..
    Şimdilik duruyor o şekilde. Sizin bu bağlantı metoduyla ilgili verebileceğiniz bir öneriniz var mıdır. Şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.