Şimdi Ara

HANGİ TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mf3 2200 izmirde oturuyorum şehirdışı istiyorum nereyi önerirsiniz artı ve eksileriyle

• up
  • hocam misler gibi ege dururken neden epey merak ettim özel değilse
  • Üniversitede şehirdışına çıkmak istiyorum o yüzden
  • Ailenizle aranız nasıl? Ona göre cevap vereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege olsa bile zaten öğrenci köyünde kalırım
  • Şehirdışında hangisi daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp mı bilgisayar mühendisliği mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çapa yaz kafan rahat olsun. Zaten ekol. Eğitim olanakları hasta görme imkanı müthiş. Ankara tıp filan çok aşırı zor diyorlar bence o yüzden yazmamalısın. Zaten İstanbula kıyasla pek öğrenci şehri değil Ankara. En iyi tercih Çapa olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aOnn1453 -- 13 Temmuz 2017; 2:54:5 >
  • aOnn1453 A kullanıcısına yanıt
    Hocam çapanın kampüsü taşıncak yıkılcak felan diyolar onu da değerlendirmeli miyim bir de cerrahpaşanın tutma ihtimali var mıdır çapa ing açıldığı için düşebilir diye düşünüyorum

• Bu taşınma olayları yıllardır dile getiriliyor her iki okul için de ama daha kayda değer en ufak bir adım atılmadı o yüzden için rahat olsun. Zaten eğer şu an inşaata başlansa min. 5yılda biter deniliyor o yüzden zaten bize de size de vurmaz şimdi bile başlasa bu işler.

Cerrahpaşa düşer mi? Belki. Ama ben yine de Çapa yazmanı öneririm çünkü klinik eğitimi daha iyi şartları daha iyi işin araştırma kısmında da klinik kısmında da kendini geliştirebileceğin olanaklara Cerrahpaşadan daha fazla sahip. 1 ağustosa kadar Çapa da tanıtım günlerimiz var orada da yardımcı oluruz. Beklerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.