Şimdi Ara

Hangi tıp ANKET ÖNEMLİİİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi tıp ANKET ÖNEMLİİİ

(En Son Oy Tarihi: 17.9.2016)
Giriş
    Hah aklınla bin yaşa aynı öyle. Euro arttıkça ducatinin fiyatı çok atıyor yamaha o kadar artmıyor ama yine de pahalı makineler bin düşünüp bir hareket etmek lazım. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat senin için çok önemli mi değilse. kıy paraya derim

• Alpernfz6 kullanıcısına yanıt
    Hocam ikiside aynı hemen hemen kıyacamda hangisine kıyacam İnsan diyor paramız olsa da ikisini birden alsak ama malesef buna da şükür

• olsun be her türlü şükür etmek lazım. her anıma sukrediyorum

Anımayı bir an yanlış okudum

Teşekkürler hocam güzel sohbetti benim için Bu sayede konunuzda sürekli uplanmış oldu

• bu saatte güzel bi sohbetle vakit geçirdiğin için asıl ben teşekkür ederim.hala sorarsan havalı olanı al derim. Kendine iyi bak

Hocam hepsi birbirinden güzel Hepsi havalı Saolun sizde kendinize iyi bakın bu arada oyumu Cerrahpaşa'dan yana kullandım hem köklü hem rahat hemde İstanbul'da

• Hacettepe Türkçe?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Hacettepe zaten hepsinden yüksek olduğu için koymadım. diğerleri daha yakın diye düşündüm ama herkes cerrahpaşa ya veriyor nedense. çok doğru olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpernfz6

Hacettepe zaten hepsinden yüksek olduğu için koymadım. diğerleri daha yakın diye düşündüm ama herkes cerrahpaşa ya veriyor nedense. çok doğru olduğunu düşünmüyorum.

1200. cü falan isen hacettepe olur. Ankarada yaşıyorsan Ankara Tıp yaz geç. Cerrahpaşanın tıp eğitimi konusunda iyi şeyler duymadım. Egeyi bilmem.

Sıralamam 1300 lerde.hhacettepe olmaz diyorum büyük ihtimal ankara olacak gibi duruyor.istanbul uygun gelmiyo.

Hocam ben biraz açıklamaya çalışiyim neden Cerrahpaşa diye.
    Şimdi hocam bu yazdığınız tıpların hepsinde en üst seviyeye gelebilecek mezunları var bizzat araştırdım. Mesela Abd de doktor olmak istersen Usmle var geçen çok az insan var bu üniversitelerin hepsinde böyle insanlar var. Ankara tıp şöyle: Hastanesi fakültesi harabe gibi gözükür dışardan eğitimi kaliteli ondan kuşkunuz olmasın ama çok ayrıntı soruyorlar zor yani zordan kasıt yoğun olursunuz.
    Ege tıp ise şöyle eğitim yine kusursuz ama buranında zorluğu var. Kampüsü Fakültesi hastanesi vs lokasyon olarak izmirde güzel bir konumda ve Ankara gibi döküntü durmuyor. Burada İzmir olduğu için ön plana çıkabilir.
    Cerrahpaşa'ya gelecek olursak: Gerçekten rahat ve kaliteli eğitim alıyorsunuz İstanbul'da olmasıda ayrı bir + . Eğitim konusunda yine kuşkunuz olmasın. Çapa okuyanların çoğunun oda veya ev arkadaşı Cerrahpaşalı olur ki Çapalılarda Cerrahpaşa der. Çünkü rahat ve kaliteli eğitim alıyorlar. Bu rahatlık zor daha iyi gibi algılanmasın. Hocalar öğrencilere karşı ayrı bir ilgi gösterirler. Rahatlık sınav dönemlerinde stresi bir nebze engelliyor ve diğer tıplara göre daha rahat çalışılıp okunabiliyor diye Cerrahpaşa diyorum.

• Cerrahpaşa kolay kolay deniyor da geçme notu yine 60 değil mi.sorulari mi veriyolar da yani bu kadar oluyo sanki o kadar kolay ki cerrahpaşa ya giden okumuyo etmiyo el ense üniversite bitiriyor

Soruları vermiyorlar ama çıkmış soru soruyorlar çoğunlukla

• Hocam ama bi söz var. istanbul rahat okutur ama kaliteli doktorlar ege ve ankaradan çıkar??

• quote:

Sıralamam 1300 lerde.hhacettepe olmaz diyorum büyük ihtimal ankara olacak gibi duruyor.istanbul uygun gelmiyo.

Sen yine de yazacaksın herhalde. Belli olmaz gelir belki.Kolay gelsin araştırmanda. Ben oyumu ankara tıptan yana kullandım.

Sen hangi bölümde okuyordun karamelize??

Hocam hepsinden kaliteli doktorlar çıkıyor. Hatta şuan buraya öyle Marmara mezunları paylaşırım ki Marmara ya gidersin yani

• quote:

Sen hangi bölümde okuyordun karamelize??

Dostum ben hacettepe tıpta 3. sınıfı bitirdim.

• peki senden bişey istesem bu tıpların 100 üzerinden zorluklarına göre puan versen

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.