Şimdi Ara

Hangi tıp ANKET ÖNEMLİİİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi tıp ANKET ÖNEMLİİİ

(En Son Oy Tarihi: 17.9.2016)
Giriş
  • Beyler 1k 4k arası için anket.fikirlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EGE TIPLI olduğumdan direkt EGE TIBBA oy attım ama işin aslını etraflıca degerlendirelim.

Cerrahpaşa ve Çapa teorik egitime odaklıdır,sinavlari testtir ve sınıf geçmesi kolaydır. Klinik egitimi iyi değildir yani diger seceneklere göre tabiki. Turkiye standartlarinda yüksektir elbet.

Ankara Tıp eğitim olarak Türkiye'nin en zor tıp eğitimini verir. Klinik egitimi yuksektir. Entegre blok sistemi vardır komite sistemi yoktur. Sınavları ağır ve klasiktir.Sinif gecmesi en zor tıp fakültesidir.

Ege Tıp egitim olarak Türkiye'nin en zor 2.universitesi diyebilirim. Hacettepeyi 2'ye alırsak belki 3 de diyebiliriz. Klinik egitimi Çapa ve Cerrahpaşadan cok daha iyidir.Ankara Universitesi gibi entegre blok sistemi uygulanır. Komite yoktur yani burada da. Müfredat olarak Ankaraya çok benzer. Kadavra sayısı olarak Türkiyenin en fazla kadavraya sahip üniversitesidir. Sehir olarak büyük şehirler arasında en uygun öğrenci şehridir ve denizi vardır. Tercihimde büyük etkenler bunlardi.

Tıp fakülteleri arasinda yaygın söylentiler vardır abilerimizden duyarız:

"Çapa ve Cerrahpaşa en fazla uzmanı çıkarır,ama bir iğne bile vurmasını,enjektor kullanmasını bile bilmezler,gercek hekimleri ege ankara çıkarır."

• inekmaturis kullanıcısına yanıt
    Fikirleriniz için teşekkürler. ankara ve egeyi de ben önde görüyordum.kolay lokma yok hayatta.

• inekmaturis kullanıcısına yanıt
    EGE TIPLI inekmatur ABİ marmara hakkında ne düşünüyorsun ege mi marmara mı

• Katılım bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Falx cerebri

EGE TIPLI inekmatur ABİ marmara hakkında ne düşünüyorsun ege mi marmara mı

Doğrusunu söylemek gerekirse marmara hakkında bilgim yok ya

• marmara gizli gibi duruyo sanki hep:D

• Katılım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: inekmaturis

EGE TIPLI olduğumdan direkt EGE TIBBA oy attım ama işin aslını etraflıca degerlendirelim.

Cerrahpaşa ve Çapa teorik egitime odaklıdır,sinavlari testtir ve sınıf geçmesi kolaydır. Klinik egitimi iyi değildir yani diger seceneklere göre tabiki. Turkiye standartlarinda yüksektir elbet.

Ankara Tıp eğitim olarak Türkiye'nin en zor tıp eğitimini verir. Klinik egitimi yuksektir. Entegre blok sistemi vardır komite sistemi yoktur. Sınavları ağır ve klasiktir.Sinif gecmesi en zor tıp fakültesidir.

Ege Tıp egitim olarak Türkiye'nin en zor 2.universitesi diyebilirim. Hacettepeyi 2'ye alırsak belki 3 de diyebiliriz. Klinik egitimi Çapa ve Cerrahpaşadan cok daha iyidir.Ankara Universitesi gibi entegre blok sistemi uygulanır. Komite yoktur yani burada da. Müfredat olarak Ankaraya çok benzer. Kadavra sayısı olarak Türkiyenin en fazla kadavraya sahip üniversitesidir. Sehir olarak büyük şehirler arasında en uygun öğrenci şehridir ve denizi vardır. Tercihimde büyük etkenler bunlardi.

Tıp fakülteleri arasinda yaygın söylentiler vardır abilerimizden duyarız:

"Çapa ve Cerrahpaşa en fazla uzmanı çıkarır,ama bir iğne bile vurmasını,enjektor kullanmasını bile bilmezler,gercek hekimleri ege ankara çıkarır."

Hocam acaba çok mu eski bilgileriniz, biraz kendinizi yenilerseniz iyi olacak zira Ankara Tıp yıllardır komite sistemine geçmiş ve pdö ile çok iyi entegre olmuş bir sisteme sahip.
    Ayrıca düşünmeden Ankara Tıp yazın diyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• theasddf T kullanıcısına yanıt
    Ankara tıp hep zor diye biliniyor bence bu çok yanlış

• Alpernfz6 kullanıcısına yanıt
    Hocam fz6 kaç model?

• fz 6 motormuş.ben de yeni öğrendim sağol:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpernfz6

fz 6 motormuş.ben de yeni öğrendim sağol:)))

Hocam sen neden nicki fz6 yaptın ki?

• Kardeş hesabı çok zor bi anda açmıştım tuşlara kafama göre basmışım.baya şaşırdım:)

• KATILIMM

Güzel random olmuş hocam. Motordan anlar mısın pek? Ben de 2 motor arasında kaldım hatta istersen netten bak sence hangisi daha güzel?

1-) Ducati Scrambler
    2-) Yamaha Tracer

Tracer büyük uzun seyehatler için birebir lakin öteki tarafta ducati var yani. Gerçi buda yola gider hatta daha kullanışlı pratik diyim ama kafalar karışık sence hangisi güzel bilmiyorsan da netten resimlerine bir bak benim kafa çok karışık

• Hocam valla güldürdün beni. ben ducatiyi daha çok sevdim.tam kasılmalik motor.yamaha biraz daha rossiye uygun yarış motoru gibi duruyo.genis olan daha havalı bence tabi çok etkilemiyim de

Hocam ducati ufak ama iyi yani 803 cc 75 beygir

Yamaha 900 cc 115 beygir. Bu motor önü kaldırınca tüm 115 beygiri bir tekere aktarıyor. Buda bmw m5 ten daha güçlü bir değer yani. Ön kaldırmasan bile arkaya 105 beygir aktarıyor gezersin tozarsın vs ama ducati bir hoş duruyor. İtalyan malı şasisi vs kusursuz kafalar çok karışık..

• bu mesele şey gibi kasilacaksan iphone.perfoemans için Android gibi :))

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.